Sayın tigi deneyim ve tecrübelerimize saygısızlık etmek istemem ama bakın işte görüyorsunuz manzara ortada.Ama inanın bana bu hisse sizin bahsettiğiniz karışıklıkta olan bir hisse değil.Çok düz,görüldüğünden fazlası değil,görülenin ta kendisi.O sebeple türlü çeşit stratejiler,teoriler vs üretmek insanın bu hissede ütopik şeylere kendisini inandırmasına vesile olmaktan başka bir işe yaramaz.Aksaya olduğundan fazla değer verenlerin hepsi fırsat getiri kulvarında çok ciddi bedel ödedi ve ödemeye devam edecek.Bunu Aksa 8 lira iken tercihini 17 liradan Ford, 39 liradan tttrak alarak kullanmış birisi olarak söylüyorum.Bu iki hissedeki değer artışları bir yana aldığım temettüler bile Aksa yı 3 ile çarptı son 3 senede!Sizde bilirsiniz ki her hissenin bir karakteri vardır ve kolay kolay değişmez.Buna at sahibine göre kişnerde diyebilirsiniz.Aksa kaliteli bir şirket bunu her daim belirtiyorum ancak göründüğünden fazlasıda asla değil.Bunu kabul eder ve stratejilerinizde çok daha kaliteli ve karakterli hisselerin olduğunu kabul ederek hareket ederseniz kendinize iyilik etmiş olursunuz,kimseye değil.Syg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cahillik mutluluktur!
Sizin neyinizi düşünecem banane sizden tanımam etmem,millet iyice romantiğe bağlamış elindeki şirketlerle romantik ilişki yaşıyor.Hissenin serseri mayın hareketleri psikolojileri iyice tarumar etmiş gelip ona buna saçma sapan ithamlar vs vs…neyse banane ya.Anlayana sivrisinek saz anlamayana çokta tın
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cahillik mutluluktur!
Yer İmleri