Sayfa 341/1000 İlkİlk ... 241291331339340341342343351391441841 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 2,721 - 2,728 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

Niye bu merkez bankaları habire altın topluyor(bizimki dahil) )))))))

2. The Big Reset: War on Gold and the Financial Endgame kitabının yazarı Willem Middelkoop, iş takvimini hazırlamış bile! Artık, ne kadar doğru, ne kadar eğri bilemem! Takvimi şöyle münasip görmüş:

2018 - QE'nin planlı olarak sonlandırılması
    2019 - Kriz
    2020 - IMF'nin dünya merkez bankası olarak QE yapması. SDR=IMF parası.
    2021 - Yeni Bretton Woods
    2022/23 - Yeni düzene geçişin tamamlanması

https://twitter.com/wmiddelkoop/stat...35103666081792

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,549
    burası bir boğa tuzağıysa, çok canlar yanar .ki öyleye benziyor

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    basılan bir şey yok, hem cahilsin hem çenebaz ingilizcen varsa aşağıdaki videoyoyu izle anla

www.youtube.com/watch?v=8FT-zyTX2nE
    ))))))))) Ben bu seviyede tartışma yapmayı sevmiyorum..İlla sağlıklı bilgi almak istiyorsan en azından inside job filmini seyret de paralar ne olmuş az bir şey anlamaya çalış.2008 den FED ne yapmış ta çıkılmış,FED in sahibi kim amacı ne onlarca video var ingilizcen varsa önce biraz kendini geliştir bu konularda,uslüp değişirse gene belki konuşma imkanı mümkün olur.Para elbet basılmadı çöp tahvilleri fed aldı yerine bankalara likidite verdi direk basım yok elbet.Lafın tamamı kime söylenir bilirsiniz arkadaşlar.Size yarım saat bu konuları anlatırdım ama aynı frekansta değiliz ve tartışma nosyonlarımız farklı.İçimden de size bilgi vermek falan gelmiyor.Neyse değerli forumdaşlar bugün yeterince tartışma oldu forumda.Sevgiler saygılar .

Alıntı Originally Posted by Occhiali Yazıyı Oku
    The Big Reset: War on Gold and the Financial Endgame kitabının yazarı Willem Middelkoop, iş takvimini hazırlamış bile! Artık, ne kadar doğru, ne kadar eğri bilemem! Takvimi şöyle münasip görmüş:

2018 - QE'nin planlı olarak sonlandırılması
    2019 - Kriz
    2020 - IMF'nin dünya merkez bankası olarak QE yapması. SDR=IMF parası.
    2021 - Yeni Bretton Woods
    2022/23 - Yeni düzene geçişin tamamlanması

https://twitter.com/wmiddelkoop/stat...35103666081792
    Realities, bak arkadaş tabloyu koydu.Ben cahil olduğumdan pek anlıyamadım,sizin ingilizce var ne diyor tabloda anlayabildiniz mi.

6.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    ))))))))) Ben bu seviyede tartışma yapmayı sevmiyorum..İlla sağlıklı bilgi almak istiyorsan en azından inside job filmini seyret de paralar ne olmuş az bir şey anlamaya çalış.2008 den FED ne yapmış ta çıkılmış,FED in sahibi kim amacı ne onlarca video var ingilizcen varsa önce biraz kendini geliştir bu konularda,uslüp değişirse gene belki konuşma imkanı mümkün olur.Para elbet basılmadı çöp tahvilleri fed aldı yerine bankalara likidite verdi direk basım yok elbet.Lafın tamamı kime söylenir bilirsiniz arkadaşlar.Size yarım saat bu konuları anlatırdım ama aynı frekansta değiliz ve tartışma nosyonlarımız farklı.İçimden de size bilgi vermek falan gelmiyor.Neyse değerli forumdaşlar bugün yeterince tartışma oldu forumda.Sevgiler saygılar .

senin ingilizcen olmadığı belli oldu, isteyen verdiğim linkte 25.30 ile 31.dk.arasını izlesin
    neden para basılmadığı, neden bu kadar paranın enflasyona neden olmadığını anlatıyor..

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    senin ingilizcen olmadığı belli oldu, isteyen verdiğim linkte 25.30 ile 31.dk.arasını izlesin
    neden para basılmadığı, neden bu kadar paranın enflasyona neden olmadığını anlatıyor..
    İngilizcem elbet zayıf,ben ancak alt yazılı olduğu zaman gavurca metinleri az bir şey anlıyorum.Bu beni cahil mi yapar anlamadım.Pek çok türkçe video da var kitap da ,ingilizcesi olmayan fikir beyan edemez mi.Siz yazın işte o videoda anlatılanları ingilizcesi olmayan pek çok forumdaşa da hayrın olsun.

8.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Realities, bak arkadaş tabloyu koydu.Ben cahil olduğumdan pek anlıyamadım,sizin ingilizce var ne diyor tabloda anlayabildiniz mi.
    yahu SDR'ın ne olduğunu okusan da anlayamayacak kapasitedesin, seninle neyi tartışayım..?
    bora bey az bile söylemiş, sen klavye ishali olmuşsun, bilgi yok ama olsun sallamaya devam..

Sayfa 341/1000 İlkİlk ... 241291331339340341342343351391441841 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •