Sayfa 332/1001 İlkİlk ... 232282322330331332333334342382432832 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 2,649 - 2,656 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by ekserji Yazıyı Oku
    Sayın Powerpc,
    Yaptığınızı yanlış buluyorum. Niye derseniz aselsana gidip orada yatırım yapanlara yaptıkları yatırımın yanlış olduğunu söylemenin, buraya gelip dolara yatırım yanlış diyenlerden bir farkı kalmıyor. Buradaki başlığı takip edenler ne düşünüyor ise aselsan formundaki kişilerin de senin hakkında trol demesi gayet mantıklı olur. Lütfen oradakileri kışkırtıp ta bu forumu trollemelerine ortam oluşturmayın. Bu şekilde siz onları teşvik ediyorsunuz. Bu sadece bir öneridir.
    Ne yazık ki size bu konuda katılmıyorum powerpc zombi şirketlerin cirit attığı borsa hakkında uyarıda bulunuyor ben şahsen çok ciddiye alıyorum bu uyarıyı hiç olmazsa konu hakkında az da olsa bilgi sahibi oluyoruz adım atarken en azından aklımda deriz..

2.  Alıntı Originally Posted by efeyle Yazıyı Oku
    Ne yazık ki size bu konuda katılmıyorum powerpc zombi şirketlerin cirit attığı borsa hakkında uyarıda bulunuyor ben şahsen çok ciddiye alıyorum bu uyarıyı hiç olmazsa konu hakkında az da olsa bilgi sahibi oluyoruz adım atarken en azından aklımda deriz..
    klavuzun powerpc ise

3. https://twitter.com/SunaVarol_/statu...04545381183488

Bu tweet hakkında ne düşünüyorsunuz ?

4.  Alıntı Originally Posted by demir113 Yazıyı Oku
    https://twitter.com/SunaVarol_/statu...04545381183488

Bu tweet hakkında ne düşünüyorsunuz ?
    Böyle birşey mümkün değil, olmaz. Şu an TLnin değerini örtülü olarak düşüren hükümet zaten, cari açığı çözmek için doları yükseltmeye çalışıyorlar. Neden bir gecede doların değerini düşürsünler?

5. Ayrıca, dolarda 4.5 hedefi görüldükten sonra, USA'da iç savaş başladığında 2.9 TLnin çok altı görülecek. Yani, 2.9dan çevirmesine gerek yok, 2-3 sene sonra 2.9un daha altı görülebilir.

6.  Alıntı Originally Posted by MrK Yazıyı Oku
    Ayrıca, dolarda 4.5 hedefi görüldükten sonra, USA'da iç savaş başladığında 2.9 TLnin çok altı görülecek. Yani, 2.9dan çevirmesine gerek yok, 2-3 sene sonra 2.9un daha altı görülebilir.
    USA'da iç savaş beklemenize sebep olan ip uçları neler?
    Beni ırgaladığından değil, sadece meraktan. (veya gündemi pek iyi takip etmediğimden)
    Yoksa zaten dolarda kısa bir süre nefeslenip, ardından altına yönelmeyi düşünen biriyim.
    Sarı kızı cebe koyduk mu, dünyayı sel bassa ördeğe vız gelir.
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

7. bizim memleketteki iç savaş amerikanınkinden önce başlar hiç dert etmeyin..!!

8. Orda pek güçlü bi köken mefhumu olmadigindan kim kime saldırcak?
    Köken kimlik ikileminde
    Bugüne dek
    Güçlü köken düşüncesiylen oluşturulan kimlikli hiçbi yer medeniyete ulaşamadı
    Değil iç savaş
    Güçlü köken ideolojisi pompala bi yere
    O yer geri kalsın

Sayfa 332/1001 İlkİlk ... 232282322330331332333334342382432832 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •