Sayfa 345/730 İlkİlk ... 245295335343344345346347355395445 ... SonSon
Arama sonucu : 5836 madde; 2,753 - 2,760 arası.

Konu: BJKAS Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1. Yollasin bak senolu, tavan cekmezse........bu takimi ne hellere soktu o laz kafasiyla.....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AYDAN DAHA TUHAF OLAN TÜRKİYE...
    Gönderi
    618
    Gs 2005-2006 yıllarında para bulmak için birçok şey yaptı bilezik yardım falan...adam başı 100 tl yardım yapılsa 3 milyon taraftar verse 300 milyon yapar gelen parayı da bir bankayı kapat bunu 2 sene sonra tekrar yap bu süre içinde bonservisli transfer yapma türk oynat ücreti tl ver 2 yıl sonra beşiktaş götü toplar .....

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    KUMARI OYNATAN KAZANIR ! KAZANMANIN ANAHTARI iSE MASADAN ZAMANINDA KALKMAKTADIR

3.  Alıntı Originally Posted by emperador Yazıyı Oku
    Halka açık sportif maça çıkmadı iyi halt ettiler. Para için forvetini sattın bu sene. Maça çıkmayarak kulübü zarara soktular . Madem para lazım değil cenk i niye sattın ? Seneye kupada olmaz zarar bu seneki alacakları verilmez zarar. Hasta bunlar.

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bizi başka nasıl soyacaklardı aşağı basmak için sebep oluşturuldu her şey planlı

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Acilis tahminlerini alalim.

5. türkiye kupası maliyeti getirisinden fazla..maç başı oyuncu ücretleri vs
    bu düşme baskı salt bununla alakalı değil piyasa değeri 500 mlyn $ 'dan fb-gs fazla idi) 150 mly $ düşen(gs-fb daha düşük) bir bjk yönetimi ne yapmaya çalışıyor..
    pazartesi -9 açılış yaparken son iki gündür + gibi açılıp sonra aşağıya şelale oluyor..
    benim beklentim cl girme olasılığı ,11 nisan uefa gs kararı ve kalan 3 hafta maç sonuçları katar mevzusu

birde tvitırda bjk hisse yatırımcısı bjk yönetimine dava açma hakkı doğar gibi yazılar okudum..
    yasal yönü ile mümkün mü ? bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa iyi olur ..ytd..

6. Serro lar yalandan 0,62 USD yide gösterdiler...
    Cok kasti, demek ki cok kisi mallandi. Bir tepkiyi dün bekleiyordum.
    Yorumlarim ve paylasimlarin kesinlikle "Yatirim tavsiyesi" niteliginde degildir!!!

7. Ya diğerler aşağı ya bu yukarı başka yolu yok ytdeğildir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by ilkayy78 Yazıyı Oku
    Yollasin bak senolu, tavan cekmezse........bu takimi ne hellere soktu o laz kafasiyla.....
    Şenol Güneş'in istediği forvetler alınmadı ki. Burak'ı çok istedi, çarşı grubu istemedi. Dem ba'yı istedi, sakatlık şüphesiyle ve çok para istediği için alınmadı. Şenol Güneş'in hatası, Oğuzhan'da aşırı ısrar etmesi ve Medel'i orta sahada oynatmaması.

Sayfa 345/730 İlkİlk ... 245295335343344345346347355395445 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •