Sayfa 333/1001 İlkİlk ... 233283323331332333334335343383433833 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 2,657 - 2,664 arası.

Konu: Viop LIV

1. Vakti bol ve daha ilginç işi olmayan için borsa çok cazip bir yer. Amaç para kazanmak gibi gözükse de amaç vakit geçirmek. Günümüzde hayat maddiyata çok dayanıyor, borsa da hayatın bir aynası oldu. Borsa yanında ekonomi, siyaset, kişisel gelişim, psikoloji, aktüel haberler vs bir çok konu burada işlenebiliyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. @arcmoderna... element.. au ag ev araba arsa borsa ticaret mal mulk para vs.. bence hepsi aynı ust başlıkta birleşiyor. benzer riskleri taşıyor.. olan herşeyin tersinin olması durumuda olası... şans diyede. birşey var bence ...

bence sen iyi bir insansın patron iyiler kazanır... .iyi geceler

3.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Nereye sn nohut ? Yeni misyonumuz "hoşsohbet" olsun .Devem ediniz lütfen.
    Saygılar.
    sn.P7 li zaman buldukça sohbet ederiz.
     Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    sn Nohut.. helal olsun abi .. sanalda olsa tanıdığıma memnun oldum.. sağlıcakla kalın.. iyi gecelr..
    Bilmukabele...bende sizleri tanımaktan çok mutluyum...iyi geceler.

4.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku

Gerçek hayat ile ilgili edindiğim tecrübe ise yukarıda...!!
    Akrabalar ile iş yapma konusu bence şu şekilde. İnsanın başına bir sürü problem gelmek durumunda, akrabalar ile iş yapınca oradan da dert gelebiliyor ama bu sefer akrabalık ilişkileri zedeleniyor.

Aslında şöyle demek lazım sevdiğin insanlar ile iş yapma. Sevmediğin kişiler ile baştan kurallar vs daha sağlam yapılır. İş arkadaşlığı da ortak hedeflere yönelik olur.

ariston abi dün dediğin filme baktım 25 dk zor dayandım.. konu iyi ama sürekliyicilik 0 . sıkıyor adamı izlerken..

6.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Akrabalar ile iş yapma konusu bence şu şekilde. İnsanın başına bir sürü problem gelmek durumunda, akrabalar ile iş yapınca oradan da dert gelebiliyor ama bu sefer akrabalık ilişkileri zedeleniyor.

Aslında şöyle demek lazım sevdiğin insanlar ile iş yapma. Sevmediğin kişiler ile baştan kurallar vs daha sağlam yapılır. İş arkadaşlığı da ortak hedeflere yönelik olur.
    sn.Ariston,akrabalık geniş kapsamlıdır,arkadaşlık farklıdır.(bence)
    Her kimle iş yapılacaksa başlangıçta mutlaka tüzük yazılmalı zamanla güncellenmelidir.(akrabalarda bu işlemez)

YTD

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    ariston abi dün dediğin filme baktım 25 dk zor dayandım.. konu iyi ama sürekliyicilik 0 . sıkıyor adamı izlerken..

Hint filmlerine takılıyorum.
    ne tür filmler seviyorsunuz sn EMLAK ?
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

8.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku

Sağolasın en iyi zaman yolculuğu filmleri arasında saymışlar, ben şimdilik izlemeyeyim.

Sayfa 333/1001 İlkİlk ... 233283323331332333334335343383433833 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •