Sayfa 346/1006 İlkİlk ... 246296336344345346347348356396446846 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 2,761 - 2,768 arası.

Konu: Viop LVIII

1. SAHOL'de EXSA birleşmesi tamamlanmış. Yeni hisseler dolaşıma çıkacak.

Diğer ortaklar dedikleri CIMSA ve muhtemelen 30 kadar Sabancı ailesi üyeleri.

<<<<<<<<
    Yönetim Kurulumuzun 24 Mayıs 2023 tarihli kararı doğrultusunda bağlı ortaklığımız Exsa Export Sanayi Mamulleri Satış ve Araştırma A.Ş. (Exsa)'nin tüm aktif ve pasifleri ile birlikte bir kül halinde Şirketimiz tarafından devralınması suretiyle Şirketimiz bünyesinde gerçekleştirilen birleşme işlemi 15 Ocak 2024 tarihli tescil işlemiyle birlikte tamamlanmıştır.

Söz konusu tescil işlemiyle birlikte anılan tarih itibarıyla Exsa tasfiyesiz infisah etmiş ve birleşme işlemi hukuken geçerlilik kazanmıştır. Böylelikle, Exsa'nın finansal varlıkları ile Temsa Skoda Sabancı Ulaşım Araçları A.Ş.'nin %50 sermaye payı, Temsa Motorlu Araçlar Pazarlama ve Dağıtım A.Ş.'nin %100 sermaye payı ile Exsa Gayrimenkul Proje Geliştirme A.Ş.'nin %100 sermaye payı Şirketimiz mülkiyetine geçmiş bulunmaktadır.

Birleşme neticesinde, Şirketimizce 59.972.038,18 TL nominal değerde sermaye artırımı gerçekleştirilmiş olup, bu suretle ihraç olunacak paylar Sermaye Piyasası Kurulu nezdinde gerekli olan yasal süreçlerin tamamlanmasını takiben Exsa'nın Şirketimiz dışındaki diğer ortaklarına tahsis edilecektir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Misir suveys ten full para aliyo mu yoksa orasi ortak bir para basma yeri mi dir

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Alttaki haber daha önemli. Bizimki rutin temizlik. Mikrop temizliğini düzenli yaparız.
    Ama bu iş büyürse sıkıntı olur...

Yusuf Paksoy:
    Marshall Adaları bayraklı, ABD ticari gemisi Husiler tarafından Yemen açıklarında füze ile vuruldu haberi var
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

İş Bankası (ISCTR) bedelsiz başvurusu
    Türkiye İş Bankası A.Ş. (ISCTR) Yönetim Kurulu’nun aldığı karara göre şirket %150 oranında bedelsiz sermaye artırımına gidecek. Şirket 15 Ocak günü SPK başvurusu yapıldığını açıkladı............................

Türkiye İş Bankası A.Ş. (ISCTR) (ISATR) (ISBTR) (ISKUR) tarafından 15 Aralık 2023 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan bildirimde bedelsiz sermaye artırımı kararına ilişkin açıklama yapılmıştı.

Aslinda nasilsa bes yil icinde satmak vergi ile sonuclaniyo kiracili ev almak uygun gibi

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Kiracılı evler %20 daha ucuz gibi.

Dostum hafta ici hergun ben Aliaga dayim
    senin icin 14 subat ta FB Aliaga macina gideyim ama FB yi desteklicem hehe

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Çoluk çocuğa şart koştum, paranızı çar çur etmiyceksiniz ve sigara içmiyceksiniz, hergün 2 lot petko alıp atıcanız kumbaraya sigara parası niyetine, haftasonu 2 gün borsa açık olmadığı için ptesi 6 lot petko alıp atıcanız kumbaranıza dedim. Tamam dediler
    Konu komşu tüm mahallelinin yanına çoluk çocuğuda çektim suyuniçine
    Öyle bedava yemek varmı, anam sırtıma dikmiş keseyi

İzmir'de büyük kara para operasyonu! Rakam 1 milyar doların üzerinde

7. Sayın hazirun,
    Dolara birileri dokunmaya başlamış=>29.91
    Yorumlarım ve yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendime not: İt olma beyefendi ol ki ardından iyi ansınlar.

Büyükerşen'den aday tanıtım toplantısında CHP'ye sert sözler! 'Cesaretle söylüyorum' dedi: Bu parti nasıl adam olacak diye düşünüp durdum

Sayfa 346/1006 İlkİlk ... 246296336344345346347348356396446846 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •