Onsa bir şeyler oluyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Onsa bir şeyler oluyor
https://twitter.com/ebolgun/status/1...681304067?s=21
Bankadan aldığımız spot grama da etkisi var mı bu haberin?
Buna karşı cıkanlar aşağıda ki yorumlara bakacak olursak ortodokslar aşırı dinciler ... Hindistandan himalayalar karantinanın etkisiyle 30 yıl sonra net olarak görünmüş...saat 10'da kola içi kuyruğa girenler... amazon ormanlarının küçülmesine sebep olan yönetimler ... vs vs... insanların şuursuzca hareketlerine önlemek için artık yeni bir sistem kurmanın zamanı geldi de geçiyor
Dün alınmış bir karar..merkez bankamızın doları azaldığı için tekrar eski yönteme başvurdu ... türk lirasını arzını kıstı, tl satıp dolar alınmasının önüne geçmek istiyor... geçen yabancılar tl elde etmek için ülkemiz içinde tüm varlıklarını satmaya başladı.. tahviller, bist..
Bu altının duracağı yok. Gram altında her gün yeni rekorlar kırılıyor.
Yıllardır bilezik, çeyrek, yarım, tam altın alıp kenera koyan teyzeler neneler en kral getirileri elde ediyorlar.
Ons düzeltme yapmadan yardırıyor. Biraz soluklanmasında, hafif bir düzeltme yapmasında fayda var. Hangi seviyede yapar bunu? İzleyip göreceğiz.
Bol kazançlar.
Bizde mi altına geçsek geçmı kaldık yoksa, ne dersiniz üstadlar..
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Yer İmleri