Sayfa 330/1005 İlkİlk ... 230280320328329330331332340380430830 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 2,633 - 2,640 arası.

Konu: Viop LII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    Arada baykar'ın marketing çalışmalarının meyvesini de almışlar. H.bayraktar sözleşme imzalamış. Bizim memleketi darül harb olarak gördüklerini anladığımız zaman iş işten geçmiş olacak. Ki zaten geçti. 17 milyon kayıtlı yabancı ile.

Neyse en azından asset kelimesinin anlamını öğrenmiş. Yeni bir kelime. Bir de neyi satıp satmayacağımızı da çok iyi biliyoruz. İşte bu güzel haber.

2. İlave zam yolda sanırım. Yaz sonu artık...

Sabah: Türkiye doğalgazda en ucuz üçüncü ülke; faturaların asgari ücretteki payı ise 21 yılın en düşük seviyesinde

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    İlave zam yolda sanırım. Yaz sonu artık...

Sabah: Türkiye doğalgazda en ucuz üçüncü ülke; faturaların asgari ücretteki payı ise 21 yılın en düşük seviyesinde
    klasik pazarlama taktiği.. marketler bunu en iyi yapanlar.

1 üründe maliyetine indiriiiiimmmmmmmmmmmm diye reklam ver satış yap. diğer tüm ürünlere % 50 yi geçir.

4. Urusdan BOTAŞ çıkışını bekliyorum batı yakınlaşmasini takip ediyorlar dir.
    Dolar ateşine bir nefes uflerler artık.

5. Bir yatırımım gereği ilgi alanıma girmişti bir ara. (Merak eden hissenet arşivinden fazlasına erişebilir)
    3 sene önce de aynı idi durum ve o zaman da hak vermiştim bayilere. Bir zamanlar fix idi payları sonra yüzdelik paya döndü mü hatırımda değil.

İş modeli olarak market/perakende işi olmasa sadece kendini döndürebilir muhtemelen. (Ki baktığım zamanlarda % 50 ciro market tarafından geliyordu yaklaşık) gene hafızam beni yanıltmadı ise diyeyim.

Bir de yapabilenler güneş paneli koyarsa maliyet avantajı sağlanıyor gibiydi, pilot yapılıyordu bir dönem ama neye evrildi merak edenlerin tekrar bakması gerek.

Özetle, çok karlı bir iş modeli olarak durmuyordu uzaktan bakan benim gibi birisi için.

Sağlıkla …

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Akaryakıt bayileri başkanı şikayetlerde bulundu çok düşük marjlar ile çalıyorlarmış.

- Akaryakıtı depodan bayiye taşırken de akaryakıt kullanıldığı için,
    - POS komisyonları arttığı için,
    - İşçilik maliyeti arttığı için
    - Vatandaş zammı önceden haber alıp depoyu fullediği için
    - Finans maliyeti arttığı için
    vs

Bu iş artık bizim için sürdülemez oldu dedi, şu an bayi payı %9 kadarmış.

6. Neymiş mesele biliyor musun kardeş?

-Neymiş?

Mesele, en mutlu oldugun gün, en güzel hayaller kurdugun gün ölmekmiş mesele

Yatırım tavsiyesi değildir.

7. Bitti mi düzeltme agalar

8. Fazla bile sürdü..

Sayfa 330/1005 İlkİlk ... 230280320328329330331332340380430830 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •