Niye bu merkez bankaları habire altın topluyor(bizimki dahil))))))))
Niye bu merkez bankaları habire altın topluyor(bizimki dahil))))))))
The Big Reset: War on Gold and the Financial Endgame kitabının yazarı Willem Middelkoop, iş takvimini hazırlamış bile!Artık, ne kadar doğru, ne kadar eğri bilemem! Takvimi şöyle münasip görmüş:
2018 - QE'nin planlı olarak sonlandırılması
2019 - Kriz
2020 - IMF'nin dünya merkez bankası olarak QE yapması. SDR=IMF parası.
2021 - Yeni Bretton Woods
2022/23 - Yeni düzene geçişin tamamlanması
https://twitter.com/wmiddelkoop/stat...35103666081792
))))))))) Ben bu seviyede tartışma yapmayı sevmiyorum..İlla sağlıklı bilgi almak istiyorsan en azından inside job filmini seyret de paralar ne olmuş az bir şey anlamaya çalış.2008 den FED ne yapmış ta çıkılmış,FED in sahibi kim amacı ne onlarca video var ingilizcen varsa önce biraz kendini geliştir bu konularda,uslüp değişirse gene belki konuşma imkanı mümkün olur.Para elbet basılmadı çöp tahvilleri fed aldı yerine bankalara likidite verdi direk basım yok elbet.Lafın tamamı kime söylenir bilirsiniz arkadaşlar.Size yarım saat bu konuları anlatırdım ama aynı frekansta değiliz ve tartışma nosyonlarımız farklı.İçimden de size bilgi vermek falan gelmiyor.Neyse değerli forumdaşlar bugün yeterince tartışma oldu forumda.Sevgiler saygılar .
İngilizcem elbet zayıf,ben ancak alt yazılı olduğu zaman gavurca metinleri az bir şey anlıyorum.Bu beni cahil mi yapar anlamadım.Pek çok türkçe video da var kitap da ,ingilizcesi olmayan fikir beyan edemez mi.Siz yazın işte o videoda anlatılanları ingilizcesi olmayan pek çok forumdaşa da hayrın olsun.
Yer İmleri