Sayfa 348/1000 İlkİlk ... 248298338346347348349350358398448848 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 2,777 - 2,784 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1.  Alıntı Originally Posted by mdemir Yazıyı Oku
    yeri gelmişken bir film tavsiyesi yapayım: wild tales https://www.imdb.com/title/tt3011894/

bu filmi daha önce de buradan tavsiye etmiştim. park cezası ile ilgili bir hikayesi de var. izleyenler bana teşekkür edecekler
    Not ettim. İzleyeceğim. Teşekkürler.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

2.  Alıntı Originally Posted by mdemir Yazıyı Oku
    yeri gelmişken bir film tavsiyesi yapayım: wild tales https://www.imdb.com/title/tt3011894/

bu filmi daha önce de buradan tavsiye etmiştim. park cezası ile ilgili bir hikayesi de var. izleyenler bana teşekkür edecekler
    Ben peşinen teşekkürümü edeyim. Bir latin filmi için 8.1 imdb puanı, çok iyi olduğuna işaret.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

3. Otoparklar acaba çeken memurlara çektikleri araba başına “hediye” veriyor mudur? :-)

Aklımda deli sorular...

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Benim de başıma geldi. Park yasağı olmayan ve yüzlerce arabanın olduğu bir yerden arabamı çektiler geçen hafta. Açıklama da yapmıyorlar. Sanırım kendilerine bir tahsilat hedefi verildi.

4.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Otoparklar acaba çeken memurlara çektikleri araba başına â€Åâ€Åâ€Å “hediye†veriyor mudur? :-)

Aklımda deli sorular...
    Otoparkların üzerinde Yediemin yazıyordu. Trafik Vakfı'nın kendisine mi ait yoksa araç başı fason franchise gibi mi veriyorlar işi bilmiyorum.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

5.  Alıntı Originally Posted by unsal Yazıyı Oku
    Biste güzel alımlar oldu...dunya pıyasalardı düzeliyor..dolar kafasını kaldıramıyor..balyozu hafıfçe yıyor..sert vurulmuyor..herşey kont.altında..öyle 7 olcak 10 olcak dıyenler alayı kaçak..o iş bitti...insallah...hayırlısı..
    Maalesef sayın Ünsal keşke dediğiniz gibi olsa sadece alıcı bulmak için ciliz bir şekilde 2 3 kağıtla yukarı çekmeye çalışıyorlar ki sert bir şekilde tekrar malları dagitabilsinler ..Doların düşmesini ben de isterim hatta burada bir sürü arkadaşla da dalaştik bu yüzden trol dediler bana da ama maalesef doların düşmesi için hiç bir sebeb yok sandığımızdan daha güçlü daha kuvvetli bir enstrüman bu lanet ve şu an sadece dar bir bandda sıkışıyor ve hayra alamet değil kirilgan ulkemizde...Ben hala dolar almam diyorum ama mantıklı düşününce bu dolar 1 yıl sonra 10 lira olunca niye oldu diyecek bir tane insan bulamazsiniz..son bir yılda traktör satışlarinin %65 azalması...sanayi üretiminin düşmesi .....işsizlik artması vs vs İnşallah bu cenderelerden en yakın sürede hasar almadan kurtuluruz

Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Otoparklar acaba çeken memurlara çektikleri araba başına “hediye†veriyor mudur? :-)

Aklımda deli sorular...
    tavsiye ettiğim filmde bu sorunun cevabı da var...
    yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Evet, trafik cezaları ile ilgili de benzer şeyler duyuyorum. Sanırım cezalarda bu seneki bütçe hedefi epey yüksek tutuldu.
    Yaşadığım şehirde hız sınırının 50 km olduğu bazı yeni yollarda (ki bunlar 3 şerit gidiş 3 şerit geliş ve trafiğin hafif olduğu yollar) ekipler pusuya yatıyor., ve her gün başka bir mekan belirliyorlar. Ben son iki ayda iki kez üst sınırdan ceza yedim. Trafik cezalarının bütçede pay sahibi olduğu başka ülke var mı bilmiyorum.

8. Maliye
    Albayrak, "Hazinemizin ortaya koyduğu altın tahvil ihracı, son 2 yılda 6,5 tona yakın altının yastık altından Türkiye ekonomisine kazandırılmasına vesile olarak, kayıtdışı sermayenin ne kadar doğru kayıt içine getirildiğini ortaya koydu." dedi.

Albayrak, "Türkiye'de 2002 yılında faiz harcamalarının bütçe içindeki payı yüzde 43,2 idi. Bu rakam 2018 bütçesinde yüzde 9, 2019 bütçesinde de yaklaşık yüzde 12." ifadelerini kullandı.

Sayfa 348/1000 İlkİlk ... 248298338346347348349350358398448848 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •