Kime yazmış?
Bu güruhla işim olmadığından kim kimi ısırıyor merak ettim
Kime yazmış?
Bu güruhla işim olmadığından kim kimi ısırıyor merak ettim
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Euro az daha artarsa, avrupanın fakir fukarası hepsi gelecek.
Avrupada bir aile Türkiyeye gelip 1 hafta tatil yapsa, orda 1 haftada harcadığı paradan ucuza gelir, üste para bile kalabilir.
Kış sezonu geliyor, biraz reklamla Erciyes i dolup taştırabilirsiniz, gerçekten avrupaya göre bedavayız.
Biz ne olacağız ? ezilmeye devam....
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
TCMB:
- Döviz kurlarında görülen sağlıksız fiyat oluşumları nedeniyle piyasaya satım yönünde doğrudan müdahale edilmektedir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Mb piyasalara satış yönünde müdahale ediyormuş..
Neyle?
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yer İmleri