Sayfa 346/997 İlkİlk ... 246296336344345346347348356396446846 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 2,761 - 2,768 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    hem saglam hem devlet bankası olmasın dıyenlerın tercıhı bırde kredı kartı alanlar genelde orda.
    Devlet bankası olduğundan emin misiniz?
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

devlet bankası degıl zaten ıdeoljık sebepten yanı..

3.  Alıntı Originally Posted by alisutcu Yazıyı Oku
    Isbankasinin teklifi oldukca etkileyiciymis. Adamlar paralel evrende yasiyor. Bunlar nasil mevduat buluyor da kredi veriyor sasiyorum. Herhalde grup sirketlerinin paralarini vadesizde tutuyolarlar.
    İş bankası fetişleri var. %14.5 mevduat faizinin olduğu yerde %10 ile para bağlayan fetişler. Ama bu bir tercih ve her tercih başka bir etkide bulunuyor. Düşünsenize iş bankasının mevduatının %5 i rodeo ya da burgan'a kaysa rodeoda burganda o oranları bulabilir miyiz. Her işte bir hayır vardır. Ancak bir de şöyle bir konu var çok büyük paralarda özellikle döviz mevduatlarında sağladığı güven algısı nedeniyle para oraya kayabiliyor. İş bankası ve Garanti en yüksek swap kullanan bankalar arasında. Bunun bir nedeni olmalı.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

4.  Alıntı Originally Posted by gsaslan27 Yazıyı Oku
    Akbank 500k 30 gunluk 2.temdit icin bugun 13.65 oran verdi mt ile pazarlik yapacak zamanim olmadigi icin kabul ettim
    Finansbankta 300k 32 gunluk 1.temdit orani olarak 14.10 orani alindi pazarlik yapildi bunu verdiler

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Salı günü Akbank banada 500 bin için 13.65 teklif ettiler. Kabul etmedim finansbank 14.40 verdi oraya taşıdım.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Alıntı Originally Posted by Ahme Yazıyı Oku
    Salı günü Akbank banada 500 bin için 13.65 teklif ettiler. Kabul etmedim finansbank 14.40 verdi oraya taşıdım.
    Finansbank neyi ne güveniyorda %13.65 gibi düşük bir faiz teklif ediyor. Ulan alt tarafı bir Katar bankası Katarın durumu ortada millet bir tırssa görürüm ben o büyük banka ayaklarını ama neyse herkesin bir algısı var demek ki Finansbank millette güven algısı yaratmış diyecek bir şey yok.

6.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Finansbank neyi ne güveniyorda %13.65 gibi düşük bir faiz teklif ediyor. Ulan alt tarafı bir Katar bankası Katarın durumu ortada millet bir tırssa görürüm ben o büyük banka ayaklarını ama neyse herkesin bir algısı var demek ki Finansbank millette güven algısı yaratmış diyecek bir şey yok.
    Finansbank %13.65 vermemiş zaten.%13.65 Akbank. Finansbank sizin dediğiniz gibi biz alt tarafı Katar bankasıyız deyip %14.40 vermiş.

7.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Birde bu aralar enpara habire arayıp duruyor cevaplamıyorum çünkü ne diyeceğini öğrendim efendim %14 e kadar yüksek faiz veriyoruz bilginiz var mı diyorlarmış. Ulan Tl de olsam paramla gidip enpara da niye %14 alayım bugün gitsem Akbank özel bankacılıkta %14.20 hazır.
    Gözlemlediğimi kadarıyla Finansbank son zamanlarda enpara'dan fazla vererek kendiyle çelişiyor. Normalde operasyonel maliyetler nedeniyle enpara daha fazla vermesi gerekiyordu. Ancak bu işlevini git gide kaybediyor...

Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Finansbank %13.65 vermemiş zaten.%13.65 Akbank. Finansbank sizin dediğiniz gibi biz alt tarafı Katar bankasıyız deyip %14.40 vermiş.
    Valla okuduğumu da anlamıyorum teşekkürler bu grip beni şaşkoloz yaptı.

Sayfa 346/997 İlkİlk ... 246296336344345346347348356396446846 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •