Sayfa 331/964 İlkİlk ... 231281321329330331332333341381431831 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 2,641 - 2,648 arası.

Konu: IPEKE - İpek Doğal Enerji

Alıntı Originally Posted by KOCHAK Yazıyı Oku
    Alımda credit yada yatrim olmalı merll al verci

M.K.A.
    Deniz hoca ..robotik işlemler yapmadıği zamanlarda citi ye de çalıştığını yazmisti merrillin..

2.  Alıntı Originally Posted by çorbacıyım Yazıyı Oku
    gidip sakal bırakacam bu iş böyle olamyacaak )))))))))) rahatım ben

yatırım tavsiyesi değildir yazdıklarım beni bağlar
    Ben foruma bile girmiyorum ki moralim bozulmasın. Ağlayanlar, kendine yetmeyen aklıyla akıl verenler, ne ararsan var. Aynen dediğin gibi, onlarda milyon lot var ben de birkaç bin. Haa bu arada İPEKE daha dirençli duruyor hayırlısı. Sağlıklarla ve güzelliklerle kalın.

3. bi el atın düşmesin yaaa.Düşünce üzülüyorm ben.

4. Tum kagtlari en dipten kapatıyorlar

M.K.A.

5.  Alıntı Originally Posted by denetmenengin Yazıyı Oku
    Ben foruma bile girmiyorum ki moralim bozulmasın. Ağlayanlar, kendine yetmeyen aklıyla akıl verenler, ne ararsan var. Aynen dediğin gibi, onlarda milyon lot var ben de birkaç bin. Haa bu arada İPEKE daha dirençli duruyor hayırlısı. Sağlıklarla ve güzelliklerle kalın.
    Bozuk saat gibi günde iki defa doğruyu gösterdiğin oluyor. Bu dediğine katılıyorum. Sn denetmenengin [emoji16]

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Bu ne demek şimdi sayın İsra ne yaptım ne dedim de sizi kırdım bilmiyorum. Ben yaradılanı hoşgörürüm yaradan dan dolayı. Bu siz olsanız bile.

7.  Alıntı Originally Posted by denetmenengin Yazıyı Oku
    Bu ne demek şimdi sayın İsra ne yaptım ne dedim de sizi kırdım bilmiyorum. Ben yaradılanı hoşgörürüm yaradan dan dolayı. Bu siz olsanız bile.
    Cok hoş gördün belli foruma gelip akli kendine yetmeyenler akil veriyor diye millete laf sokuyorsun.siyasi görüşüne katılıyorum ancak bu dediklerin hic yakismadi!

M.K.A.

8.  Alıntı Originally Posted by KOCHAK Yazıyı Oku
    Cok hoş gördün belli foruma gelip akli kendine yetmeyenler akil veriyor diye millete laf sokuyorsun.siyasi görüşüne katılıyorum ancak bu dediklerin hic yakismadi!

M.K.A.
    Sayın Koçak, ağzım oruç. Tuttuğum orucu açmak nasip olmasın ki sayın İsra yı kastederek o cümleyi kurmadım. Dikkat edersen yeni birileri geldi, çok da yazıyorlar, yarıdan çoğu boş beleş muhabbetler,ben onlara yazmıştım. Ayrıca daha lise yıllarımda bile, insanları din, dil, ırk, mezhep, cinsel tercih, siyasi tercih ve tuttuğu takımdan ötürü hoş görecek olgunluğa erişmiştim. Sağlıkla kalın.

Sayfa 331/964 İlkİlk ... 231281321329330331332333341381431831 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •