Mahkeme Kararları
@mahkemekararlar
·
17d
Yargıtay 12. Ceza Dairesi
Kalitesiz malzeme kullanımı sebebiyle binanın depremde yıkılmasında, taahhütnameyi veren fenni mesul mühendis, inşaat ustası, bina sahibi ve müteahhit bilinçli taksirle ölüme sebebiyet verme suçunu işlemiştir.
E: 2020/12133
K:2022/10714
K.T: 27.12.2022
esas suçlu bina sahibi, suçlu bulundu dağılın...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
İptal edilen çarşamba gününün dibi 4180 ile bugün öğlene kadar ulaşılan 4950 arasındaki fark kabaca 800 puan...
Bir arkadaşın tabiri gayet yerindeydi, çıkmak isteyenler için elite plus premium bilet...
Dengesi dibine kadar bozulmuş bir sistemdeyiz... Er ya da geç dengeye gelmesi süreci de can yakıcı olacak...
Bes fonlarının hisse alım tutarının yükseltilmesi ,birileri fona mal sarsın diye olmasın? Likiditenin/ alıcının olmadığı yerde malları verecek adam bulma girişimi. Siz küçük yatırımcı için atılmış adım olarak görebilirsiniz , ben öyle görmüyorum. Piyasayı elinde tutana hizmet
https://twitter.com/borsatrendtv/sta...gOlspWl_Q&s=19
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Akbank Garanti, Vakıfbank vadeli isteyen long yapsın diyor ..
Eğer bir kaç tavan daha yapacaksa bunlar niye long fırsatı veriyor anlamadım.
Vioplar daha geç tavan oldu 1 hafta kapalı kalınca Şubat vadenin boyu kısaldı.
Yer İmleri