Artan

56,10 10 18:10
67,70 9.99 18:10
37,66 9.99 18:10
15,53 9.99 18:10
6,06 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

32,40 -10 18:10
154,30 -9.98 18:10
10,94 -9.96 18:10
35,26 -9.96 18:10
11,69 -9.94 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

7.755.512.533,92 18:10
7.660.110.704,50 18:10
5.585.031.533,70 18:10
4.412.365.760,64 18:10
4.281.834.851,10 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 348/532 ÝlkÝlk ... 248298338346347348349350358398448 ... SonSon
Arama sonucu : 4382 madde; 2,777 - 2,784 arasý.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Bence temettü bu ay sonu gelmeden ödenir, devir yetiþir veya yetiþmez, bu bizi ilgilendirmiyor, zira her iki durumda da biz küçük ortaðýz, bizim dýþýmýzdaki tutarý hakim ortak olarak ya Doðan ya Demirören alýr, çaðrý fiyatýný etkilemez, kanaatindeyim

2. Öncü zaten bilançomuzda yeralýyor. Payýmýz oranýnda defter deðerimizde mevcut.
    Belirlenen 1.35074 USD hisse fiyatý içinde Öncü’de var.

Sadece temettu kýsmý karýþýk.
    Azýnlýk ortaklar yani biz her durumda temettu alacaðýz.
    Eðer temettuyu Dogan Holding’de alacaksa satýþ fiyatýna hisse baþý 30 kuruþ daha eklemek gerekiyor.
    Yani satýþ fiyatý 5.77 civarý oluyor.

Ama ben buna ihtimal vermiyorum. Eðer doðan holding alacak olsaydi temetu tarihinin yönetim kurulu tarafýndan belirlenmesine karar verilmezdi 30 nisan’da (Çaðrý öncesi) bu temettuyu alýrdýk.

Bence Temettüyü Dermiroren alacaktýr.
    Bizim acýmýzdan Çaðrýdan malýný verenler temettuyu alamayacaktýr.

Umarým tersi olur ama ihtimal vermiyorum.

Alýntý Originally Posted by 319 Yazýyý Oku
    Öncü zaten bilançomuzda yeralýyor. Payýmýz oranýnda defter deðerimizde mevcut.
    Belirlenen 1.35074 USD hisse fiyatý içinde Öncü’de var.

Sadece temettu kýsmý karýþýk.
    Azýnlýk ortaklar yani biz her durumda temettu alacaðýz.
    Eðer temettuyu Dogan Holding’de alacaksa satýþ fiyatýna hisse baþý 30 kuruþ daha eklemek gerekiyor.
    Yani satýþ fiyatý 5.77 civarý oluyor.

Ama ben buna ihtimal vermiyorum. Eðer doðan holding alacak olsaydi temetu tarihinin yönetim kurulu tarafýndan belirlenmesine karar verilmezdi 30 nisan’da (Çaðrý öncesi) bu temettuyu alýrdýk.

Bence Temettüyü Dermiroren alacaktýr.
    Bizim acýmýzdan Çaðrýdan malýný verenler temettuyu alamayacaktýr.

Umarým tersi olur ama ihtimal vermiyorum.
    blançoda var ama doðan holdinð bunlarý devretmiyor kendine alýyor.biz hissedarlarýn hakkýný gasp ediyor bir nevi

4.  Alýntý Originally Posted by cinali Yazýyý Oku
    blançoda var ama doðan holdinð bunlarý devretmiyor kendine alýyor.biz hissedarlarýn hakkýný gasp ediyor bir nevi
    Hissedarlarýn hakkýný yiyemez adamý dava manyaðý yaparlar...

SS yöntemiyle vereceklerdir.

ironi = inori
    http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=21861

Genel Kurul Tarihleri, GK dedikodularý vb
    Sýrtlanlar diyarýnda yem olma dikkat et.

5.  Alýntý Originally Posted by cinali Yazýyý Oku
    Panik yapmayýn ederi kadar nakit verecek. bilancodaki oncu hisseleri cikacak þirkete nakit girecek ozkaynakta deðiþen birþey olmayacak. Sadece beni üzen tek þey satýþ rakamý daha fazla olsaydý çaðrý fiyatýda yüksek olacaktý. Hürriyete verilen fiyata bakýnca bizimki çok ucuz kaldý. Geçen senelerde birleþme muhabbeti vardý ve 1 dgzte yaklaþýk 5 hurgz yapýyordu. Güncel durumda en az 6 hurgz fiyatý yani en az 8.50 olmalýydý. Neyse kismet cagrida olmadi ama belki borsada o fiyatlarý görürüz.

Gelelim beklentilere dgzte muhtemelen ismi deðiþecek erdoðan gazete olabilir mesela. Bu adamda milliyet ve vatan var. Ilave hürriyet geldi. Tüm bunlarý dgzte altýnda toplayabilir. Özkaynaklarý güçlü tek firma dgzte.

Hurgz bu sene sonunda bu zarar gidiþatýyla özkaynaklarý 0 layacak muhtemelen. Ya bedelli sermaye artýsý yapýp þirkete para koyacaklar yada dgzte ile birlestirecekler. Ilave para koyacagini sanmiyorum hazir kasasýnda nakiti olan dgzte var. Spk daha önce izin vermemiþti bu birleþmeye ama artýk hayýr diyemez. Birleþmede özkaynaklarý göre yeni bir hesap yapýlacaktýr. 6 hürriyet fiyatýndan aþaðýsý olmaz.

Bu yila tam yansimayacak ama onümüzdeki seneden itibaren kamunun reklam payýndan alacaðý pasta artacaðý için karlýlýk çok ciddi artacak tüm erdoðan medya grubunda.

Alýntý Originally Posted by 1brah1m Yazýyý Oku
    panik yapmayýn ederi kadar nakit verecek. Bilancodaki oncu hisseleri cikacak þirkete nakit girecek ozkaynakta deðiþen birþey olmayacak. Sadece beni üzen tek þey satýþ rakamý daha fazla olsaydý çaðrý fiyatýda yüksek olacaktý. Hürriyete verilen fiyata bakýnca bizimki çok ucuz kaldý. Geçen senelerde birleþme muhabbeti vardý ve 1 dgzte yaklaþýk 5 hurgz yapýyordu. Güncel durumda en az 6 hurgz fiyatý yani en az 8.50 olmalýydý. Neyse kismet cagrida olmadi ama belki borsada o fiyatlarý görürüz.

Gelelim beklentilere dgzte muhtemelen ismi deðiþecek erdoðan gazete olabilir mesela. Bu adamda milliyet ve vatan var. ýlave hürriyet geldi. Tüm bunlarý dgzte altýnda toplayabilir. özkaynaklarý güçlü tek firma dgzte.

Hurgz bu sene sonunda bu zarar gidiþatýyla özkaynaklarý 0 layacak muhtemelen. Ya bedelli sermaye artýsý yapýp þirkete para koyacaklar yada dgzte ile birlestirecekler. ýlave para koyacagini sanmiyorum hazir kasasýnda nakiti olan dgzte var. Spk daha önce izin vermemiþti bu birleþmeye ama artýk hayýr diyemez. Birleþmede özkaynaklarý göre yeni bir hesap yapýlacaktýr. 6 hürriyet fiyatýndan aþaðýsý olmaz.

Bu yila tam yansimayacak ama onümüzdeki seneden itibaren kamunun reklam payýndan alacaðý pasta artacaðý için karlýlýk çok ciddi artacak tüm erdoðan medya grubunda.
    ibrahim bey açýklanan rakam öncü alýndýktan sonraki rakammý yoksa öncü içinde olarakmý
    arada fark var anlatmak istediðimiz budur

7.  Alýntý Originally Posted by cinali Yazýyý Oku
    ibrahim bey açýklanan rakam öncü alýndýktan sonraki rakammý yoksa öncü içinde olarakmý
    arada fark var anlatmak istediðimiz budur
    Farketmiyor. Öncü içerdeyken deðeri neyse öncü çýkýp onun yerine yaklaþýk 25 milyon tl gibi bir nakitin þirkete girmesi dgzte nýn satýþ fiyatýmý etkilemez. Öncünün deðeri yaklaþýk 90 milyondu. Zaten neredeyse hepsi döviz mevduatýnda.yani ekstra bir deðer yok öncüde. Þirket deðerlenmiþ 132 milyon usd belirlenmiþ. Bunun içinde öncü var zaten. Þimdi bu çýkacak yerine 25 milyon tl nakit gelecek fark yok.

Ayný durum hürriyet içinde geçerli. Hürriyetemlak hürriyetten çýkacak yerine onada nakit gelecek.

Gelsin artýk p tesi

Sayfa 348/532 ÝlkÝlk ... 248298338346347348349350358398448 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •