RTE nin ekonomi sistemi her zaman popülist politikalar olur bundan hiç bir zaman vaz geçmez. Eninde sonunda faizleri indirecekler kuru da salarlar muhtemelen.
RTE nin ekonomi sistemi her zaman popülist politikalar olur bundan hiç bir zaman vaz geçmez. Eninde sonunda faizleri indirecekler kuru da salarlar muhtemelen.
Şu an ki ekonomi programınin bacaklarını yok. Tasarruf yok lüksten vazgeçmiyorlar. Köprü havaalanı hastaneler ve yollar bütçe için kara delik en son ki pamuk ise eyt ile çocuk yaşta emeklilik. Bu hasarı değil 5 yıl 10 yıl da temizlesinler beygir olarak ses çıkartırım
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1240245 Borsada İşlem Gören Tipe Dönüşüm Duyurusu
TRILC TURK İLAÇ VE SERUM SANAYİ A.Ş. E MEHMET BERAT BATTAL 4.800.000,000
Dardanel hazır yemek ihalesi kazanmış.
Günlük 250 TL olsa kabaca 2 milyon gün/personel eder. Muhtemelen araziye çıkan veya mutfak olmayan yerler için olabilir.
<<<<<<<<<
%100 oranda hisselerine sahip bulunduğumuz ve tam konsolidasyon olarak mali bilgileri şirketimiz mali tablolarında konsolide edilen satış ve dağıtım şirketimiz Dardanel Dağıtım A.Ş., Milli Savunma Bakanlığı'nın düzenlediği konserve ve hazır yemek ihalesinde toplam bedeli 513,7 milyon TL tutarlı (ihale verenin talebi ile % 20 oranda artabilecektir.) ihale kazanmıştır.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Üç beş ay dişinizi sıkın borsaya iyicene alışmışız üç beş ay uzak kalırsam her yanım gidişik olur kurtlanır. Çok düşer fırsat olursa nakit avans vs çeker yine sahaya dönerim. Geçen seçimde %200 yaptım bakır avans ile.
Yer İmleri