İs faiz oranlarını düşürmüş, ne o kaptan zorla mal mı aldirican
Bisi geliyorum diyor gibi..
.
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
ama tepe yaptı ve dönecekse zaten ilk elde 200 puan basar 5 dakka içinde, vermeye yetişemezsin, o yüzden şimdiden biraz biraz short açmak da bi strateji olabilir
mesela caho dedi -pazartesi fışkırtmasında short açacam dedi ama piyasa açr açmaz şarjörü boşalttı, 8600 short oldu.. pala sevmez böyle işleri bugün 8600 altına gelmez bu piyasa, küçük indi-bindiler olabilir tabii.. gerçi caho salıya da bi şans tanıdı, esas zirve belki yarın gelecek
mart nisan mayıstan bu yana azılı boğa idim biraz hovardalık edeyim dedim (pozisyonu sayimsal açtım).. yoksa sisteme göre, klasik TA ya göre, ustteki son gönderdiğim grafige göre short riskli.. bakalim minor sayima uyacak mı diger teknik elemanlar. ytd kismet
kısa vadede olsa alttaki bebeleri beslemek lazim arada.. ytd
![]()
Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024
Karanlığa kurşun sıkıyorum diyorsun
7000 den beri birden birden derken geçen ama bi parmak bal çaldı ağızlara bi yüzde 3 daldı sonra şaka şaka lem ne düşüşü diyip ertesi gün yüzde 3 aynen geri sardı.
Bir heyecan oldu ama demi akçay falan da tepeyi işaretledi idi gerçi ben 7200 endeks de geldim o gün tepeyi işaretleyip short açtı ise don gömlek bırakmıştır da oralı değil. ahahahaha
Kartlar dağıtılıyor falan diyo aklı kıbrıs kumarhanelerinde kalmış
Sıkıntı yok beti artırıyorum
![]()
senin 7 aydır niye kayboldugun ortaya cıktı...
bu kadar amatör borsacı görmedim...
3 hisse seç üçüde loser olsun...
tamam senle uğraşmıcam zaten Allah çarpmış birde biz çarpmayalım...
%80 içerdesin zaten enflasyondan...
eregl petkm halkb...
birde viop yapmıyorum diyorsun ne işin var viop topiğinde kahvehanedeki yancılar gibi
Yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri