Sayfa 342/1006 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392442842 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 2,729 - 2,736 arası.

Konu: Viop LVIII

1. RTE nin ekonomi sistemi her zaman popülist politikalar olur bundan hiç bir zaman vaz geçmez. Eninde sonunda faizleri indirecekler kuru da salarlar muhtemelen.

2. Şu an ki ekonomi programınin bacaklarını yok. Tasarruf yok lüksten vazgeçmiyorlar. Köprü havaalanı hastaneler ve yollar bütçe için kara delik en son ki pamuk ise eyt ile çocuk yaşta emeklilik. Bu hasarı değil 5 yıl 10 yıl da temizlesinler beygir olarak ses çıkartırım

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Faiz ve kur denkleminden bakıyorum çoğu pohu yer. Kurları mecburen salacaklar bu sistem intihar sistemi.
    Arabanız hayırlı olsun,kazasız belasız kullanın.
    Sizin ailede ihtiyacen bu zamanda azda olsa borçlanarak yatırım yapmış sayılır....Allah kolaylık versin.!

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Şuanda en ucuz şey, dolar gramaltın ve borsa
    ama gel gör ki yüzüne bakan yok.
    Millet yatırım için ev araba ve arsa derdinde
    Ayasofya abi de parasını denkleştürüp araba almış.
    Kiracılı evler %20 daha ucuz gibi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5. Ne yapmışta bu kadar ceza almış?

YTD

6.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku

Ne yapmışta bu kadar ceza almış?

YTD
    Orjinal Link:

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1240245 Borsada İşlem Gören Tipe Dönüşüm Duyurusu

TRILC TURK İLAÇ VE SERUM SANAYİ A.Ş. E MEHMET BERAT BATTAL 4.800.000,000

7. Dardanel hazır yemek ihalesi kazanmış.

Günlük 250 TL olsa kabaca 2 milyon gün/personel eder. Muhtemelen araziye çıkan veya mutfak olmayan yerler için olabilir.

<<<<<<<<<
    %100 oranda hisselerine sahip bulunduğumuz ve tam konsolidasyon olarak mali bilgileri şirketimiz mali tablolarında konsolide edilen satış ve dağıtım şirketimiz Dardanel Dağıtım A.Ş., Milli Savunma Bakanlığı'nın düzenlediği konserve ve hazır yemek ihalesinde toplam bedeli 513,7 milyon TL tutarlı (ihale verenin talebi ile % 20 oranda artabilecektir.) ihale kazanmıştır.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8. Üç beş ay dişinizi sıkın borsaya iyicene alışmışız üç beş ay uzak kalırsam her yanım gidişik olur kurtlanır. Çok düşer fırsat olursa nakit avans vs çeker yine sahaya dönerim. Geçen seçimde %200 yaptım bakır avans ile.

Sayfa 342/1006 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392442842 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •