Maktk artık kopma zamanı geldi ocakta 1 haftada %100 gitti 2.10 üzeri kapanışta 3-4 zorlayacak ytd
Maktk artık kopma zamanı geldi ocakta 1 haftada %100 gitti 2.10 üzeri kapanışta 3-4 zorlayacak ytd
4 milyon lotu elbette kara kaşına yada kara gözüne hatıra binaen almadılar. Alan yapı tabiki para kazanmak için aldı. An itibari ile beklentilerimizi bu gerçeklik, iyi veriler ve patronun firmayı düze çıkarıp hayırlı bir talip bulup firmayı satmasına kurmuş bulunmaktayız. Yoksa burada bilmem kaç bin çeşit ürün üretme kapasitesi olan bu firmanın diğer iki sandalye bir masadan oluşan firmalardan farkı olduğunu ve arkasında büyük bir sermaye gücü bulundurduğunu kimse görmemezlikten gelemez. Biz ky olarak sadece firmanın biraz daha ky dostu olduğunu gösteren adımlar atmasını beklemekteyiz ki bu da en doğal beklentidir. Biraz daha sabır!
Yatırım tavsiyesi değildir!
O vermeden, Sen ver eline![emoji23][emoji6][emoji23]
hayirli sabahlar sanki bu 2 de biraz daha oyalanacak gibi bir asagi bir yukari yine 2 ytd
SM-J100FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
motorları ısıtıyo kaptan ,,, hınnnn hınnnn hınnnnn ,,,, geliyo gazzz yakındaaaaa ))))
Gözden Kaçan bir konu var bence.. Holding bünyesinde likidite sağlanan tek makina değildi, yaklaşık 2 sene gözdeyle cebelleştim iki senede iki defa likidite oyunu oynandı sağlayıcılık bittiği zaman aynı tas aynı gözde olarak devamettim. Ytd Sadece likidite sağlayıcılıktan ve bittikten sonra çok bişey beklemeyin derim yinede sizler daha iyi bilirsiniz. İki beklentim var 1 bilançoların dahada iyi geleceği 2 yıldızın makina sektöründe fazla durmayacağına olan inancım. İster 1 tl ister 2 tl farketmez
Yaşamı değerli kılmak bize düşer
Alanlar kim arkadaşlar, takip eden varmı
Yer İmleri