Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Düşünen İnsan ne yapar.
Bendevi palandöken efendi bire esnaf sitesi kurar tüm TÜRKİYE'deki esnaflar için.
Merkez Ankara yada İstanbul
Adrese en yakın esnaf siparişi gönderir.
Kargo yada Kendilerinin araçlarıyla.
Araçlarda çatı şirkete ait olur.
Hepsiburada dan bilgisayar aldım Malatya'dan geldi
Televizyon Ankara'dan
Elbise Sakaryadan
Tabure Antep vb.Örnekdir.
İktidar belli bir bok yaptıkları yok.Bilen kişide yok orada.
Ağlamayı bırakıp esnaf odaları ön ayak olup bu işleri çözsünler.
İktidar rant içinde talanla meşgül,doğayıda yok etmekle örnek Trabzon da bir belediye plaja bina dikmiş.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Ben Covid pozitif, eşim negatif. İzolasyondayiz şu an. Temasli olduğumuz 65 yaş üstü 2 kişiyi temasli yazalim dedik, yazmadiar. Eğer aşı yaptilarsa, test de yapmiyorlar, temasli da yazmiyorlar. Bu arada temasli kişi cok kötü hissediyorsa, temasli kişinin evine gelip test yapabiliyorlar..Biz de öyle yaptilar.
https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/...islar-6414497/
Bizde daniskası olur. Boş verin test mest yaptırmayın.
Hasta olan tanıdıklarım, verdikleri ilaçları da kullanmamış .Daha riskli olduğu söyleniyor. Tedavisi C vitamini ve bol su.
Ruhsar Pekcan'dan diplomatik kriz çıkartan atama
https://odatv4.com/ruhsar-pekcandan-...-02052121.html
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Memlekettin çivisi çıktı valla. Allah sonumuzu hayreyleye....
Paylaşımlarım kesinlikle YATIRIM TAVSİYESİ veya yönlendirme değildir.
testlerde % 40 kadar yalancı negatif çıkar..unutmamak lazım..verilen örneklerde maalesef eminim doğrudur..iş gelir akepe dönemimden son 20 yılda tıbbiyeden yetişenlerin DOKTORMU SAĞLIK MEMURUMU olduğu işine kadar dayanır..
son senelerde suriyelilerede doktorluk imkanı tanıdılar..nasılm ?
HERİFİN GELİP BEN SURİYEDE DOKTORDUM DİPLOMALARIM SAVAŞTA YANDI, KAYBOLDU demesi b
ile yeterli oluyormuş...kulağıma gelen bu..ne derce doğru b
lemem.
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yer İmleri