Sayfa 347/348 İlkİlk ... 247297337345346347348 SonSon
Arama sonucu : 2779 madde; 2,769 - 2,776 arası.

Konu: Th trendhound ile hasbihal

1.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Bundan sonra öncelik kar elde etmek değil, eldekini reel bazda korumak olmalı bence. Tabii ki borsa daha da yükselebilir ancak bu yükselişin ayakları olma olasılığı bana göre düşük, yani kalıcı ve istikrarlı bir çıkış performansı beklemiyorum. O yüzden de, potansiyel getiri ile risk oranı ciddi şekilde lehime olmadıkça borsaya girmeyeceğim. Artık "eldekini koruma" modundayım. ��
    Senle daha evvel borsa konusunda kısa ve orta vade iyimserim demiştim. 9000 lerin altına ne olursa olsun 3 ay bırakmadılar. Hala birileri 7600 8000 bekleye dursun Bu çıkış göstere göstere geldi. İne çıka devam ederiz bence.

2.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Kuzu dayına benim YKBNK leri 40 TL den vermeye hazırım. Banka 2.5 DD den satılırsa hisse başına 60 TL ye tekabül eder ve Kuzu dayın %50 kar yazar. Bu kıyağı TH den başkası yapmaz Kuzuya. Onunla 25 yıllık hukukumuz var diye yapıyorum bunu. 1 hafta veriyorum karar vermesi için, aksi halde bu teklifim masadan kalkacak.
    eee 31,70 den sattınız. Hani kuzu dayıya 40 TL den verilecekti

hani 2,5 dd olacaktı,, 1,30 dan yallah olmuş...

Alıntı Originally Posted by Yenice Yazıyı Oku

HA HA HA....guzeldi....

emme.....canini kurtardi....bu iyi....karla cikti...sorun yok...SEVINDIM.

102 gun oldu alali....faizde mevduatta kalsaydi....ayni parayi kazanacakti...BASABAS YIRTTI....

BUNUNLA 30 yillik gecmisim var....cok iyi TEMELCIDIR....

herseye ragmen.....bu alemde en iyilerden biridir....ben YIYIT biriyim....hak yemem...

cok iyi ettin....sattin kurtuldun....bu ve halkbank seni lekeledi....uzak dur bu bankalardan.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

4.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Senle daha evvel borsa konusunda kısa ve orta vade iyimserim demiştim. 9000 lerin altına ne olursa olsun 3 ay bırakmadılar. Hala birileri 7600 8000 bekleye dursun Bu çıkış göstere göstere geldi. İne çıka devam ederiz bence.
    Tabii ine çıka yoluna devam edebilir, bence bir mahsuru yok. Ama potansiyel getiri / risk oranı borsada pozisyonda kalmak veya yeni pozisyon açmak için artık bana göre cazip değil. 100 endeks 11 bine 12 bine pekala çıkabilir. Böyle bir potansiyel borsada kalmak için yeterli değil, risk faktörleri dikkate alındığında.
    27.80 maliyetli YKBNK leri 3 ay 10 gün sonra %14 net kar ile 31.70 ten satıp ful nakde döndüm.

basarilarinin devamini dilerim....birtanem....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

6.  Alıntı Originally Posted by Yenice Yazıyı Oku

Kuzu 16 TL den almak istedi, 31.70 den verdim ona. Hayrını görsün. 😊

Geçen Ekim ayından beri FAB veya QNB ile bir hisse satışı anlaşması olacak diye dedikodular aldı başını gitti. Böyle olsaydı 2.5 DD den okutmak çok kolay olurdu. Gelgelelim bu dedikodular realize olmadı bir türlü. Demek ki vınlama zamanı geldi. Allah bereket versin deyip geleceğe bakmak lazım.
    27.80 maliyetli YKBNK leri 3 ay 10 gün sonra %14 net kar ile 31.70 ten satıp ful nakde döndüm.

7.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    HA HA HA....guzeldi....

emme.....canini kurtardi....bu iyi....karla cikti...sorun yok...SEVINDIM.

102 gun oldu alali....faizde mevduatta kalsaydi....ayni parayi kazanacakti...BASABAS YIRTTI....

BUNUNLA 30 yillik gecmisim var....cok iyi TEMELCIDIR....

herseye ragmen.....bu alemde en iyilerden biridir....ben YIYIT biriyim....hak yemem...

cok iyi ettin....sattin kurtuldun....bu ve halkbank seni lekeledi....uzak dur bu bankalardan.
    3 ay 10 günde PPF net %10 getirdi, bu ise %14. 4 puanlık reel kar için hiç değmezdi aslında. Esas hatayı alırken yaptım, çok acele ettim, 2 gün bekleyip 22 den alabileceğim malı 27.80 den aldım. İşte problem burada. Böyle olsaydı %14 yerine %45 net kar olacaktı.

8.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    basarilarinin devamini dilerim....birtanem....
    Bilmukabele, atışsak da kavga da etsek biz eski dostuz, Bunlar dostluğumuzu zedelemez. Ayrıca kaşarlandık. Selamlar sevgiler Kuzucum kendine iyi bak 😊

Sayfa 347/348 İlkİlk ... 247297337345346347348 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •