Sayfa 340/342 İlkİlk ... 240290330338339340341342 SonSon
Arama sonucu : 2735 madde; 2,713 - 2,720 arası.

Konu: Th trendhound ile hasbihal

1. KAP: SKP [TLY VSNMD ] TERA PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. Pay Alım Satım Bildirimi

Orjinal Link:

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1427052
    Dosyalar:
    Pay Alım Satım Bildirimi 2025-04-17

KAP: [IZFAS SANEL TDGYO VSNMD ] BORSA İSTANBUL A.Ş. Endekslerde Kullanılan Fiili Dolaşımdaki Pay Oranı Değişiklikleri

Orjinal Link:

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1428539
    Dosyalar:
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

2. Ne hisse geri alımı ne de serbest fon alımı tedavüldeki lotları değiştirir. Hisse geri alımı yapıp sermaye azaltımına gidersen imha yoluyla geri alınan lotlar tedavülden düşülür (hem sermayeden hem de tedavülden).

Doğrudan sermaye azaltımına gidersen hem tedavüldeki hem de sermayedeki lotlar orantılı olarak düşer.

VSNMD deki olar başka olmalı. Ellerindeki MKK de kayıtlı lotlardan bir kısmını borsada işlem görmeyen tipe dönüştürüyor olmalılar. Bunun başka yolu yok. Ama KAP ta açıklama yapmadan, başvuru filan olmadan yasal olarak bunu nasıl yapıyorlar çözemedim.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

3. Eyvallah Zdx Güzel bilgiler bunlar.

TERA nın alımları tedavüldeki lotları etkilemez, borsada işlem görmeyen tipe dönüşmedikleri sürece. Adamlar MKK ye başvurup bunları çaktırmadan tedavülden çıkarttılar herhalde.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

4. TERA halka arzı yapan kurum. sanırım halka arzdan hisse var ellerinde % 10 geçince de kapını atmış. Sonra ilk attığım linkte PSDTC işinde bir ilginçlik var. Gerisini bende anlamadım ya KAP var bende göremedim ya da başka kaçırdığımız bir nokta var.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

5. Benzer olaya BJKAS ta şahit olmuştuk geçen sene. Bazı BY statüsündeki hissedarlar sık sık MKK ye başvuru yapıp ellerindeki lotları borsada işlem görmeyen tipe dönüştürdü, sonra zamanı geldiğinde tekrar başvurup borsada işlem gören tipe dönüştürdüler. Halka açıklık oranı bir o yana bir bu yana oynayıp durdu.

6. Evet bu sizin dediğiniz en mantıklı olanı. Kaldı ki belki de ortak tedavüle soktuğu payları tekrar sterilize ediyor. Arz sürecini iyice bir incelemek lazım aslında. Ama zaman kaybı sadece bence..Gerçekten zaman harcanmaz, olay belli bu kâğıtta. Tokatizm etkisi izleniyor bir miktar:))

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. FENER Pazartesi bölünerek açılacak.

Pazartesi bölünmüş fiyat = (48.52+4) : 5 = 10.50 TL
    Rüçhan fiyatı = 48.52-10.50= 38.02 TL

8. https://halkarz.com/visne-madencilik...an-ve-tic-a-s/
    Halka arz sonuçları var.

24 mln lot halka arz edilmiş görünüyor.% 20,5 Ama tera halka arzda aldıklarını belki açık olmayan statüde almıştır ben o kısımlarını anlamam.

Sayfa 340/342 İlkİlk ... 240290330338339340341342 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •