Sayfa 336/704 İlkİlk ... 236286326334335336337338346386436 ... SonSon
Arama sonucu : 5625 madde; 2,681 - 2,688 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

1. Bile bile bedava penaltıya seviniyorsunuz. Şike denilince itiraz ediyorsunuz. Böyle lige böyle büyük takım. Geçen sene gs mi doğrandı fb mi.
     Alıntı Originally Posted by tatardemir Yazıyı Oku
    Bu penaltıya resmen .....tümle güldüm..........Ulan buna penaltı mı çalınır.....

Geçen yıl resmen hakemler doğradı bizi.....!!!!!

Baktılar bein sport zarar ediyor.....Maçlar izlenmiyor.....FB taraftarı lige küstü....Artık DİGİTURK e abone olmuyor.....Şampiyon yapalım FENER i demişler.......!!!!

Bu maçı alırsak haftaiçi DİGİTURK e abone olacağım......Bu hafta 6-7 defa DİGİTURK ten aradılar yine hayır dedim.4 yıldır abone değilim.Kanser etti fener beni...!!!!

Artık IŞIK gördüm bu hakemlerden.....!!!!
    Para tekniği yapar.

2. Hakederek şampiyon olsanız alkışlarım, ts veya başakşehir den fb nin olmasını isterim.
     Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Artık zamanı geldi dostum...

Herkes fener şampiyon olsun istiyor..

Artık bu özlem bitmeli....
    Para tekniği yapar.

3.  Alıntı Originally Posted by BACON Yazıyı Oku
    Bile bile bedava penaltıya seviniyorsunuz. Şike denilince itiraz ediyorsunuz. Böyle lige böyle büyük takım. Geçen sene gs mi doğrandı fb mi.

Para tekniği yapar.
    Yıllardır doğrandık......GS lı federasyon başkanı HALUK ULUSOY DENİZLİ de şampiyonluğumuzu elimizden aldı..Hala Denizlispor un antrenman yaptığı tesislerin adı HALUK ULUSOY TESİSLERİ dir..!!!!

Appiahın ve tüm takımla beraber bizler de kahvehaneden dönüşte ağladık o zaman ....!!!

https://youtu.be/A1Px_mExBn8

Şampiyonluğumuzu elimizden aldılar o gün....!!!!

O gün neler naşandığını unutmadık....!!!

4. Diğer maçı bitirip, denizliye beraberlikte bile ligde kalacağı şekilde ayarlandı. İşte hepsinden büyük Allah buna izin vermedi. Denizli yattı ama olmadı işte
     Alıntı Originally Posted by tatardemir Yazıyı Oku
    Yıllardır doğrandık......GS lı federasyon başkanı HALUK ULUSOY DENİZLİ de şampiyonluğumuzu elimizden aldı..Hala Denizlispor un antrenman yaptığı tesislerin adı HALUK ULUSOY TESİSLERİ dir..!!!!

Appiahın ve tüm takımla beraber bizler de kahvehaneden dönüşte ağladık o zaman ....!!!

https://youtu.be/A1Px_mExBn8

Şampiyonluğumuzu elimizden aldılar o gün....!!!!

O gün neler naşandığını unutmadık....!!!
    Para tekniği yapar.

5. Şike yok kumpas var

Şike olmadığı için kızıyoruz şike bir kumpas aksininidda eden kumpasci. Penaltı daha nasıl net olur yüze temas var defansın aptalligi. Denizli sezonu gs nin neler le son maça taşıdığını biliyoruz futbolun adaleti olsa gs 3 amatör de olmalıydı yaptıkları hile ler ve şike itiraflarına göre ama sistem gs nin arkasında malesef . Doğruluk herzaman yetmiyor.

6. Canerin kaçan penaltısının tekrar edilmesi gerektiğini de yazsın 2. penaltıyı saymayanlar. Rizeli oyuncu caner topa dokunmadan ceza sahasına giriyor.

Sayfa 336/704 İlkİlk ... 236286326334335336337338346386436 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •