Sayfa 341/1049 İlkİlk ... 241291331339340341342343351391441841 ... SonSon
Arama sonucu : 8386 madde; 2,721 - 2,728 arası.

Konu: Altın fiyatlarının geleceği (XAU)

1. Reis konuştu az evvel, imf ile işimiz olmaz dedi kesin bir dille. ABD swap kanalını bize açmaz ise dolar tl de önümüzdeki günlerde yeni rekorlar gelebilir.

Dolar TL’nin çıkması ülkemiz için ihracatçı dışında bir faydası yok aslında. Başka bir faydası biz gram altıncılara oluyor.

Gümüşde de çok ciddi potansiyel var. Onsu 15 dolar civarında şu sıra.

2011’de gümüş 50 doları gördüğünü düşünürsek müthiş potansiyeli var.

2009 ile 2011 arası 5 dolardan 50 dolara gitmişti. 2 yılda 10 kat pirim yapmıştı.

2. Sn MAHARAJ gümüşü nasıl alabiliyorsunuz kuyumcular kapalı malum.. Bırde gram altın çok şişmedimi risk fazla diyorlar gram için..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

3.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Sn MAHARAJ gümüşü nasıl alabiliyorsunuz kuyumcular kapalı malum.. Bırde gram altın çok şişmedimi risk fazla diyorlar gram için..
    İar ve nadir’de hala bulunuyor 1’rer kiloluk altın ve gümüş. Güvendiğiniz bir kuyumcudan bu markaları getirtebilirsiniz.

Şişme konusuna gelince bence henüz yeni başladı. Düzeltmeler fırsattır bence. 1-2-3 yıl tutulacaksa risk görmüyorum.

4. Teşekkür ederim... Sağolun..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

5. Altın işine girmemi istiyorlar yine.. Bu kez %5 marj koyarak , zararkes yaparsam zararı peşin istedim. kazanç olursa da kardeş payı dedim. Yarın saat 9 dan sonra almayı düşünüyorum. Tek endişem yine benim yüzümden düşerse insanlar zarar eder. Almasam mı acaba ? Aslında sterlin daha mantıklı. Boris de iyileşti, taburcu oldu. Gbp/usd kuru da gayet güzel. Bu gece düşeneyim ben.

6. Bankadan gram altın almak İnternet üzerinden bence riskli yeterıncede yukseldı gıbı usd ye gelebilecek gerı çekilmede gramda düşüyor malum.. Ons altın almak en mantıklısı onuda bulmak zor.. Gecen sn MAHARAJ dı sanırım Kuveyt Türk satıyor demişti, acaba gitsek alabılırmıyız..

7. Ons altında 1700 dolar çok önemliydi, üstüne attı. 1700 dolar üstünde 2-3 gün kapanış yapabilirse eğer yukarı trend güçlenir.

Altında hala düzeltme bekleyenlerde saldırır altına. Altında çok büyük bir çoğunluk buna ekonomistlerde dahil sert düzeltme bekliyordu altın almak için.

2008 krizi başında ons altın %25 düştü diye aynısı bekliyordu uzmanlar. Bu sefer 1700’den 1450’ye düştü ve bitti o iş.

ABD tarafından bir swap kredisi desteği gelmezse eğer dolar tl ralliye devam eder. Dolayısıyla gram altında.

Ons altında, ülkelerin sınırsız para bastığı bugünlerde emin adımlarla yukarı gidecektir diye düşünüyorum.

Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Bankadan gram altın almak İnternet üzerinden bence riskli yeterıncede yukseldı gıbı usd ye gelebilecek gerı çekilmede gramda düşüyor malum.. Ons altın almak en mantıklısı onuda bulmak zor.. Gecen sn MAHARAJ dı sanırım Kuveyt Türk satıyor demişti, acaba gitsek alabılırmıyız..
    Anlıyamadım tam olarak ons altın almak ne demek.Fiziki altın almak mı kastınız.

Sayfa 341/1049 İlkİlk ... 241291331339340341342343351391441841 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •