Sayfa 347/1001 İlkİlk ... 247297337345346347348349357397447847 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,769 - 2,776 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by Pestilence Yazıyı Oku
    Üstad ne olacağını kimse kestiremiyor. Fakat bu kadar yüksek maliyette hisse alınması garip geliyor. 2001 krizinde de borsa yükseliyordu. Bir anda düştü.tabii ki bu kadar büyük bir düşüş olmayacaktır fakat düzeltmeye gideceğini düşünüyorum.çünkü Haziran ayında bilançolar açıklanacak ve çoğunlukla zarar açıklayacaklar ya da beklenen kardan daha düşük kar açıklayacaklar.
    Hocam evet 2.ceyrekler kotu gelecektir fakat bazi firmalarin da gayet iyi gelecektir.
    Ayrica piyasa gercek verilerden 5 6 ay onden fiyatliyor.
    Örnek veriyorum işlerin tamamiyle iyilestigi bir gunde bir tofaşın, fordun fiyati burada olmayacaktir diye dusunuyorum.
    Bu aciklamadan kesinlikle buradan yukari gidicez diye anlasilmasin.
    Saygilar.

Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    İngilizce finansal terimlere arap olanlar için çeviri..
    BNP Paribas, Türk Lirası işlemlerini durdurdu.

Bloomberg
    Etkisi nolur?

3.  Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Hocam evet 2.ceyrekler kotu gelecektir fakat bazi firmalarin da gayet iyi gelecektir.
    Ayrica piyasa gercek verilerden 5 6 ay onden fiyatliyor.
    Örnek veriyorum işlerin tamamiyle iyilestigi bir gunde bir tofaşın, fordun fiyati burada olmayacaktir diye dusunuyorum.
    Bu aciklamadan kesinlikle buradan yukari gidicez diye anlasilmasin.
    Saygilar.
    Üstat şöyle anlatayım teknoloji fonu almıştım petrol krizinden önce aynı kareı elde ettim. Sonunda yüzde on ikiye yakın kar yaptım. Dikkat edilirse bazen öyle düzeltmeler geliyor ki aynı ozan'a gelmemiz için 15 gün kadar bekliyoruz. Dediğinizi aynen katılıyorum piyasa beklentiyi satın alıyor. Fakat bilançolar açıklandığında geri çekilmeler meydana gelecek başlangıca göre tabii ki daha yüksekten fon alınacağını öngörüyorum. Ama düşüş olduğu gün alındığında bazı forumlara girildiğinde daha iyi karlar elde edilebileceğini düşünüyorum. Saygılarımı sunuyorum iyi akşamlar diliyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    Bir onceki postta paylastigim haberi gercekten ciddi ve dikkate alinmasi gereken bi haber..gerceklik payı inşallah yoktur
    Üstad haberi yorumlar mısınız?

5. Mac %1.81

SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Paribas kan davası güdüyor yazıyor ama link açılmıyor engelli

Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    EIB ve EIC kuzularımızın fiyatları henüz güncellenmemiş sayın YTA. Güncellendiğinde mutlaka paylaşırım. Benim portföyümde bulunan ZPC çok iyi getiri sağlamış, tebrikler. 13 günlük MK karşılığı %54,11 şükürler olsun
    Çok teşekkür ediyorum hocam. Bol kazançlar !

8.  Alıntı Originally Posted by zenci42 Yazıyı Oku
    SORU: KISA-ORTA VADEDE DOLAR(usdtry) ARTACAK diyorsanız hangi 2 tane fon alırdınız?isim lütfen?
    Güzel soru... Cevap alabilir miyiz ?

Sayfa 347/1001 İlkİlk ... 247297337345346347348349357397447847 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •