AFAD : Denizli Acıpayam'da saat 18:32’de 4,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem sonrası şu ana kadar olumsuz bir ihbar alınmadı. Gelişmeleri takip ediyoruz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yeni deprem haritasına göre Haritaya göre Çanakkale, Muğla, Adana, Antalya, Eskişehir, Malatya gibi birçok ilin deprem tehlikesi düştü, Trabzon, Rize, Elazığ, Erzurum ve Aksaray gibi illerin deprem tehlikesi yükseldi'
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Gazi Üniversitesi Deprem Mühendisliği Uygulama ve Araştırma Merkezi Uzmanı Doç. Dr. Bülent Özmen : Ülkemizde neredeyse her 4, 5 yılda bir 7 veya 7'den daha büyük şiddette depremler oluşmuştur. En son Van'da 2011 yılında meydana gelen depremi düşündüğümüzde, yaklaşık 8 yıldır ülkemizde önemli bir depremin olmadığı görülmektedir. Bu bize, deprem enerjisinin bir yerlerde biriktiğini ve zamanı geldiğinde depreme dönüşeceğini göstermektedir
Başkan , aracın marka ve modelini bilmiyorum ama, LPG tercih edilse de;motor ömrü için çok tehlikeli. Hele, hele bir hararet yaptırırsanız aman diyim. Gerçi bu konunun uzmanı Reha bey,kendilerini sahneye bekleriz.
Son tavsiye ömrünü tamamlama yakın olmayan araca asla LPG taktırmayınız.
Yer İmleri