Sayfa 340/1004 İlkİlk ... 240290330338339340341342350390440840 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 2,713 - 2,720 arası.

Konu: Viop LIII

1.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    gecen hafta ustteki gibi yorumlamistim... bu hafta genel psikolojide tedirginlik devam ediyor gectigimiz hafta içi "o gün bugün mü" yü perşembe yaşadık.. herneyse bu haftasonu itibariyle

dalga cephesi :olasiliklarin arasinda en olası sayıma gore yukari dalga devam ediyor..sertleşmeli.. artık fiyat ekseninde asıl hareketi sağlayacak dalga onumizdeki bir iki hafta icinde gercekleşebilir.. epiksellik saglanabilir . tek şart alttaki linkte yeralan sayimdaki (patlican moru) t1 trendline nın ihlal edilmemesi YTD
    grafik : https://www.hisse.net/topluluk/showt...86#post6497698

sistem cephesi ve global cephede bu hafta gecen haftakinden farklı bir yorumum yok..ustteki gibi.. ytd

herkse bol kazancli bir hafta dilerim YTD... sistemlerinize uyunuz dalgaya gore is olmaz..

"başarılı trade etmenin formülü başarılı tahmin etmek degildir" .. bence cok dogru bir laf.. YTD..
    Geçen pazar üstteki gibiydi .. geçtiğimiz hafta içi genel psikoloji perşmbeye kadar tedirgin iyimser idi, peşembe yeni yüksekten seans sonuna doğru gelen satışla tepenin görülmüş olabileceği görüşü hakimdi. cuma ise bu hakim görüş devam etsede öğleden sonraki yükselişle bu görüş azaldı gibi .. sanki ..

DALGA CEPHESİ : çok ipucu vermesede en olası sayıma göre .. küçük derecede bir tepenin zamanı gelmiş olabilir . ama büyük derecede eksik bir dalga var bence tahminim . dolayısıyle cuma kapanışı itibariyle dalga cephesi ;

kısa vade : tepeleme sonrası bearish ..ytd
    orta vade : nötr bullish görüntüde denilebilir ..ytd
    orta vade eylül ekim beklentim aynı hiç bir değişiklik yok ..

kısa vade etiketleme için t1 i takip edeceğim kırılması epik wave in 3 nolu dalgasının bittiğini işaret edebilir ama kırılacağı nokta şuanki en yüksekten +400 puan aşağıda..(trade veya işlem için kullanılamaz durumda) ytd

SİSTEM CEPHESİ : : geçtiğimiz hafta düşük peryot sat veren ve satta kalan sistemler olabilir .. dalganın sunduğu perspektif bu hafta düşük peryot sinyallerinde önemini artırmakta .. ytd

GLOBAL : sp500 ve dax ov de bence bullish görünmeye devam ediyor .. çokta korelasyon yok gibi denilebilir ..

cümleten bol şanslı kazanşlı bir hafta dilerim ..ytd

sistemlerinize uyunuz dalgayla falan iş olmaz ... ytd..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

2.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Hayırdır bir bu konuya müdahil olmamıştınız buna mi başladınız şimdide ?
    Yok ilgi alanım değil sürekli müslümanlığa sallıyor, niyetini merak ettim... Bilirsiniz güncel de varolan tek bir din savaşı var o da Filistin-İsrail arasında... Müslümanlığa bu kadar düşman biri musevi olabilir diye düşündüm...

Ayrıca daha dün musevileri savunan bir yazı yazdım... Dikkat!

Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Yok ilgi alanım değil sürekli müslümanlığa sallıyor, niyetini merak ettim... Bilirsiniz güncel de varolan tek bir din savaşı var o da Filistin-İsrail arasında... Müslümanlığa bu kadar düşman biri musevi olabilir diye düşündüm...

Ayrıca daha dün musevileri savunan bir yazı yazdım... Dikkat!
    Dini konulara forumda girmiyoruz dün yazdığınızda bugun yazdığınızda hatta Müslümanlığa laf ettiğini söylediğiniz kişinin yazısı da uygun değil .. Dini konulardan uzak duralım

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4. Borsada şortcular çok iyi para kazanacak bence önümüzdeki 2, 3 hafta...

Haber akışı dahi önemli değil, ister halkb davası olumlu sonuçlansın, ister f35 e tekrar dahil olalım alayını malı çıkmak için bile kullanırlar...

Fakaaaat, şortcuların tek ama tek bir korkması gereken silah var o da USDTRY...

Eğer dolar bir şekil fırlarsa(30 üstü bir hareket) o zaman endeks fışkırtma yapmaya devam eder...

5.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Dini konulara forumda girmiyoruz dün yazdığınızda bugun yazdığınızda hatta Müslümanlığa laf ettiğini söylediğiniz kişinin yazısı da uygun değil .. Dini konulardan uzak duralım
    Annaştık amma keşkem ceza basmadan evvel de bu şekil bir uyarsan be MedwiG

6. Alınacak pozisyonların kesin ve yanılmaz olduğunu devamlı üstüne basa basa yazınca gerçekleşeceği anlamına gelmez. Yazarsın olur biter. Burası çok etkileşimli bir forum. Son rallide daha oncekilerde olduğu gibi hala anlaşılamadı galiba. Trend takibi yapın iz süren stop kullanın bosverin. Daima trend takip etmek gerekirken ters manyel peşinde koşmaktan helak oldunuz ve hala israrcisiniz. Enteresan. Hiç mi batmadiniz bu borsada arkadaş, piyangodan mi kazandiniz parayı da risk peşinde bu kadar kosuyorsunuz?

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    biraz da öbür mekanlarda yazalım diyerek eski kuşlu yeni x'li sitede hesap açtım bugün. devamına bakacaz artık.
    burayı ihmal etme dostum.. basarilar . fractal hunter..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    biraz da öbür mekanlarda yazalım diyerek eski kuşlu yeni x'li sitede hesap açtım bugün. devamına bakacaz artık.
    bir ilgi alanınız var ise.

ciddi para kazanmak mümkün. r10 da geçenlerde biri 30 $ aylık kazandığını açıkladı. yüksek takipçisi var olan bir arkadaş.

Sayfa 340/1004 İlkİlk ... 240290330338339340341342350390440840 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •