Sayfa 342/987 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392442842 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 2,729 - 2,736 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

1.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Anadolu Ajansı : Hazine ve Maliye Bakanı Nebati: "(Kur korumalı TL mevduata katılım) Bugün 51 milyar lira. Bireysellerin döviz mevduatı 169 milyar dolardan 162 milyar dolara düşmüş durumda."
    Döviz mevduatı miktarı düşerken döviz nasıl yükseliyor? Kurumsal alıcı mı fazla diyor anlamadım

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    merak ettiğim sadece dolar kuruna mı karışıyor yoksa çapraz tüm kur ayarlamalarını bizzat mı yapıyor..?
    lütfen cımbızlamayalım...

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Döviz mevduatı miktarı düşerken döviz nasıl yükseliyor? Kurumsal alıcı mı fazla diyor anlamadım

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bireyselden kurumsala geçiş olabilir ...Belki de kur zararına sıkışan firmaları kurtarma operasyonuydu ...MB verilerine bakmak lazım...

4.  Alıntı Originally Posted by harpi Yazıyı Oku
    kur yüksekken girmek güzel bir varsayım.. ama yanlış..
    nesi yanlış hele ikili tepe falan çalıştırırlarsa tam keriz silkelemesi olur tabi buradaki keriz ben oluyorum
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

5.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    lütfen cımbızlamayalım...
    bakanın gönderisini görünce şimşek çaktı, dolar banknotun üstünde kendi adı yazınca bizzat müdahale etme gereği duyuyor..!!

Dune gore yuzde 5 artınca bugun bufede alıyım mı almayım mı kararsız kaldım bufeci abi yılın son gunu exeriya dusuyor az bekle dedi..,gozlerine baktım guven verdi ytd

7.  Alıntı Originally Posted by ALİBEYOĞLU Yazıyı Oku
    Dune gore yuzde 5 artınca bugun bufede alıyım mı almayım mı kararsız kaldım bufeci abi yılın son gunu exeriya dusuyor az bekle dedi..,gozlerine baktım guven verdi ytd
    gözlerinde ışıltı yoktu di mi

8. Düşük faiz, yüksek kur, bu sayede cari açığı kapatacağız, göreceksiniz faizleri daha da düşüreceğiz, zira nas ortada.

Yatırım tavsiyesi değildir, öyle algılanmasın.

Kura müdahale edecez tabi bi de bakacak mıydık, kura müdahale etmedik.

Cin Modeli Hıdır...Çevir kazı yanmasın, aman KY uyanmasın...

Sayfa 342/987 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392442842 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •