Sayfa 344/981 İlkİlk ... 244294334342343344345346354394444844 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 2,745 - 2,752 arası.

Konu: Viop LVIII

1.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Yanlı dedim, yanlış değil.
    Köpekten korkan insanlar da var. Bu yüzden sabah veya akşam saatlerinde dışarda yürümeye çekiniyorlar. Bu insanların özgürlüğü ne olacak? Onlara ne gibi çözüm önerisi var?
    Misal bu var.
    Bu ülkenin ne sorunlari var ulke komple boka batmis durumda kanada da yaşıyoruz sanki sokak köpeği kaldı milletin dusunecegi
    Sokakta köpekten daha büyük sorunlar var gaspı hırsız katil dolu
    Geçen birisi 35 suç kaydı ile salınmis dışarıda yine birini öldürmüş
    Buna ses çıkaracaksınız gariban köpeklere degil

Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Bu ülkenin ne sorunlari var ulke komple boka batmis durumda kanada da yaşıyoruz sanki sokak köpeği kaldı milletin dusunecegi
    Konu sokak köpekleri olduğu için yazdım bunu. Zaten bir çözüm önerisi yerine atar gideri tercih etmişsiniz.
    Kadına şiddet, çocuk istismarı falan da var. Siz de bunlara ses çıkarın madem.

3.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Konu sokak köpekleri olduğu için yazdım bunu. Zaten bir çözüm önerisi yerine atar gideri tercih etmişsiniz.
    Kadına şiddet, çocuk istismarı falan da var. Siz de bunlara ses çıkarın madem.
    Ekonomi bok içinde hukuk bitmiş eğitim leş ülke sınırları delik deşik olmuş hırsızlar heryeri soyup soğana cevirmis
    Tayyip bunlar konuşulmasın diye bir kemik atıyor ortaya herkes kosuyor
    Neden bu köpekler ölsün haberlerini akp yandaşları çıkarıyor hiç ki farketmiyorsunuz

4. Günaydın cemaat bol kazançlar

Günaydın
    yeni bir işlem günü için benim adıma önem arzaden değerler
    viop 12.175 üzerinde 20dk'lık kapanışlar yapmaya başlamalı ki, longları elde tutmanın anlamı kalsın.
    Aşağıda 11.900 altı olursak, vade gap'ı kapamaya oynar bu arkadaş.
    bugün o yüzden oldukça volatil olacak diye düşünüyorum.
    Açtığım pozlar beni bağlar, benim aklım bana ancak yetiyor.

6. Elektirik tüketimi zirve yamış, rekoru delmiş ist de, Temmuz'da, elektrik şirketleri tavan değer mi

Bankalar bilançolarla dolardan önce düşecek, resesyon lar havada uçmadan oturun birine��
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

7.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    ağzına sağlık. anlatsan anlamıyan o kadar çok insan var ki. köpek sorununun çözümü için önce sisteme girişi engelleyeceksin. köpek üretimini yasakla, köpeğini terkedene ciddi ceza uygula, kırsaldakiler başta olmak üzere köpekleri kısırlaştır. öldürmek bu yüzyılda olacak şey değil.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

8.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    23 DERECE
    @yirmiucderece
    ·
    4d
    ��Sahipsiz sokak hayvanlarına ilişkin kanun teklifi TBMM Genel Kurulu’nda kabul edildi.

Kanunda yazılı sorumlulukları yerine getirmeyen belediye başkanı ve belediye yetkililerine 6 aydan 2 yıla kadar hapis cezası verilecek.
    Bakın boşuna tartışıyorsunuz bu yasanın çıkmasının nedeni belediyeleri zor durumda bırakmak ,
    hadi çıkarsınlar yerel ve genel yönetimde olan kişi veya kişiler görevde oldukları sürece hırsızlık,haksızlık,adaletsizlik,görevi kötüye kullanma yaparlarsa iktidar muhalefet yedi ceddinden hesap sorulup suçlu bulundukları ispatlanırsa maddi manevi gereken yapılacak diye hadi yapsınlar görelim.
    bu yüzden suni gündem yaratmaya çalışanlarla ilgili atışmayın değmez
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 344/981 İlkİlk ... 244294334342343344345346354394444844 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •