Sayfa 334/1005 İlkİlk ... 234284324332333334335336344384434834 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 2,665 - 2,672 arası.

Konu: Viop LVll

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    O istisna yüzüğümden başka bir valığım yok demişti. Eski resimlere bakınca kıyafetleri bayat pazarında bile alan olmaz.

Nereden nereye...

Üst akıl çok adam yetiştiriyor ve istedğini işine geldiği gibi kullanıyor.

Beni de evde oturtuyor sonumuz hayır olsun.
    seni evde oturtan birşey yok .. evde oturmak isteyen sensin abi.

duvarla chatleşmek havalı gibi dursada.

bu tür inançlar senin kendini özel hissettirmeni sağyalabilir sana ama beynin senle oynuyor sadece.

seni orada tutan birşey olmalı..

seni orada tutup belli birşeyin sana geleceğini inandırması gibi şeyler olabilir bilmiyorum.

sonu sana söyleyim dostane..

gelecek olan şey sadece hiçlik.

tekillikten gelen sonsuzluk.. tabi o arada yoğunluğun ne olur o sonsuz yoğunluk ve sonsuz küçüklükte bunu daha ölçebilecek alet ve rakam bulununamadı

kapıda mı kaldınız ? bizi değil beni arayın..
    Son düzenleme : EMLAK; 17-12-2023 saat: 16:49.

mesele şu ki.. biz cenetten yada başka alemden gelmedik ..

özelde değiliz. tüm canlılar gibi... tırnağımızdan saç telimize kadar olan herşey ama bizi biz yapan herşey. bu dünyadaki metaryallerden meydana geldi.

tutup evrim şöyle böyle demicem.. çünkü bilim ve evrimciler işin sadece kadavra kısmı ile ilgilenip inekliyor.

hesaba katmadıklar şeylerde var.. bunun içinde hayal gücü gerekli.

3. Teknik analizde bolinger band var 1 sigma, 2 sigma vs anlamı var.

Kalite kontrolde de 6 sigma var.

Belirli bir seviyenin üzerien çıkınca artık tesadüf değil kurgu/hile olduğu anlaşılır.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. Kimsenin inancını etkilemek istemem, Sümerler Akatlar vs zamanında bir şeyler uydurulmuş bir şekilde devam ediyor diyene saygı duyarım. Kıçıma girenlere tesadüf diyecek değilim. Her inanç tipinde insana ihtiyaç var.

Normalde Noel Baba filan o tip şeylere inanmak daha karlı.
    https://www.youtube.com/watch?v=ER_3h03omdE
    ABBA - I Have A Dream (Official Lyric Video)

Zengin ülkelerin dinlediği şarkılar ile fakir ülkelerin dinlediği şarkılar bile farklı. Bir ara arabesk şarkıları yasakladılar ama çok etkili olmadı. Burada fakirlik edebiyatı tutuyor.
    Son düzenleme : ariston; 17-12-2023 saat: 16:55.

insanların aklıları ile kıramadığı putlar ...

Francis Bacon’ın “İdeoller Öğretisi†ya da “Putlar Öğretisiâ€, insanın zihnini kuşatan ve böylece insanın doğayı tam ve doğru biçimde anlamasını, anlamlandırmasını engelleyen tipik hataları ve kusurları açıklayan bir felsefi anlayıştır.

Plüralizm nedir aciklayiniz​
    Birçok mutlak ilke, güç, enerji veya madde kabul eden teori veya sistemleri tanımlar.

Empedokles ve Anaksagoras gibi bireysel filozoflarla birlikte Atomcu Okul'un temsilcileri olan Leukippos ve Demokritos, kendilerinden önceki monist filozofların evrenin temeline tek bir arkhe koyan düşüncelerinden farklı olarak, varlığın temeline ikiden fazla arkhe koydukları için Plüralistler olarak bilinirler.

...

sorular sorular sorular....

6. Fakir ister istemez öze önem veriyor, zengin için usul, görünüm, sunum çok daha önemli.

Kocaman kapta ufacık yemek vermişler bir de o kadar para istiyorlar diyoruz. Bizim oradaki bolkepçe lokantası daha iyi diyoruz.

Sn zinedrimed dostum hoşgeldiniz.
    Epeydir yokdunuz.
    Umarım sağlık sıhhat herşey yolundadır .
    Saygılar.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

hiçizm fonu kuruyorum...

10 koyup hiç alacaz...

"elçin baldan tatlıdır fonu" kadar ismi havalı değil ama.. garantisi var benimkinin.

castrol çay bahçesinde çaylar şirketten ... hadi iyisiniz yine

promosyonlarımız ve bonuslarımız devam edecek

Sayfa 334/1005 İlkİlk ... 234284324332333334335336344384434834 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •