Sayfa 347/1005 İlkİlk ... 247297337345346347348349357397447847 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 2,769 - 2,776 arası.

Konu: Viop L

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,251
    Blog Entries
    1
    Burda bir sürü insan ne dedi ne konuştu ne poz aldı bilir. Burası yiğidin harman da dövüldüğü yer.
    Hulk aldığımı burası bilse yeterdi. Oraya taşımam anlamsız imiş. Bir sürü insan hisse topiklerde meğer ne kadar boş imiş. Hala da öyle. Ara ara bakıyorum da...
    Hiç birinizin (hisse topikte) benden daha iyi hulk maliyeti olmadı. Ama bunu okadar görmek istemediniz ki. Neyse.

İyi geceler sizede.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

2. Burayı çok kişi okuyor ama az kiş yazıyor. Özellikle az yazan kişilerin yazıları yersiz eleştirilmez ise yeni düşüncelere yer açılır diye düşünüyorum.

Vadeli piyasalar düz hisseye göre daha karmaşık olduğu için zaten belirli bir düzeyin altında kişiler ilgilenmiyor.

%60 faiz var desen çok kişi gelir ama sonra onu nasıl alınacağını anlatmak durumunda kalınır. Mesela komşum sordu karışık işler deyip kapattım, teminat eklemen gerekiyor vs sonra söylersen bunu baştan söylemen gerekiyordu der.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. Bu ChatGPT türevi şeyleri ben sevdim ama forum tadı başka. ChatGPT vs devletler yasaklamasın diye belirli bir görüşün dışına çıkamıyorlar, fıkraları eğitici ama çok komik değil.

Bunun dışında aktüel konularda şimdilik yetersizler ama bazıları ekstra fonksiyon ekleyip değişik veri kaynaklarına bağlanıyormuş, o zaman daha ilginç olabilir. Yakın zamanda "Tekniği iyi, temel analizi sağlam, yakın zamanda yükselme potansiyeli yüksek 3 hisse söyle" denince cevap verebilir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Burayı çok kişi okuyor ama az kiş yazıyor. Özellikle az yazan kişilerin yazıları yersiz eleştirilmez ise yeni düşüncelere yer açılır diye düşünüyorum.

Vadeli piyasalar düz hisseye göre daha karmaşık olduğu için zaten belirli bir düzeyin altında kişiler ilgilenmiyor.

%60 faiz var desen çok kişi gelir ama sonra onu nasıl alınacağını anlatmak durumunda kalınır. Mesela komşum sordu karışık işler deyip kapattım, teminat eklmen gerekiyor vs sonra söylersen bunu baştan söylemen gerekiyordu der.
    zar atma işine bu kadar önem atfetme hocam ..o kadar da değil hani düzey filan yapma.. kendi adıma parayla işim yok ..arada densizlik yapıyoruz haddimizi aşarak .. higgs bozonunu bulma çabası değil neticede ..ilgi alan farklı sadece

5.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    zar atma işine bu kadar önem atfetme hocam ..o kadar da değil hani düzey filan yapma.. kendi adıma parayla işim yok ..arada densizlik yapıyoruz haddimizi aşarak .. higgs bozonunu bulma çabası değil neticede ..ilgi alan farklı sadece
    Ben de aynıyım maksat vakit geçsin.

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Ben de aynıyım maksat vakit geçsin.

(Ben de aynıyım maksat vakit geçsin.)
    Düşünmem zaten fazla derin.
    Ellerime; bir yanım "yazdıkların kalsın der"
    Diğer yanım "kalmasın yazdıkdan 3 dk sonra silin ! ".

Son söyleyeni dinliyorum genelde.Siliyorum.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

7.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    (Ben de aynıyım maksat vakit geçsin.)
    Düşünmem zaten fazla derin.
    Ellerime; bir yanım "yazdıkların kalsın der"
    Diğer yanım "kalmasın yazdıkdan 3 dk sonra silin ! ".
    Geçen ay komşuma burada yazsam sorun olmayacak bir şey yazdım biz o kadar samimi değiliz bana öyle şeyler yazma dedi. Ben de ondan sonra bir şey yazmadım, yazdıklarına da usulen standart cevap verdim. 3-4 hafta mesaj yazmadı. Sonra bir şey sorunca düzgün cevap verdim, sanırım mutlu oldu.

Benim de hafızam çok zayıf gerçekten kalıcı ve işe yarayan şeyler ve malesef tehditler aklımda kalıyor diğerlerini unutuyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Burda bir sürü insan ne dedi ne konuştu ne poz aldı bilir. Burası yiğidin harman da dövüldüğü yer.
    Hulk aldığımı burası bilse yeterdi. Oraya taşımam anlamsız imiş. Bir sürü insan hisse topiklerde meğer ne kadar boş imiş. Hala da öyle. Ara ara bakıyorum da...
    Hiç birinizin (hisse topikte) benden daha iyi hulk maliyeti olmadı. Ama bunu okadar görmek istemediniz ki. Neyse.

İyi geceler sizede.
    Hulk da tahsisliler ve ekonominin gidişatı bitirdi seni, yoksa maliyet tl bazlı iyiydi... Fekatttt dolar bazlı kötüydü...

Sayfa 347/1005 İlkİlk ... 247297337345346347348349357397447847 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •