Sayfa 334/898 İlkİlk ... 234284324332333334335336344384434834 ... SonSon
Arama sonucu : 7180 madde; 2,665 - 2,672 arası.

Konu: SASA - Sasa Polyester

1.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Tavana yaz kac lotmus gorelim diyorum iste. Benim de 1 liralik Yesilim vardi, 60 lira olmus mesela.

Neyse tavana yakin geziyor, malini kaptirirsin. Yarin yaz sakinlestiginde.

özelden atayım istersen ekran görüntüsü. mal kapmaya çalışıyorsun değil mi. çakkkaaaalll. olgun çakal seni.
    ...ORGE CEMAS ASUZU SASA PNSUT NETAS CONSE ODAS...

2. 135-136 rakamı revize edildi. Artık yeni tam rakam 130,40. Yani sat al yapanlar 130,30 da satacak, 130,40 üstünde kapanış görürse alacak. Diğer bir ifade ile çarparak döneceği yerin 130,40 olma ihtimali çok yüksek.

3. Tekrar eski gördüğü tepeyi test eder mi ne dersiniz?

4. Patron son dakikada sıvadı yine

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    spk başvurusu geldi gecikmişti
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

6. Geri alım taahhütünü sonlandırma kararı alınmış

7. Sasa Reğiz milletin kafasını karıştırdı; dün 30 liraya düşecek diyenler, yarın 130 olacak diyor. Bonzai etkisi sırf sasanilerde oluyor sanıyordum, lotsuzları da çarpıyormuş. Neyse... Koca koca adamlar Tüpraş ve Sasa'nın üretim kapasitesini karşılaştırmadan, yok Tüpraş'ta da pta üretiliyor diyor. Ben desem neyse, kıroyum ama bu abiler fena derken Sasa, lotluların patron babasının da bahsettiği üzere Galaktik Boyutta pta üretecek. Gezegeni plastiğe boğacağız evelallah. Böyle bir değere fiyat biçmek...

8.  Alıntı Originally Posted by borsaci.broker Yazıyı Oku
    SASA nın yükselişi seni rahatsız ediyorsa kudurmaya devam edebilirsin. 20 yıldır borsadayım. Paranın hangi hisselerden kazanılacağını çok iyi biliyorum, tecrübe meselesi. SASA ya değil insanların yatırımına köstek oluyorsun. Anlamamazlıktan gelme. Maliyeti yüksek insanlar da var. Benim maliyetim 15 TL. Çok kuduruyorsan, bundan da rahatsız oluyorsan onu da ispat ederim. Dedim ya paranın hangi hisselerden kazanılacağını çok iyi biliyorum. Sizinki yeni yetme kudurukluğu.
    Kudurmak, komiklik, arkadaşım şeklinde hitap, bunlar sokak ağzı, 2 koyup 150 aldıysan at görelim hepimiz. Yok özelden yazarım demeler, çirkef hareketler. Gerçekten herkes borsaya yönelmiş, ben şirketleri incelerken bile bir kurumsallik ararım, biz tartışırken niye kurumsal olamıyoruz ki? İlla hakaret edip laf sokmak mı gerek? Sen herkesi hala kendin gibi biliyorsun. Para için asla kudurmadım, kudurmam. O yüzden lütfen bir tartisma yaşayacaksak belli bir seviyeyi koruyalım. Ha yok diyorsan bana fark etmez, engelledim mi gorunmezsin ben ise yazmaya devam ederim.

Sayfa 334/898 İlkİlk ... 234284324332333334335336344384434834 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •