Sayfa 347/998 İlkİlk ... 247297337345346347348349357397447847 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 2,769 - 2,776 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1. Borsadan çıkmasaydık Toyota yerine şahin alıyorduk büyük fırsat kaçırdık. Bu borsaya ne zaman girilir seneye bahara belki oda faizler %20 bandına inerse. 5-10 puan inse daha mali tablolar düzelmez hemen. Bir sene belki tamirat ile geçecek

2. Bizim Cihangir'i buldum, burada dans ediyor.

https://www.youtube.com/watch?v=kYflQ-Si26Q

3. Eccuk iyi gibiyim Reha başkanıma yemeğe gitsek Cihangir ile kabul eder mi bir hafta yatılı olarak

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Eccuk iyi gibiyim Reha başkanıma yemeğe gitsek Cihangir ile kabul eder mi bir hafta yatılı olarak
    Yogun bakimda yatarken, kalkarsam Reha GAYA'ya dalacagim dedin di, narkozun tesiriyle.

Demek gercekten iyilestin.

Gidinin durzusu.

5.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Yogun bakimda yatarken, kalkarsam Reha GAYA'ya dalacagim dedin di, narkozun tesiriyle.

Demek gercekten iyilestin.

Gidinin durzusu.
    Yok abi daha kuyruk titreyip durur. Bu arada eccuk da Reha başkanı korkutayım dedim. Bu hastalıktan kolay kolay geçecek bir şey değil. Daha gece içtiğim çorba su geri çıktı. Karnım çok aç ama yemek yiyemiyorum ufak ufak bir şeyler yiyorum.

6. Ajan gibi araştırıp da bulmuş beni

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Eccuk iyi gibiyim Reha başkanıma yemeğe gitsek Cihangir ile kabul eder mi bir hafta yatılı olarak
    1 hafta çok, misafirliğin 2 gün olanı makbul

8.  Alıntı Originally Posted by cihangirkonya Yazıyı Oku
    1 hafta çok, misafirliğin 2 gün olanı makbul
    Çaktırma amaç Reha Gaya yı korkutmak. Zaten tatile gidiyor başkan. Ufak olanı da yurtdışında at aletini inceliyor. Biz bize kaldık.

Sayfa 347/998 İlkİlk ... 247297337345346347348349357397447847 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •