Sayfa 334/1002 İlkİlk ... 234284324332333334335336344384434834 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 2,665 - 2,672 arası.

Konu: Viop XXXVIII

termodinamiğin ikinci kanunu entropi konusunu işler.. genel olarak sistemlerin tersinir olup olmaması konusu.. ve bu ünlü kanuna göre entropi asla azalmaz, sabit kalabilir çok ideal durumlarda veya genellikle artar..artan bir entropinin azaltılması mümkün değil..mutfağındaki buzdolabının dizaynından kozmolojik yorumlamalara kadar her alanda kullanılır.

ekonomide yaptıkları bozgun yılların kümülatif çapsızlıklarının sonucu.. bunu gece yarısı bir kararla (yabancıların haberi var tabi) hokus pokus yaparak geri çevirmek mümkün değil..bakıyorum hemen başarılı ilan etti malum şahıs, adeta kritik bakışı engellemek istercesine..7/24 konuşması retoriğin kendi istediği şekilde gelişmesine izin veriyor, ama gerçekler onun istediği şekilde gerçekleşmiyor.. yıllardır görüyoruz..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Olsun abi, dediğim gibi olma ihtimali de var
    Adamın çok parası oluyor, para kazanmak için değil kumar tutkusunu tatmin için, bazan da adrenalini en uçlarda yaşamak için, bazan da zevkine o rakkamı yakmak için parayı basar.
    Geçenlerde biri tüp 200 olucak dedim o kadarrr, ben tüm ağır abilere madik atarım, benim attığım dikişi kimse dökemez, 200 olunca herkes elimi öpücek ulayn yaşı isterse 70 olsun gibilerinden yazıyordu.
    Fiyatta o sıralarda 198 mi 196 mı ne,
    Baktım iddia büyük, tüpü ekranıma aldım gademelere bakıyorum. öbürküsü 200 e satış yazıyor, diğeri alıyor kalın kalın kalın lotları havada uçuşuyor.
    Bende yazdım.. Arnavut, votkamla eriği çalıştır uleyn diye
    Heyecanla maçın sonunu merak ediyorum, bir elimde viski bir elimde puro
    200 olucak diyen maçı kazandı ama bir kaç milyon luk alım yapmak zorunda kaldı 200 üstünden
    Sonra akşam birbirlerini tebrik ettiler. Bu olay 4 yada 5 gün önce oldu.

Demek istediğim,
    Şuan tüp 149 tl
    Ama o gün kaybeden şuan kâr da ve o gün kazanan şuan zararda
    Olay kazanıp kaybetmeden ziyade, olayın asıl amacı büyük abilerin iddiası
    Biz fakirler, o büyük abilerin iddiasıyla harclığımızı çıkartıyoruz
    Dayı sende alma ağacının dibinde büyümüşsün
    İnsan bi yemem hesabı buraya atardı nasiblenirdi herkes ,hem duada alırdın yaww

3.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Putin vanayi hapatmys, Polonya Almanya dönüyor,ukranya ya kafayı sokacak sanirim
    Bugun bu konuya değindik oda haklı NATO ile adamların etrafını sar , Akdenizde konuşlan , karadenizde at koşturmak için plan yap hiç açmasın azdan az çoktan çok gitsin.

4.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Neden düşsün ki ? CDS i bir gün TUIK hazırlarsa o zaman 600 den 10-15 e düşer.
    Neden düşmüyor demedim...

Tahminim önümüzdeki süreç şu son zamanlarda yaşadığımızdan daha derin volatil olacak...İçeride belli bir kesim tarafından inanılmaz bir manipülasyon yapılıyor, dikkatli olmak gerekiyor.

5.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Aha b.ku yedik. Almanya isinamiyor donuyor diye yaygarayi koparirlar.
    Bunlar peçete kullanıyor,gidilari soğuktan korur.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    NURİ SEVGEN sürekli; spottan dolar almayın.Onun yerine vadelide alın ,derdi.Defalarca bu konuda telkinde bulundu.

Acaba marjın %80 olmasıyla oynanan batırılma hikayesine eleştiride bulunacak mı?

Kendisine mesajı çektim.Bakalım otoriteye eleştiride bulunacak mı?

Vobun faziletlerini sayarken sorun yoktu.

Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    dün 2.40 lardan satıp cüzi reverse yapmıştım.. 2.20 altına gevşemesini bekliyordum ki şu anda vadelisi 2.10. sorun şu ki normal fiyat sviyelerine dolar artışı olmazsa tek günde gelemiyor, o nedenle bir kaç gün satışlar sürebilir eğer 2.0 altına getirmeyi kafaya koymuşlarsa..yurtdışına göre primli son günlerde haliyle..
    eregl pozlarını da kapattım..endeks pozlarını 2450 civarlarında zaten kapatmıştım.. günlük tradeler devam ediyor ama yönlü trade yok. bu dalga boyları hiç olağan değil, umarım biraz nefes alınmasına imkan tanırlar. hem oyuncular açısından hem de teminatların yüksek açıklanması ciddi sıkıntılara yol açabiliyor. son iki günde ciddi şekilde zorladılar oyuncuları..yüksek teminat istemeleri sağa sola dönmeyi zorlaştırabiliyor..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Sen isini bilirsin abi masanin hilesi maksimuma ulasti. Dolarda bence malum kisi short o shortu kapatmadan yon degismez. 2022 ilk ceyrekten once yon degismez. Kimse bilemez ne cevirdiklerini 6.80 den cikan 128 in bir kismi girmistir belki. Net soyleyim viop masasi hic bukadar tehlikeli olmamisti.
    Bakalım bu hafta içinde 11-11.5 gibi bir usdtry görebilir miyim. Bir his diyelim, ya nasip diyelim.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 334/1002 İlkİlk ... 234284324332333334335336344384434834 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •