Sayfa 337/711 İlkİlk ... 237287327335336337338339347387437 ... SonSon
Arama sonucu : 5684 madde; 2,689 - 2,696 arası.

Konu: MAKTK - Makina Takım

Bekliyorum.

Benim yaradılışımda bir fevkalâdelik varsa, o da Türk olarak dünyaya gelmemdir. - Mustafa Kemal ATATÜRK

5.  Alıntı Originally Posted by Mavi_38 Yazıyı Oku
    Blanço bekle güzel gelsin gitmesin borsa yüksrlsin brkle gitsin gitmesin formasyonun takozun grafiğin dibini bul gitmesin kap ta yayınlasın fabrikamıza ufo düştü diye şaşırmam artık bi o kaldı[emoji5][emoji5][emoji5][emoji5]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ey Ünlü ve yancısı marbaş MAKTK ı düşürdüğünüz duruma bakın. Neymiş likidite sağlayacakmış [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Ulan böyle bir günde eksi kapattırdınız. Milletin elinden almak için her türlü fırıldak var sizde. Amaçlınız 2 altı fiyatları gösterip ky nin malına mı çökmek. Gel bekleriz 2 altı yancı marbaş. Elbet senin de biletini kesen çıkar. Ünlü sende yancına iyi çanak tuttun. Verdiğin yerden millet almaya korkuyor. Ya daha aşağı verirse diye. Senin de borun 4 ekime kadar öter patron. Kaç işlem günü kaldı ki? Ulan böyle mi satacan kalan o milyon lotları. Amaç likidite filan değil, birilerine çanak tutmak. Yarın ola hayır ola inşallah!

Yatırım tavsiyesi değildir!
    O vermeden, Sen ver eline![emoji23][emoji6][emoji23]

6. İtinayla yatırımcı yaş taşa oturtulur.bravo.fabrikada tezek mi üretiyorlar acaba? Dedik arkadaşım tezek boktur, kalorisi yoktur.kime satacaksın o tezekleri. Bunun adı oyun, bilmeyeni de oyun.

Dikkat etmezsen, iktisat bilimi burada sökmez. y.t.d.
    Burada insanlar boş konuşur, yalan konuşur. buna göre yatırım yapılmaz.biri hisseye girerse, biri çıkar .benim fikirlerim size tavsiye değildir.laf salatasıdır.

7.  Alıntı Originally Posted by ozer4151 Yazıyı Oku
    İtinayla yatırımcı yaş taşa oturtulur.bravo.fabrikada tezek mi üretiyorlar acaba? Dedik arkadaşım tezek boktur, kalorisi yoktur.kime satacaksın o tezekleri. Bunun adı oyun, bilmeyeni de oyun.

alyağ malyağ hürriyet milliyet ersu info yani her türlü hisse yürüdü, ya bu? Neymiş likidite sağlayacakmış [emoji23][emoji23][emoji23] derinlik olacakmış
    İyi de bugün niye eksi kapattırdın? Şu likiditeyi biraz da şöyle tavana koşarken görelim artık [emoji23][emoji23][emoji23]
    Hayır anlamadığım satacaksa adam gibi satsın, yazdık emirlerimizi vermedi. Ne? O fiyata vermez mi? Bizde bu fiyata vermeyiz elimizdekinleri be ahmak ünlü [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
    Ver aşağı alalım, al yukarıdan verelim sayın ünlü!

Yatırım tavsiyesi değildir!
    O vermeden, Sen ver eline![emoji23][emoji6][emoji23]

8. Aşağı gelsin timsah gibi almayı bekliyom. Fakat endeks Düşerken yakalarım diye düşünüyorum.herhalde seneye bu fiyata alamam diye düşünüyorum.bütün parayla da hisse alın demem.

Burada insanlar boş konuşur, yalan konuşur. buna göre yatırım yapılmaz.biri hisseye girerse, biri çıkar .benim fikirlerim size tavsiye değildir.laf salatasıdır.

Sayfa 337/711 İlkİlk ... 237287327335336337338339347387437 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •