Sayfa 332/433 İlkİlk ... 232282322330331332333334342382432 ... SonSon
Arama sonucu : 3461 madde; 2,649 - 2,656 arası.

Konu: Viop LXV

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Ülke araplar için darphane.!!!!
    Bulgarlar için AVM.!!!!
    Suriyeliler için doğum hane.!!!!
    Bizim için de tımarhane oldu gittti!!!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!!
    +++++++++++
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    Vayyy benim garip, sahipsiz vatandaşım...
    Vay emeneke:

https://x.com/CanKemaly418/status/1933484852952646114
    hayatlarının bir döneminde mutlaka doğru konuşuyorlar da devam ettiremiyorlar

3.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    https://www.youtube.com/watch?v=ukHX...M95Ps&index=11

Aşık Veysel - Çırpınıp İçinde Döndüğüm Deniz

İtibar veremedim ama... Gönlüne sağlık üstadım. Ruhu şad olsun büyük ozanın....

Ben de "Ortadoğu'da yaşayan bütün Müslüman halklara" bir türkü armağan edeyim, başka bir değerinden bu coğrafyanın...

https://www.youtube.com/watch?v=LyVcp9IC894
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

4.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    iranın geceye güzel bi similasyon hazırlaması şart oldu...

arka planda tekbirler vs..

İran önce içerde kimin sattığını bulması gerek , genel kurmay başkanının nerede yatıcağına kadar biliyorlar , binalara bakıyorsun adamlar belirlenen daireleri vurmuşlar.Bu adamların hava savunma sistemleri yokmu varsa neden çalışmadı yoksa , üretemediyse çin veya Ruslardan zamanında neden almadı bu saldırı için pazılda çok boşluk var.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Şimdi evi sattım altın buy
    Arabayı sattım viop sell
    Yarın hafta sonu İsrail bir füze İran'ın yarısı kül oldu pazar geceside Netanyahu derki İran benim gardaşım veeee pazartesi altın çakılır borsa uçar yani bütün hayaller çöp elde var sıfır şimdi haftasonu yapsan kime ne faydası var ister barış öpüş istersen kafasını gözünü kır banane demem o ki gece bir füze hepsi coştu uçtu güniçi hiçbir şey olmamış gibi devam adamlar nasıl isterse öyle yapıyorlar savaş barış hikaye çebi doldur biz garibanlar da medet umalım hey yavrum hey
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    Her pozisyondan sonra nerede hata ettiğime bakar ve yeni strateji belirlerim... Bu, borsayı bırakmakla ilgili olur genellikle.
    Tek abi seninkiside şansızlık oldu yaw normalde borsaya tekrardan dönüş zamanın aslında iyi zamanlamaydı, 7 aydır hisseler boyuna düştü, sen 2 gün önce en dipte geldin. şansından israil irana saldırınca bist bugün sert düşüş yaptı ondan dolayı yani demem o ki 2 gün daha bekleyip borsaya gelseydin farklı düşünürdün.
    Nasip be abi
    Hamdım Piştim Yandım

7. Piyasa Gündem ✰
    @PiyasaTurkiye
    ·
    5d
    İran İslam Cumhuriyeti’nin dini lideri Ali Hamaney:

"İsrail'i perişan edeceğiz."

hep bu konuşmalar var ama İsrail girdiği her yeri kana bulayıp çıkıyor
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    İran önce içerde kimin sattığını bulması gerek , genel kurmay başkanının nerede yatıcağına kadar biliyorlar , binalara bakıyorsun adamlar belirlenen daireleri vurmuşlar.Bu adamların hava savunma sistemleri yokmu varsa neden çalışmadı yoksa , üretemediyse çin veya Ruslardan zamanında neden almadı bu saldırı için pazılda çok boşluk var.
    Dünyanın en başarılı casus yazılımı İsrail'e ait. Pegasus'u(yazılımın adı) belli koşullarda bazı ülkelere satıyorlar.
    ABD'nin siviller için ayrı, askeri ihtiyaçlar için ayrı GPS sistemi geliştirmesi gibi...

Bir yerlerde yazmıştım... 1990'ların sonunda bankaların alarm sistemini yapan bir şirkette çalışıyordum.
    Bilin bakalım sensörleri kim üretiyordu?

Şimdi bu herif:
    https://www.youtube.com/watch?v=O-xXOQpVA48
    Bunu yapıyorsa... Üreticisi ne yapmaz?

EK: Ki geçmişte başka ülkelerde üretilmiş çağrı cihazlarına patlayıcı yerleştirip, "gizli" örgüte satmış adamlar bunlar.
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Sayfa 332/433 İlkİlk ... 232282322330331332333334342382432 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •