Sayfa 348/1002 İlkİlk ... 248298338346347348349350358398448848 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 2,777 - 2,784 arası.

Konu: Viop XLVIII

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    hoşgeldin beya...

kar zarar kafana takma adamlar seni geçmişte x tarihine geri gönderebiliyor.

zaman makinasını icad etmişler.

emin değilim şuan şimdiki zamandamıyız ?

yoksa bunlar geçmişten kalan anılar mı?
    unutmaya çalışırken buldum kendimi ve unutmak istemediğimi hatırladım

2. Mahkeme Kararları
    @mahkemekararlar
    ·
    17d
    Yargıtay 12. Ceza Dairesi

Kalitesiz malzeme kullanımı sebebiyle binanın depremde yıkılmasında, taahhütnameyi veren fenni mesul mühendis, inşaat ustası, bina sahibi ve müteahhit bilinçli taksirle ölüme sebebiyet verme suçunu işlemiştir.

E: 2020/12133
    K:2022/10714
    K.T: 27.12.2022

esas suçlu bina sahibi, suçlu bulundu dağılın...
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

3.  Alıntı Originally Posted by kahırlı Yazıyı Oku
    Olay, keranede yas mi olur diyip ölmüş******ya kiyafeti giydirdikleri gibi keraneyi geri actilar
    Keraneyi isleten akbabalarin da gonlu oldu, olu diri farketmez diyenlerin de
    Benim midem kaldirmiyor kusura bakmayin
    efsane yorum, okudum da öyle olmuş direk.

Neyse yakacakla s...ceğin kötüsü olmaz ağabey işimize bakalım çok para lazım bize.

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    O gün düşüşten yüzde 10 bugün çıkıştan yüzde 10 adamlar 2 günde yüzde 20 paralarını katlamış olmalı, terste kalırsan yok böyle bir soygun yeri, şanslı ve ballıysan ve düzde kalırsan yok böyle bir para kazanma yeri dünyada eşi benzeri olmayan bir platform. bistte bakan yabancılar gülüyordur halimize
    İptal edilen çarşamba gününün dibi 4180 ile bugün öğlene kadar ulaşılan 4950 arasındaki fark kabaca 800 puan...

Bir arkadaşın tabiri gayet yerindeydi, çıkmak isteyenler için elite plus premium bilet...

Dengesi dibine kadar bozulmuş bir sistemdeyiz... Er ya da geç dengeye gelmesi süreci de can yakıcı olacak...

5.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    hoşgeldin beya...

kar zarar kafana takma adamlar seni geçmişte x tarihine geri gönderebiliyor.

zaman makinasını icad etmişler.

emin değilim şuan şimdiki zamandamıyız ?

yoksa bunlar geçmişten kalan anılar mı?
    o da bomba imiş.

Geçmişe gideceksek, deprem sonrasindaki tüm işlemler iptal edilmeli!!!

Mezarda marjin yedirmişler insanlara. Enkaz altında marjin yedirmişler. Yazıklar olsun

6. Bes fonlarının hisse alım tutarının yükseltilmesi ,birileri fona mal sarsın diye olmasın? Likiditenin/ alıcının olmadığı yerde malları verecek adam bulma girişimi. Siz küçük yatırımcı için atılmış adım olarak görebilirsiniz , ben öyle görmüyorum. Piyasayı elinde tutana hizmet

https://twitter.com/borsatrendtv/sta...gOlspWl_Q&s=19
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

7. Akbank Garanti, Vakıfbank vadeli isteyen long yapsın diyor ..
    Eğer bir kaç tavan daha yapacaksa bunlar niye long fırsatı veriyor anlamadım.

8. Vioplar daha geç tavan oldu 1 hafta kapalı kalınca Şubat vadenin boyu kısaldı.

Sayfa 348/1002 İlkİlk ... 248298338346347348349350358398448848 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •