Sayfa 342/938 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392442842 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 2,729 - 2,736 arası.

Konu: Viop - XXVIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    yumurtaları tokuşturalım derken sen bilemedin, ben bildim diye, iddiaya girelim demedik yani... öngörü bu. hem insan kendisinide test etmiş olurdu olmadı. çantayı sırtıma sarayım bari
    Çok güçlü, yüksek hacimli ve kopuş gapı içeren bir yükselişin sindirildiği bir haftayı yaşadık. Benim tahminim bir süre daha (2 3 hafta daha) yatay gitmesi yönünde olurdu, aralık da 1510 - 1440 aralığı olurdu.

Sonrasında Bollinger iyice daraldıktan sonra ilk ne tarafa vurursa o tarafın tersine trend beklerim. Yani bollinger daraldı, gitti yukarı vurdu oradan yakın stoplu short denerim tam tersi olursa yakın stoplu long denerim... Terste kaldım trende dönüştü diyelim katılmaya gayret ederim. Ama mesela bu yükselişte beceremedim genelde flat bekledim. 1. sebebi spotta yüklü mal taşımam, 2. sebebim HALA siyaset ot bok aman gider gitmez diye düşünmem. Kendini yaşadığın ortamdan soyutlayıp sadece grafiğe odaklanmak gerçekten çok zor.

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Çok güçlü, yüksek hacimli ve kopuş gapı içeren bir yükselişin sindirildiği bir haftayı yaşadık. Benim tahminim bir süre daha (2 3 hafta daha) yatay gitmesi yönünde olurdu, aralık da 1510 - 1440 aralığı olurdu.

Sonrasında Bollinger iyice daraldıktan sonra ilk ne tarafa vurursa o tarafın tersine trend beklerim. Yani bollinger daraldı, gitti yukarı vurdu oradan yakın stoplu short denerim tam tersi olursa yakın stoplu long denerim... Terste kaldım trende dönüştü diyelim katılmaya gayret ederim. Ama mesela bu yükselişte beceremedim genelde flat bekledim. 1. sebebi spotta yüklü mal taşımam, 2. sebebim HALA siyaset ot bok aman gider gitmez diye düşünmem. Kendini yaşadığın ortamdan soyutlayıp sadece grafiğe odaklanmak gerçekten çok zor.
    ben daha çok p.tesi açılış için öngörüde bulunulmasını istemiştim. çünkü gerçekten sırat köprüsünde gibi bir pozisyonda kapattı.. ben yöntemime güvendiğim için iki kere dememin üzerine bir daha söyleyim. derinliğini tahmin edemediğim satıcılı bir açılış yaparız. ama bu demirin kertiği değil. olabilir ortada foll yok yumurta yok yanılmış olmamki. kimsede yanılmış olmaz

3.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    ben daha çok p.tesi açılış için öngörüde bulunulmasını istemiştim. çünkü gerçekten sırat köprüsünde gibi bir pozisyonda kapattı.. ben yöntemime güvendiğim için iki kere dememin üzerine bir daha söyleyim. derinliğini tahmin edemediğim satıcılı bir açılış yaparız. ama bu demirin kertiği değil. olabilir ortada foll yok yumurta yok yanılmış olmamki. kimsede yanılmış olmaz
    Bu hafta tahvil benim kafama çok takıldı, sanki yabancı çıkıyor / mal veriyor gibi düşündürdü. Öyleyse yukarı açıp sert aşağı beklerim.

Eğer bu kadar yükseltip sonra basmak için aps yaptıysa şapka çıkartır alkışlarım bir yandan. Negatif senaryoda + açılış beklerim.

Yok korkutup mal alıp yukarı sürecek idiyse ben de negatif açmasını beklerim öğleden sonraya kadar ekside korkutup nefessiz alabilir.

Bugünkü gibi mal mal beklediğimiz 2 3 gün yaşamak da çok olası bu arada.

Bu hafta tahvil benim kafama çok takıldı, sanki yabancı çıkıyor / mal veriyor gibi düşündürdü. Öyleyse yukarı açıp sert aşağı beklerim.

Eğer bu kadar yükseltip sonra basmak için aps yaptıysa şapka çıkartır alkışlarım bir yandan. Negatif senaryoda + açılış beklerim.

Yok korkutup mal alıp yukarı sürecek idiyse ben de negatif açmasını beklerim öğleden sonraya kadar ekside korkutup nefessiz alabilir.

valla bende eksi açarız gözüküyor. aşağısın bakıyorum yukarısından bakıyorum aynı gözüküyor. ama bırakın eksi açılsın artı açıp yukardan çakmalarından iyidir. en azından göstererek fazla satmazlar. ama yukardan çakarlarsa duman ederler. derken kendi mantığıma göre diyorum

5.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku

Hasılı haftaya beklentiniz şöyle;

Ya düşer, Ya çıkar, Ya da yatay takılır...

Hmmm...

6. Korkutma senaryosu mu soluksuz düşecek mi buradan? 2 boluk 1471 ortalama lonk beklemeye devam.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku

iyi güzel de o bollingerin değerlerini istediğiniz gibi değiştirebiliyorsunuz... grafikte fiyatın kendisine bakıp riske girmek varken indikatör osilatör üçgen yarasa takoz destek köstek direnç tuzak gartley batırfılay falan nedir yani ?
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

8. Hamza abi şimdi sana uzun uzadıya anlatmayayım ben de senin gibi düşünüyorum, bollinger dedigin şey zaten indikator değil fiyatın ta kendisi. Bir de hacim bakarım. Başka da hiç bir şeye bakmam...
     Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    iyi güzel de o bollingerin değerlerini istediğiniz gibi değiştirebiliyorsunuz... grafikte fiyatın kendisine bakıp riske girmek varken indikatör osilatör üçgen yarasa takoz destek köstek direnç tuzak gartley batırfılay falan nedir yani ?
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 342/938 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392442842 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •