İtibar veremedim ama... Gönlüne sağlık üstadım. Ruhu şad olsun büyük ozanın....
Ben de "Ortadoğu'da yaşayan bütün Müslüman halklara" bir türkü armağan edeyim, başka bir değerinden bu coğrafyanın...
https://www.youtube.com/watch?v=LyVcp9IC894
Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.
İran önce içerde kimin sattığını bulması gerek , genel kurmay başkanının nerede yatıcağına kadar biliyorlar , binalara bakıyorsun adamlar belirlenen daireleri vurmuşlar.Bu adamların hava savunma sistemleri yokmu varsa neden çalışmadı yoksa , üretemediyse çin veya Ruslardan zamanında neden almadı bu saldırı için pazılda çok boşluk var.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Şimdi evi sattım altın buy
Arabayı sattım viop sell
Yarın hafta sonu İsrail bir füze İran'ın yarısı kül oldu pazar geceside Netanyahu derki İran benim gardaşım veeee pazartesi altın çakılır borsa uçar yani bütün hayaller çöp elde var sıfır şimdi haftasonu yapsan kime ne faydası var ister barış öpüş istersen kafasını gözünü kır banane demem o ki gece bir füze hepsi coştu uçtu güniçi hiçbir şey olmamış gibi devam adamlar nasıl isterse öyle yapıyorlar savaş barış hikaye çebi doldur biz garibanlar da medet umalım hey yavrum hey
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Tek abi seninkiside şansızlık oldu yaw normalde borsaya tekrardan dönüş zamanın aslında iyi zamanlamaydı, 7 aydır hisseler boyuna düştü, sen 2 gün önce en dipte geldin. şansından israil irana saldırınca bist bugün sert düşüş yaptı ondan dolayı yani demem o ki 2 gün daha bekleyip borsaya gelseydin farklı düşünürdün.
Nasip be abi
Hamdım Piştim Yandım
Piyasa Gündem ✰
@PiyasaTurkiye
·
5d
İran İslam Cumhuriyeti’nin dini lideri Ali Hamaney:
"İsrail'i perişan edeceğiz."
hep bu konuşmalar var ama İsrail girdiği her yeri kana bulayıp çıkıyor
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Dünyanın en başarılı casus yazılımı İsrail'e ait. Pegasus'u(yazılımın adı) belli koşullarda bazı ülkelere satıyorlar.
ABD'nin siviller için ayrı, askeri ihtiyaçlar için ayrı GPS sistemi geliştirmesi gibi...
Bir yerlerde yazmıştım... 1990'ların sonunda bankaların alarm sistemini yapan bir şirkette çalışıyordum.
Bilin bakalım sensörleri kim üretiyordu?
Şimdi bu herif:
https://www.youtube.com/watch?v=O-xXOQpVA48
Bunu yapıyorsa... Üreticisi ne yapmaz?
EK: Ki geçmişte başka ülkelerde üretilmiş çağrı cihazlarına patlayıcı yerleştirip, "gizli" örgüte satmış adamlar bunlar.
Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.
Yer İmleri