Sayfa 347/946 İlkİlk ... 247297337345346347348349357397447847 ... SonSon
Arama sonucu : 7566 madde; 2,769 - 2,776 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by sko Yazıyı Oku
    Bende biraz daha aşşağı salacağını düşünüyorum.
    Tabi bunu derken 15:30 da gelecek ABD verisine dikkat etmek lazım.
    ABD verileri ;
    1-(GSYİH) (Çeyreklik) beklenti civarında gelir diye düşünüyorum ama oldu ki beklenmedik şekilde düşük geldi. D*****n kuyruğunu koparır ve kaç gündür USD karşında can çekişen paralara nefes aldırır. Zor tabi o ayrı, o yüzden beklentiyi karşılar sanki.
    2-(GSYİH) Fiyat Endeksi - Beklenti, Beklenti üstü
    3-Çekirdek Kişisel Tüketim Giderleri - Beklenti, Beklenti üstü
    Learn to sit back and observe, Not everything needs a reaction.

Alıntı Originally Posted by sko Yazıyı Oku
    Belki de şimdiye kadar yaptığı açıklarda tek katıldığım noktadır. Tabi o günün "Pazar" günü olması şartıyla..
    Tum AVM'ler batar, Kütahyada bir tane AVM var, dun oradaydim in cin top oynuyor, personel kapı onunde çene çalıyordu.

Pazar günleri ise cok buyuk acik otoparkı vardir, park edecek yer bulamazsınız.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3. 26 Nisan Cuma 14:30 YABANCILAR 19 NİSAN HAFTASINDA 163 MN $'LIK DİBS SATTI, 64 MN $'LIK HİSSE ALDI

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Tum AVM'ler batar, Kütahyada bir tane AVM var, dun oradaydim in cin top oynuyor, personel kapı onunde çene çalıyordu.

Cook berry mi ne vardı avm içinde orada lokum yemiştim güzeldi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Ne kadarı alışveriş için oradadır ayrı bir olay, Sosyal açıdan bakarsak, AVM içerisindeki Sinema, Market ve Besin zinciri grupları dışındakilerin büyük kayıplar yaşayacağını düşünmüyorum. O yüzden saydıklarımı açık bırakarak yapılabilir ama bu sefer onlar açık bize niye bu ayrımcılık diye ayrı bir Türkiye gündemi olur. Çok farklı kesimler, çok farklı alanlar olumlu/olumsuz etkileniyor.

Ilk başta Sinemaları, Besin Zincirlerini AVM içerisinden çıkararak, birinin bir gün bunun adımlarını atacağını düşünüyorum.
    Alt tabakayı bildiğin ya AVM içerisine ya da nerede yeşillik oraya tıkıldı.
    Ben ekonomisinden çok sosyal hayat üzerine bakanlardanım. Bir yerden sonra ekonomisi yine oluşur. Su yolunu bulur.

Uzun yazıları okumayan biri olarak en uzun yazımı yazmışımdır.
    Learn to sit back and observe, Not everything needs a reaction.

6.  Alıntı Originally Posted by sko Yazıyı Oku
    Ne kadarı alışveriş için oradadır ayrı bir olay, Sosyal açıdan bakarsak, AVM içerisindeki Sinema, Market ve Besin zinciri grupları dışındakilerin büyük kayıplar yaşayacağını düşünmüyorum. O yüzden saydıklarımı açık bırakarak yapılabilir ama bu sefer onlar açık bize niye bu ayrımcılık diye ayrı bir Türkiye gündemi olur. Çok farklı kesimler, çok farklı alanlar olumlu/olumsuz etkileniyor.

Ilk başta Sinemaları, Besin Zincirlerini AVM içerisinden çıkararak, birinin bir gün bunun adımlarını atacağını düşünüyorum.
    Alt tabakayı bildiğin ya AVM içerisine ya da nerede yeşillik oraya tıkıldı.
    Ben ekonomisinden çok sosyal hayat üzerine bakanlardanım. Bir yerden sonra ekonomisi yine oluşur. Su yolunu bulur.

Uzun yazıları okumayan biri olarak en uzun yazımı yazmışımdır.
    besin zincirini avm dışına aldığında tabi
    vergi zincirini de dışarı alıyon bu arada
    avm de migros ta maydanoz alıyon zırt fiş fatura
    dışarıda hak getire

7. Saat 15.30 da ABD 1.çeyrek büyüme verisi gelecek...Türbülans olur mu ?

Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Saat 15.30 da ABD 1.çeyrek büyüme verisi gelecek...Türbülans olur mu ?
    Bence hicbir etkisi olmayacaktir.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 347/946 İlkİlk ... 247297337345346347348349357397447847 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •