şuanki emekli maaşım 2 150 liradır neredeyse çalışıyo olsaydımın yarısına düşmüş halbuki 2002 senesi öncesi benim gibi vasıfsız memur emeklisinin maaşı çalışanın % 95 şi civarındaydı, velhasıl bunlar memur emeklisinin anasını bellemişlerdir bunlara memur emeklilerinden tek bir oy çıkmamalı ama demekki % 50 oyunu veriyor,
Al benden de o kadar,işçi emeklilerinden de tek oy çıkmamalı.Ama malum gavura vurur gibi vurmak olgusu var.Onu gözden kaçırıyorsunuz hocam,bu değişik bir olay bence incelenmeli.Şaka maka ben belediye seçimlerinde bile huylanıyorum gene bu millet oy verebilir.Ben kendi adıma oy kullanmayı düşünmüyorum,halk az bişi daha akp ile yaşamalı bence.))))))Biraz da kendi tabanı onlara muhalefet etsin.Biz yeterince ettik,anlamadılar değerimizi,al buyur işte seçtiğin yönetimin sana yaşattığı hayat bu,memnunsan yaşamaya devam et,değilsen de onlara oy verme.
bu ülkede huzurlu yaşamak için, tansiyon, stres ve kanser olmamak için kaçma- karışma- çalışma prensibini uygulayacaksın. Bilgi sahibi olmaya değil, cahil dostlar edinmeye çalışacaksın. Bilgili olursan, vicdanlı olursan hak ararsın, kötü adam, karıştırıcı insan, hatta terörist dahi ilan edilebilirsin.
Ben emekli olduğumda maaşımı hesap ettim ( işim zaten bu idi ) ama ilk 6 ay aldığım para her ay 200 tl. eksik oldu. Belki düzeltirler diye bekledim. Düzelmeyince SGK ya dilekçe ile başvurdum. 2004 yılında SGK demek ki fetöcülerin elindeydi ki, bana -senmisin itiraz eden diye 120 tl. fazla ödendiğini belirterek kesintiye giden bir yazı gönderdiler. Ben çok kızdım ve şahsen müracaat ettim. Bizzat hesabı yapan badem ile oturdum ve muhasebeleştirmesini yaptım. Benim hesap doğru idi. Ama '' kusura bakmayın bunu düzeltemeyiz, dava açın '' diyerek düzeltmedi. Bir son ikaz yazısı yazdığımda ise 75 tl. daha kesintiye gittiler ve ben pes ettim. Artık her maaş aldığımda ALLAH DEVLETE ZEVAL VERMESİN diyorum. Ama devleti kullananlara her saat ah ediyorum.
İran'da neler oluyor? Rejim değişir mi?
DÜNYA HABERLERİ | 19.12.2018 13:17 | Son Güncelleme 10 dakika önce
İranda son günlerde yaşanan ekonomik ve sosyal sorunların yarattığı protestolar 'ülkede yeni bir rejim değişikliği olabilir mi?' sorusunu akıllara getirdi. Bölgede oluşacak büyük bir değişikliğin ise Türkiye'yi nasıl etkileyeceği merak konusu...
https://www.mynet.com/iran-da-neler-...i-110104643417
Dolar niye belini dogrultamiyor arkadaslar bilen varmi....
y.t.degildir..
Yer İmleri