Sayfa 343/1001 İlkİlk ... 243293333341342343344345353393443843 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 2,737 - 2,744 arası.

Konu: Viop - XIV

1.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Tesekkur ederim.

Valla olsa bende isterdim neden istemeyeyim. Metres hayatina ozenmedim. Ben yasamayi seven birisiyim. Elektrik olmazsa olmaz o isler.

Hatta bunu tecrube de ettim zamaninda. O yuzden ask cok guzel bir sey.

Bakalim ilerleyen zaman ne gosterecek. Bu zaten bugunden yarina olan bir sey degil. Ben malta da evlendim. Burada bosanmak kolay degil. Once mahkeme sizi ayiracak 4 yilligina ve ve bu 4 yil sonunda eger hala kararliysan mahkeme seni bosuyor.
    Sevgili dostum senin durumunda çok değerli bir dostum vardı ona hatır gönül koyarak eşi ile birlikte son kez bir yere gitmelerini rica ettim sağolsunlar beni kırmayıp gittiler döndüklerinde ikisininde ağlamaktan gözleri kıpkırmızıydı ve o günden itibaren hiç ayrılmadılar tam 15 yıl oldu nacizane önerimdir sen ve eşin müsait bir zamanda bir çocuk esirgeme kurumuna gidin ordaki çocuklarla biraz vakit geçirin dinleyin onları göreceksiniz bir daha hiç ayrılmayacaksınız ben buna yürekten inanıyorum her şey gönlünce olsun esen kal sevgili dostum.

2.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Dr.Öz'ün tespitlerine katılıyorum. Bir şekilde herkese bu virus bulaşacak, ilaç bulunana kadar yavaş yayılması lazım. Yeteri kadar hasta olduğu için ilaç geliştirilebilir.

Tajvim de dünyada durdurulabilir. İlginç olur.
    ilaç degilde virüs saatler içinde mutasyon geçiren bir varlık oldugu için zamanla konak canlıyla daha uyumlu yaşayıp onu öldürmeyecek mutasyona dogru evriliyormuş. bu süreç ne kadar sürer bilmiyorum ama bu virüsü ancak kendisi durdurabilir gibi anladım. yoksa kesin tedavi eden aşı diye bişey imkansız diyorlar virüs için. takvim deyince çıkıntı virüsün biri fikir degiştirip insan ömrünü 200 seneye çıkaran şekilde mutasyona ugrarmiş. herkes italyaya..yeni mutasyonlu koronanın peşine düşer artık. olmaz olmaz

3. İnsanları ortak bir hedef veya ortak bir korku da birbirine yaklaştırabiliyor.
    İnançlı insanlarda birliktelik biraz daha fazla oluyor gibi (duvardan itiraz geldi)
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. İnsanların psikolojisi gerçekten bozuk üşüttum yerli terli motor surersen olacağı bu normalde işe gitmeme engel değil daha kötü olduğum hallerde bile gittim ama bu sefer farklı ister istemez oksuruyorsun filan herkes tedirgin oluyor yan yan bakmalar filan gittim 4 gün rapor aldım şükür şimdi iyiyim.Bu psikoloji sürdürülemez insanlar biraz sakinlestirilmeli.

5.  Alıntı Originally Posted by milas01 Yazıyı Oku
    ilaç degilde virüs saatler içinde mutasyon geçiren bir varlık oldugu için zamanla konak canlıyla uyumlu yaşayıp onu öldürmeyecek mutasyona dogru evriliyormuş. bu süreç ne kadar sürer bilmiyorum ama bu virüsü ancak kendisi durdurabilir gibi anladım. yoksa kesin tedavi eden aşı diye bişey imkansız diyorlar virüs için. takvim deyince çıkıntı virüsün biri fikir degiştirip insan ömrünü 200 seneye çıkaran şekilde mutasyona ugrarmiş. herkes italyaya..yeni mutasyonlu koronanın peşine düşer artık. olmaz olmaz
    Gerçekten o şekilde olursa ilginç olur, ister misin sonra ölüleri diriltecek formül ileride bulunsun. Olmaz diye bir şey yok.

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bir gün internet kesilebilir uzun süre evden çıkamayabilirim düşüncesi ile Terabaytlarca video, müzik, kitap indirdim.
    Bir yemek sitesini komple indirdim. 1 terabayt sırf magic, iluzyon gösterileri üzerine video var.
    Abdullah çiftçi bu konuda uyarıda bulundu,internet kesilebilir dedi.!!

https://twitter.com/abdullahciftcib/...44050711203840

7.  Alıntı Originally Posted by 777 Yazıyı Oku
    Abdullah çiftçi bu konuda uyarıda bulundu,internet kesilebilir dedi.!!
    Şu dünyada korkulacak bir şey var ise ben mutlaka korkup tedbir düşünmüşümdür. Internet gitmesi olabilecek bir şey.

3 tane atom saati var, onlar arasında koordinasyonun bozulup sonradan uydu ve GPS vs sistemlerini etkilemesi de bir risk ama çok bariz bir risk olduğu için mutlaka tedbir alınmıştır.

Birleşik Arap Emirlikleri'nde (BAE) yeni tip koronavirüs nedeniyle ilk kez 2 kişi hayatını kaybetti
    Kaynak : Anadolu Ajansı

İklim,coğrafya ve genetik fark etmiyor,Dünyayı esir aldı/aldılar.

Sayfa 343/1001 İlkİlk ... 243293333341342343344345353393443843 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •