Sayfa 331/1000 İlkİlk ... 231281321329330331332333341381431831 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 2,641 - 2,648 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by 06acm06 Yazıyı Oku
    Borsa yukarrı yaparken oluşan negatif getiriyi sen neye yorumluyorsun bide senden dinleyelim.
    Aynı dönemde tüm fonlar yükselmiş bir tek Tcd mi ons takıntısı ile düşmüş. Bunu mu diyorsunuz yani.?

2. GPG getirisi % 0.14 bile değil daha düşük gelmiş. Fiyat 1.28 olarak görünüyor mkk üzerinde. Bir ppf kadar dahi getirememiş, İki gündür bariz kötü bir performans !

3.  Alıntı Originally Posted by Blackhawk48 Yazıyı Oku
    GPG getirisi % 0.14 bile değil daha düşük gelmiş. Fiyat 1.28 olarak görünüyor mkk üzerinde. Bir ppf kadar dahi getirememiş, İki gündür bariz kötü bir performans !
    2 değil üstüste 4 gün baya kötü
    Haftaya birde borsa düşmeye başlarsa durum ne olacak bakalım

4.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Valla bende stabil mevduat üstü getirmiş ve sadece 1 kez eksi yazmış son 1 ayda diye girdim. Girdiğim gün eksi, haftasonuda kuş kadar getirdi. Düzeltme yapmazsa önümüzdeki hafta satarım. Zaten valör kaybı da olan bir fon için çok çok kötü bir durum.

5.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Hafta sonu 3 gün için değer artışı %0.1032 gözüküyor. MK 13.30. 2 Eylül 16 Eylül arası değer artışı %1.61 MK 44.32. Hafta sonu için bakarsak kötü 2 haftalık bakarsak bir aylık PPF performansını 14 günde geçmiş.

6.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Hafta sonu 3 gün için değer artışı %0.1032 gözüküyor. MK 13.30. 2 Eylül 16 Eylül arası değer artışı %1.61 MK 44.32. Hafta sonu için bakarsak kötü 2 haftalık bakarsak bir aylık PPF performansını 14 günde geçmiş.
    Geriye doğru gidersek öyle
    ama ben borsanın düşebileceği varsayımı ile birde üzerine vadesi dolan bono tahvil vs yüksek orandan yenilenemeyeceği şüphesi ile durumu izliyorum bakalım ne yapacak

Bu arada KRF son haftada iyi getirmiş gibi duruyor değişkenler içinde

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by Dollar Yazıyı Oku
    Valla bende stabil mevduat üstü getirmiş ve sadece 1 kez eksi yazmış son 1 ayda diye girdim. Girdiğim gün eksi, haftasonuda kuş kadar getirdi. Düzeltme yapmazsa önümüzdeki hafta satarım. Zaten valör kaybı da olan bir fon için çok çok kötü bir durum.
    Berbat, olacak gibi de değil arkadaşım.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

8.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Geriye doğru gidersek öyle
    ama ben borsanın düşebileceği varsayımı ile birde üzerine vadesi dolan bono tahvil vs yüksek orandan yenilenemeyeceği şüphesi ile durumu izliyorum bakalım ne yapacak

Bu arada KRF son haftada iyi getirmiş gibi duruyor değişkenler içinde
    Yüksek faizli bono tahvil vs. zaten çok fazla olacağını zannetmiyorum. Fon büyüklüğü 30 milyondan 60 milyona çıktı sizce yeni giren 30 milyona ne kadar yüksek faizli bono tahvil buldu acaba geçtiğimiz ay Borsa düşerse getiri de düşecektir fakat düşüşten korunma yöntemlerinide biliyorlardır herhalde.

KRF mesela dövize endeksli yatırım enstrümanları bulunuyor portföyünde ama döviz düşüşlerinde de gayet idare ediyor

Sayfa 331/1000 İlkİlk ... 231281321329330331332333341381431831 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •