Artan

137,50 10 18:10
181,90 9.98 18:10
123,40 9.98 18:10
355,50 9.98 18:10
35,52 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

32,40 -10 18:10
116,20 -9.99 18:10
13,35 -9.98 18:10
94,25 -9.98 18:10
101,00 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

16.813.761.209,00 18:10
7.297.602.514,54 18:10
6.605.839.936,08 18:10
5.659.018.382,50 18:10
5.617.085.966,83 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 334/934 İlkİlk ... 234284324332333334335336344384434834 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 2,665 - 2,672 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    İnşallah olur dediğin. Fakat vatandaş dolarını bozmuyor. Yay gibi geri çarpar yukarı.

Zaten TCMB nin kullanılabilir USD rezervi sadece 17 MİLYAR USD$. Onu da bu arada tükettirmiş oluruz. Elde var tamtakır kurubakır durumu olur.

Yabancılar bütün rakamları bizden daha iyi görüyor. Vatandaş bozdurana kadar büyükler TL faize yüklenerek Doları baskılayacaklar. O kadar... Devlet de buna önayak olacak. İşsizlik %30 lara varacak.

Ama vatandaş dolarını bozdurmazsa o zaman yay gibi gerilir ip kopar. SKY IS THE LIMIT.

doğru olan TL faizi düşürerek Doların enflasyon kadar dalgalanmasını sağlamaktır.

TL faizi düşürmeyen Kamu Bankaları ve TCMB!
    sayin sadece grafik ben ongorumu yazdim daha once, 3.34
    burayi bir gunde bile gorebilir, tutar yarin ohali kaldiriyoruz yeni bi ekonomik paket acikliyoruz der borsa 150 dolar 3 tl ye gomulur gider, sonra mb faiz indirir, belli bi araliga gelmeden faize ellemeyecekler..ytd

2.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    İnşallah olur dediğin. Fakat vatandaş dolarını bozmuyor. Yay gibi geri çarpar yukarı.

Zaten TCMB nin kullanılabilir USD rezervi sadece 17 MİLYAR USD$. Onu da bu arada tükettirmiş oluruz. Elde var tamtakır kurubakır durumu olur.

Yabancılar bütün rakamları bizden daha iyi görüyor. Vatandaş bozdurana kadar büyükler TL faize yüklenerek Doları baskılayacaklar. O kadar... Devlet de buna önayak olacak. İşsizlik %30 lara varacak.

Ama vatandaş dolarını bozdurmazsa o zaman yay gibi gerilir ip kopar. SKY IS THE LIMIT.

doğru olan TL faizi düşürerek Doların enflasyon kadar dalgalanmasını sağlamaktır.

TL faizi düşürmeyen Kamu Bankaları ve TCMB!
    bu sefer planlar ters tepti,bezdirme politikası sonucu alımlar hızlanarak sürüyor. Bu savaşın galibi dolarcı KY olacak. benim için hava hoş, ucuzdan alır çuvalı doldururum ben.

3. Üstadıyla birlikte rezil oldular. Hala haklı çıkma amacında debeleniyor. Sizin ipliğiniz pazara çıkarıldı. Sen biriktirmeye devam et. Bundan sonra dolar çıksa nolur. Sen 8 aydan beri çıkacak diyosun. Düşüyor. Bu süreçte parite, ons, bist ralli yaptı. Ondan da yararlanamadın. Tabi ters kolpaysa başka. ) Sonunda, bir şey 40 kere söylersen olur zaten. O zaman da ben bildim, söylediydim dersin.
    Boşsun boş. Yetersizsin. Niye? Dolar artmadığı için mi? Değil. Kendi görüşün dışında görüş bildirenleri trollükle yaftaladığın için. Karşıdakini hiç tanımadan hem de. Bu tür esas troldür. Ters kolpa yapar. Başkasına parayla yazıyorsun der, belki de kendi yapar bunu. Psikolojide ne deniyordu buna?))
    Bu türlerden o kadar çok gördüm ki. Bizi yeni sistemde, forumda tecrübesiz sanıyor, gönderi sayımıza göre, biz hemen hemen hisse net kurulduğundan beri varız. Dolayısıyla, sizin gibileri çok gördük çok.Her defasında da haddini bildirdik.

4.  Alıntı Originally Posted by mme Yazıyı Oku
    Üstadıyla birlikte rezil oldular. Hala haklı çıkma amacında debeleniyor. Sizin ipliğiniz pazara çıkarıldı. Sen biriktirmeye devam et. Bundan sonra dolar çıksa nolur. Sen 8 aydan beri çıkacak diyosun. Düşüyor. Bu süreçte parite, ons, bist ralli yaptı. Ondan da yararlanamadın. Tabi ters kolpaysa başka. ) Sonunda, bir şey 40 kere söylersen olur zaten. O zaman da ben bildim, söylediydim dersin.
    Boşsun boş. Yetersizsin. Niye? Dolar artmadığı için mi? Değil. Kendi görüşün dışında görüş bildirenleri trollükle yaftaladığın için. Karşıdakini hiç tanımadan hem de. Bu tür esas troldür. Ters kolpa yapar. Başkasına parayla yazıyorsun der, belki de kendi yapar bunu. Psikolojide ne deniyordu buna?))
    Bu türlerden o kadar çok gördüm ki. Bizi yeni sistemde, forumda tecrübesiz sanıyor, gönderi sayımıza göre, biz hemen hemen hisse net kurulduğundan beri varız. Dolayısıyla, sizin gibileri çok gördük çok.Her defasında da haddini bildirdik.
    ben 12 senedir buradayım, kimin ne olduğunu görüyoruz. bu nasıl bir onursuzluktur ki parayla algı yönetimi yapılıyor.inanılmaz. bu kadar mı düşülür be. haa birde bunun gibi bir mor kele vardı yokoldu gitti belkide bu isim değiştirmiş olabilir. benim strateji net veriler sağlam,hedefim 2019 sonuna kadar net. ama senin bir hedefin yok haa var aslında kim kemik atarsa oraya. hadi hayırlı traşlar.

5. Ticaretin çoğu BARTER ile dönmeye başladı. Bir gayrimenkul satıyoruz; sürekli EV takası, Araba takası, Dükkan takası vb teklif ediliyor. Para falan dönmüyor piyasada. İsteyen istediğine inansın. Ben gerçek ortamdan konuşuyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Çarşıya hemen her gün şöyle bir uğrayıp esnafın sinkaflarını toplayan, onların kimilerini sinirlendirip kimilerini güldüren kasaba delileri vardır...

Fuzuli gibi görünürler ama aslında baya önemli sosyal bir ihtiyaca cevap verirler.

Aslında dedikleri yeni bir şey yoktur.

Hep tekrardır söyledikleri.

Onun bunun dalına basarlar.

Her esnafın istediğini verirler.

Birgün öldüklerinde, o durmadan küfreden esnaf, "deli bugün gelmedi acep neden?" diye sorar birbirlerine...

Küfür edemezler. Rahatlayamazlar.

Büyük ihtiyaçtır bu tür çarşı delileri...

Bugün hep anı türü yazı paylaştım sizlerle...

Dolar kuru böyle tatsız olunca, insan başka şeylere sarıyor ellaam.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12

dede yuru git bu dolar sana gore degil torun torbayla ilgilen , gelmissin fi yasina hala para pul derdinde kosuyorsun be hey sefil azicik kendine gel dedim bugun carsida bi kac esnafin dukkanini gezerken..
    soyle bi bakti , bi daha bakti ; haklisin genc dedi..
    oyle tabi hakliyim dedim ihtiyara, yuzunde bi aydinlanma oldu, zannimca dolar 1 kurus prim yapmisti o esnada..
    ah bu ihtiyarlar, bilmezler ki kefenin cebi yok, bu da boyle bi animizdi bugun yasadigimiz..

Sayfa 334/934 İlkİlk ... 234284324332333334335336344384434834 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •