Sayfa 349/705 İlkİlk ... 249299339347348349350351359399449 ... SonSon
Arama sonucu : 5634 madde; 2,785 - 2,792 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

1. Taban oldu olacak.. Kalan malıda burdan okuttu sanırım.. Normalde 54 zirve gormuş senedın buradan sert tavan yapması gerekirdi..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

Bekleyin yapacak
     Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Taban oldu olacak.. Kalan malıda burdan okuttu sanırım.. Normalde 54 zirve gormuş senedın buradan sert tavan yapması gerekirdi..
    SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

Yarın dönmesi gerekirdi baktım taban eriyor bende aldım nasip artık

Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

28.20 ile 29.04 arası GAP var bu yüzden alırsam yarın alacaktım bugüne nasip oldu

5. Alıp 2 gun satamamak çok kötü bir durum. Satabilsek güzel kar verecekti. Geri geldi iyice. Yarına ve cumaya Allah kerim

6.  Alıntı Originally Posted by TC MEHHAM Yazıyı Oku
    Alıp 2 gun satamamak çok kötü bir durum. Satabilsek güzel kar verecekti. Geri geldi iyice. Yarına ve cumaya Allah kerim
    Yarın satabiliriz...aynı gun satamıyoruz..burada rölantiye alsa maç sonuçlarına göre bir fıyatlama yapabılır ama benim anladığım bunlar halen daha mal okutma peşinde..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

Kuyas varken parayı buna bagladim ama bunun gözü toprakta

8. tabandan zaten aldira aldira çikmisti. normalde cok sert tabani bozmasi lazimdi

sporlar borsamizda olmamasi gereken hisseler. yonetip operasyon cekip surekkli kucak hareketi cekiyor spk da canak tutuyor hepsine

Sayfa 349/705 İlkİlk ... 249299339347348349350351359399449 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •