Sayfa 348/1002 İlkİlk ... 248298338346347348349350358398448848 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 2,777 - 2,784 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    Kime yazmış?
    Bu güruhla işim olmadığından kim kimi ısırıyor merak ettim

2. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

3. Euro az daha artarsa, avrupanın fakir fukarası hepsi gelecek.
    Avrupada bir aile Türkiyeye gelip 1 hafta tatil yapsa, orda 1 haftada harcadığı paradan ucuza gelir, üste para bile kalabilir.
    Kış sezonu geliyor, biraz reklamla Erciyes i dolup taştırabilirsiniz, gerçekten avrupaya göre bedavayız.
    Biz ne olacağız ? ezilmeye devam....

4. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

TCMB:
    - Döviz kurlarında görülen sağlıksız fiyat oluşumları nedeniyle piyasaya satım yönünde doğrudan müdahale edilmektedir

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    TCMB:
    - Döviz kurlarında görülen sağlıksız fiyat oluşumları nedeniyle piyasaya satım yönünde doğrudan müdahale edilmektedir
    Merkez Bankası en son doğrudan satım yönde müdahaleyi 23.01.2014 tarihinde yapmıştı.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Mb piyasalara satış yönünde müdahale ediyormuş..

Neyle?
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Sayfa 348/1002 İlkİlk ... 248298338346347348349350358398448848 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •