Sayfa 34/187 İlkİlk ... 2432333435364484134 ... SonSon
Arama sonucu : 1492 madde; 265 - 272 arası.

Konu: AKSA Aksa Akrilik Kimya Sanayii A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by alikkkk Yazıyı Oku
    120 ustunde ciddi maliyetlenmeler oldu,130-140 ustune alistirmak lazim artik
    Evet, normalde 120 altına vermezler demek isterdim ama diyemiyorum maalesef, 127-128 devirsin bakalım o zaman teknikçiler kaldırır zaten.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2.  Alıntı Originally Posted by Tigi Yazıyı Oku
    Yıllarca hem yerli hem yabancı müşterilere execution yaptım. Yeri geldi bazı enstrümanlarda market in en büyüğü ben idim ( müşterilerim sayesinde) bir müşterim order verdiğin de aldım. Tam biter bitmez başka müşterim geldi geri bastım. Sonra internete girip insanların hayalgücüne bakınca gülerdim.

Hatta bazen ben x bankası olarak alırdım, bizim bankanın algoritmasını kullanan (ismini saklamak için) başka mişteri satardı. Millet afallardı, x bankası dalga geçiyor diye.

Diyeceğim o dur ki, bu tür şeylere kafa yormayın arkasında da farklı komplo teorileri aramayın. Bugun x bankasının emeklilik şirketi ufak bir ücrer vererek BoFa nın elektonik orderlarını kullanabiliyor. Siz yabancı alıyor sanırken 2. Sınıfr bir bankanın vasat portföy yöneticisi alabiliyor
    Sayın tigi deneyim ve tecrübelerimize saygısızlık etmek istemem ama bakın işte görüyorsunuz manzara ortada.Ama inanın bana bu hisse sizin bahsettiğiniz karışıklıkta olan bir hisse değil.Çok düz,görüldüğünden fazlası değil,görülenin ta kendisi.O sebeple türlü çeşit stratejiler,teoriler vs üretmek insanın bu hissede ütopik şeylere kendisini inandırmasına vesile olmaktan başka bir işe yaramaz.Aksaya olduğundan fazla değer verenlerin hepsi fırsat getiri kulvarında çok ciddi bedel ödedi ve ödemeye devam edecek.Bunu Aksa 8 lira iken tercihini 17 liradan Ford, 39 liradan tttrak alarak kullanmış birisi olarak söylüyorum.Bu iki hissedeki değer artışları bir yana aldığım temettüler bile Aksa yı 3 ile çarptı son 3 senede!Sizde bilirsiniz ki her hissenin bir karakteri vardır ve kolay kolay değişmez.Buna at sahibine göre kişnerde diyebilirsiniz.Aksa kaliteli bir şirket bunu her daim belirtiyorum ancak göründüğünden fazlasıda asla değil.Bunu kabul eder ve stratejilerinizde çok daha kaliteli ve karakterli hisselerin olduğunu kabul ederek hareket ederseniz kendinize iyilik etmiş olursunuz,kimseye değil.Syg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Cahillik mutluluktur!

3.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Evet, normalde 120 altına vermezler demek isterdim ama diyemiyorum maalesef, 127-128 devirsin bakalım o zaman teknikçiler kaldırır zaten.
    Öyleyken böyle, 120!lere kadar düştü, akşama kadar altına gelmezse tam puan vereceğim.

4.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Öyleyken böyle, 120!lere kadar düştü, akşama kadar altına gelmezse tam puan vereceğim.
    Otur yerine sıfır. 19.50

5.  Alıntı Originally Posted by Serkalgo Yazıyı Oku
    Sayın tigi deneyim ve tecrübelerimize saygısızlık etmek istemem ama bakın işte görüyorsunuz manzara ortada.Ama inanın bana bu hisse sizin bahsettiğiniz karışıklıkta olan bir hisse değil.Çok düz,görüldüğünden fazlası değil,görülenin ta kendisi.O sebeple türlü çeşit stratejiler,teoriler vs üretmek insanın bu hissede ütopik şeylere kendisini inandırmasına vesile olmaktan başka bir işe yaramaz.Aksaya olduğundan fazla değer verenlerin hepsi fırsat getiri kulvarında çok ciddi bedel ödedi ve ödemeye devam edecek.Bunu Aksa 8 lira iken tercihini 17 liradan Ford, 39 liradan tttrak alarak kullanmış birisi olarak söylüyorum.Bu iki hissedeki değer artışları bir yana aldığım temettüler bile Aksa yı 3 ile çarptı son 3 senede!Sizde bilirsiniz ki her hissenin bir karakteri vardır ve kolay kolay değişmez.Buna at sahibine göre kişnerde diyebilirsiniz.Aksa kaliteli bir şirket bunu her daim belirtiyorum ancak göründüğünden fazlasıda asla değil.Bunu kabul eder ve stratejilerinizde çok daha kaliteli ve karakterli hisselerin olduğunu kabul ederek hareket ederseniz kendinize iyilik etmiş olursunuz,kimseye değil.
    Bu yazidan bir sey anlayan var mi ?

Varsa, bana anlatin lutfen.

6.  Alıntı Originally Posted by Serkalgo Yazıyı Oku
    Lodrikten başka kimsenin elini süreceğini sanmıyorum,sebeplerini yazdım sıkça.Kimse böylesi dengeleri/dinamikleri/piyasası bozulan bir tahtaya bulaşıp ağrısız başına ağrı almak istemiyor.
    Gecen hafta da yazmisti.

Bizi bu kadar dusunen bir baska uye varmidir, bilmem.

7. Sizin neyinizi düşünecem banane sizden tanımam etmem,millet iyice romantiğe bağlamış elindeki şirketlerle romantik ilişki yaşıyor.Hissenin serseri mayın hareketleri psikolojileri iyice tarumar etmiş gelip ona buna saçma sapan ithamlar vs vs…neyse banane ya.Anlayana sivrisinek saz anlamayana çokta tın

Cahillik mutluluktur!

8.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Otur yerine sıfır. 19.50
    Aşk olsun sn bawer söz konusu aksa ise ne yaparsa yapsın hep 10 verip aferin işte budur diyeceksiniz.Yoksa hisse romantiklerinin tepkisini çekersiniz.

Cahillik mutluluktur!

Sayfa 34/187 İlkİlk ... 2432333435364484134 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •