Sayfa 341/342 İlkİlk ... 241291331339340341342 SonSon
Arama sonucu : 2735 madde; 2,721 - 2,728 arası.

Konu: Th trendhound ile hasbihal

1.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Evet Lunar hocam ondan sonraki süreçte neler oldu neler bitti ? Kap ta açıklamalar vs..vs..
    Sonuçta bu her halinden belli Cinturato Pirelli durumuna geliyor.. Bilanço yok fiyat çok.????
    Bu kağıdı Izmir tarafında çok pazarladılar. Bakalım mağdurları kimler olacak..

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Zdx sağolsun makul açıklamalar getirdi. Sadece meraktan bakıyorum buna. Pazartesi halka açıklık oranı daha da düşer muhtemelen. Belki böyle devam eder önceden belirlenmiş bir yüzdeye kadar.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

3. KAP: SKP [TLY VSNMD ] TERA PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. Pay Alım Satım Bildirimi

Orjinal Link:

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1392766
    Dosyalar:

Pay Alım Satım Bildirimi 2025-02-14

Tera Portföy
    Yönetimi A.Ş.'nin kurucusu ve yöneticisi olduğu Tera Portföy Birinci
    Serbest Fon portföyündeki Vişne Madencilik Üretim Sanayi
    ve Ticaret A.Ş. (VSNMD) paylarının toplamı 13.02.2025 tarihinde 7.147.567 TL
    nominal pay alımı sonucunda %5 sınırını aşarak % 8,049'a ulaşmıştır.

Bir de bu varmış. Bu kapı atmış sonra %9,55 olana kadar zaten kap a gerek yok sonra % 10 geçince bir kap daha atmış.

Ama halka açıklık ile ilgili bir kap görmedim ya da ben göremedim. Fiili dolaşım kapı var bir tane yukarıda.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

4. Şimdi gelelim BİST e. Bankaların önderliğinde 100 endeksin 10 binin üzerine atması için bir engel kalmadı. Pazartesi günü CHP davasının sonucu ne olursa olsun pek etkikenmeyiz, belki aracı kurumlar ve robotlar tarafından kısa vadeli bir volatilite yaratılır kasıtlı olarak. Onlar volatiliteden ekmek yedikleri için bunu normal karşılamak lazım.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

5. BİST in yükselmesi için konjonktür gayet müsait. Lokomotif borsa olan ABD borsası yeni zirve yaptı. TR CDS risk primi için önemli olan UST10Y ABD 10 yıllık tahvillerin getirisi %4.90 dan %4 20 ye indi. Petrol fiyatları tekrar 65 dolara geriledi. Enflasyon kontrol altında. TCMB faizleri artık kallavi şekilde indirecek. Bu şartlar altında BİST in yönünü yukarıya çevirmesi gerekiyor tabii özel banka hisseleri önderliğinde.

6. Şunları yanlışlıkla Viop topiğinde yazsan yandaşlıktan girerler trollükten çıkarlar şaşar kalırsın valla Bir de bademin hası olursun.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

7. Trump için dengesiz, ne yaptığını bilmiyor deniyor ama adam öncelik tanıdığı 3 mevzuda başarıya ulaştı. Doların değer kaybetmesini istiyordu dolar son 6 ayda %10 değer kaybetti. Petrol fiyatları düşsün istiyordu petrol 75 dolardan 65 e indi. Gösterge 10 yıllık ABD tahvilleri getirisi düşsün istiyordu ki iç borçlanma maliyeti azalsın, yılbaşında %5 e yaklaşmış olan getiri %4.2 ye indi. 3 objektifinin hepsini başardı adam.

8. Şimdi sırada Çin yeninin değer kazanması var. Bunu istiyor Trump. Gümrük tarifelerinde de mutlu sona ulaşırsa keyfi yerine gelir. İran savaşı da sona erdi, en azından şimdilik.

Sayfa 341/342 İlkİlk ... 241291331339340341342 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •