Sayfa 336/1049 İlkİlk ... 236286326334335336337338346386436836 ... SonSon
Arama sonucu : 8390 madde; 2,681 - 2,688 arası.

Konu: Bitcoin & Ethereum

1.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Ben önce full wallet i indirdim. Sync olması yarım saat falan sürüyor. Wallet otomatik bir adres veriyor. Sizin şimdi kullandığınız miner da bir wallet yaratmış olması lazım. Onun verdiği adresi de kullanabilirsiniz ama bence garanti olsun bbsc'nin kendi walletini kurun önce.

Benim kullandığım miner Claymore CPU miner. Megadownload linkinden girip en alttaki 7mb olanı indirdim.
    https://mega.nz/#F!Hg4g1bLT!4Upg8GNiEZYCaZ04XVh_yg

İndirdikten sonra config dosyasını açıyorsunuz, pool adresini "stratum+tcp://pool.bbscoin.xyz:3333" ile (" yok), alttaki monero adresini de daha önceden yarattığınız bbscoin adresi ile değiştirip exe yi çalıştırıyorsunuz.

Miner slow mode ile çalışmaya başlarsa windows'un sanal bellek boyutu yetersiz demektir. Arttırmak için bilgisayarım>sağ tık>özellikler>gelişmiş sistem ayarları>gelişmiş sekmesi> performans bölümünden ayarlara girip sanal belleği arttırın.

Ben 70000mb ile kullanıyorum. Ne kadar aşağı çekilebilir bilgim yok deneme yanılma yöntemi ile bulabilirsiniz. Sanal bellek ideal boyuta çekildikten sonra miner "fast mode" ile çalışacak.
    Hocam, yukarıdaki gibi yaptım. Sanırım oldu. BBS'nin sitesinden kendi windows cüzdanını indirdim. Sonra sizin linkten miner'ı indirdim. Konfigürasyon dosyasında ayarları yaptım, cüzdan adresi olarak da BBS'nin wallet'i ile yarattığım cüzdan adresini verdim.

BBS wallet açık şu anda, miner yazılımı da çalışıyor, CPU tavan yapmış durumda
    Cüzdan'da ne kadar zaman sonra görülüyor coinler peki? Mining yaptıkça hemen cüzdana geçiyor mu? Geçmiyorsa bende muhtemelen problem var demektir

2. Birazdan görmeye başlarsın gelen coinleri. Cüzdanın tamamen sync olması lazım tabi görebilmen için.

3. Bbscoin. 185 milyar adetmis . Puhahah. Milyon kazsan ne yazar.

4. Bitcoin haftaya yine -3.14% düşüşle giriş yaptı, geçen hafta 38 bini zorluyordu. Gerçekten bitcoin yatırımcısı olmak sabır gerektiriyor. Ethereum ise -0.33% ile düşüş yaşayarak haftaya giriş yaptı. 7/24 takip ediyorum. Altcoinlerin hepsini.

Bitcoin takip: http://piyasa.paratic.com/kripto-coin/bitcoin/

Ethereum takip: http://piyasa.paratic.com/kripto-coin/ethereum/

5. DGD ( digixdao ) dikaktimi cekiyor. Bitcoine verirlerken buna alım yonunde abanıyorlar %30-40 alr yapiyor ..bitcoini alırlarkende o kadar geri cekilme olmuyor yani 5 gidiyor 2 geri gelior gibi . ve 2 milyon toplam supply. Genelde piyasaya ters bir coin . fakay belli bir noktayı gecipte bitcoini cok iyi aldıkları zaman bunuda alıyorlar.

6. Goldman Sachs, uzun bir süredir olumsuz haberlerle kripto piyasasını kötülüyordu, şimdi büyük borsalardan biri olan Poloniex'i satın almış. Şimdi piyasayı yükseltip daha iyi manipüle edilebilir bir hale getireceklerdir. Bekleyip görelim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,253
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by enfarktus Yazıyı Oku
    Goldman Sachs, uzun bir süredir olumsuz haberlerle kripto piyasasını kötülüyordu, şimdi büyük borsalardan biri olan Poloniex'i satın almış. Şimdi piyasayı yükseltip daha iyi manipüle edilebilir bir hale getireceklerdir. Bekleyip görelim.
    Sn enfarktus, hoşgeldiniz. Daha fazla yazmanızı bekliyoruz...

Diğer yandan bugün biraz maden durumu nedir ekran kartları ile bakayım dedim. Sonuç negatif.
    20 Ay gibi ROI (Return Of Investment, yani Yatırım Getirisi) süresindeler.
    Zorluğun gitgide yükseldiği ortamda zaten o 20 ay süresi her gün artar. Haftaya bakmışsın 21 ay olmuş gibi. Veya benzer.

Bu durumun düzelmesi için BTC nin düşmesi ve insanların madenciliği unutması gerekiyor. (Eskiden olduğu gibi)

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,253
    Blog Entries
    1
    Faizlerin %2 olduğu ülkelerde bu durum çok cazip geldiği için habire yükleniyorlar. Ve o ülkelerde sermaye birikimi çok yoğun.
    50.000 -100.000 Tl lik madenci yatırımı çok rahat yapabiliyorlar.

Biz de ise bu para miktarı çok değerli olduğu için en fazla trade yapmaya daha uygun düşüyor.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Sayfa 336/1049 İlkİlk ... 236286326334335336337338346386436836 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •