Sayfa 334/946 İlkİlk ... 234284324332333334335336344384434834 ... SonSon
Arama sonucu : 7566 madde; 2,665 - 2,672 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    XX bir ilüzyondur.
    XX yerine istediğinizi koyun.
    Bunu forumda okudum beğendim.
    Selamlar, saygılar ve dahi sevgiler sizinle olsun...
    Not: Yükseliş yazıma vurdu kusuruma bakmayınız.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

2. Önumüzde ki hafta Japonların piyasaları 1 hafta kapalı (golden week)... flash crash'lar görülebilir..

Alıntı Originally Posted by kutsi Yazıyı Oku
    Önumüzde ki hafta Japonların piyasaları 1 hafta kapalı (golden week)... flash crash'lar görülebilir..
    risk almak istemeyenlerin tercihi önemli tahvil borsa doalr
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by kutsi Yazıyı Oku
    Önumüzde ki hafta Japonların piyasaları 1 hafta kapalı (golden week)... flash crash'lar görülebilir..
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    risk almak istemeyenlerin tercihi önemli tahvil borsa doalr
    Merhaba,
    Japonlar tahvil, borsa ve dolara mı dönecek???
    Pek bir şey anlayamadım.
    Selamlar.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Merhaba,
    Japonlar tahvil, borsa ve dolara mı dönecek???
    Pek bir şey anlayamadım.
    Selamlar.
    hangisini satacak hangisini tercih edecek ben ne bileyim capon gacıların ruh halini
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    hangisini satacak hangisini tercih edecek ben ne bileyim capon gacıların ruh halini
    Merhaba,
    Tamam anladım şimdi, Japonlar riski elimine edecekler sanırım.
    Birkaç yerde TL cinsi varlıklara yatırım yapan Japonların zarar ettiğini okudum.
    Pek tercih etmiyorlarmış.
    Sanırım bir hafta TL'de kalmazlar.
    İllüzyonist Sermet Erkin vardı şapkadan tavşan çıkaran.
    Her an tavşan çıkabilir efendim.
    Selamlar.

7.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    esas kirilim 6.20 / 6.30 arasinda olur, o noktalardan cok mallanan var burasi da dahil olmak uzere..
    o noktadan alinan mallar iade olmadiktan sonra cok absurd bir haber harici bu sekilde devam eder, simdilik gorunen bu..
    nisan ve mayis ayinda borc odemesi de yukselis icin ideal zemin hazirliyor, sonra cop bistten bi kac hisse alma zamani gelecektir, poz devam bozulma yok onu ifade edeyim..ytd
    mesela ben 6,10 dan aldığım malları halen ahırda besliyorum. Bu mallar değerini bulana kadar otlatmaya devam. Zararına kasap amcalara vermem. Her hafta malların besisi için harcanan ( faiz zararı ) tutarı hesaplayarak maliyeti belirliyorum. Bunları komşuya besiye ortak versem ( bankaya ) ölür mü ölmez mi diye uykum kaçacak. Kendi damımda besliyorum. Bu ülkede mal her zaman değerini bulur. Herkese bol kazanç. Yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    mesela ben 6,10 dan aldığım malları halen ahırda besliyorum. Bu mallar değerini bulana kadar otlatmaya devam. Zararına kasap amcalara vermem. Her hafta malların besisi için harcanan ( faiz zararı ) tutarı hesaplayarak maliyeti belirliyorum. Bunları komşuya besiye ortak versem ( bankaya ) ölür mü ölmez mi diye uykum kaçacak. Kendi damımda besliyorum. Bu ülkede mal her zaman değerini bulur. Herkese bol kazanç. Yatırım tavsiyesi değildir.
    Değerli arkadaşım maliyet şu anda kaça denk geliyor?
    Selamlar.

Sayfa 334/946 İlkİlk ... 234284324332333334335336344384434834 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •