Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
İçişleri bakanı : Büyüklerin yanında çocuklar ellerini arkaya koymazlar , camilerde ve mezar yerlerinde eller arkaya konulmaz , Ekrem İmamoğlu orada neden bulunuyor İstanbul Büyükşehir belediye başkanı sıfatıyla orada öyle davranmamalıydı . Bana görene saygısızca bir hareket . Vatandaş şikayet etmiş savcılık gereğini yapmış . Savcı bu şikayeti işleme almıyorum diyemez , burada bir soruşturma söz konusu değildir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
TFF, tribünlere usulsüz seyirci alınmasından dolayı Giresunspor ve Adana Demirspor'a 65'er bin TL para cezası verdi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
İçişleri bakanı : Meral Akşener 6 ay stajyer icisleri bakanlığı yaptı , ben siyaset meydanına çıkarsam ağzımdan ağır sözler çıkar , biz meral Akşener ile aynı partide bulunduk bu yüzden biz Aksener’i iyi tanırız , o da bizim onu tanıdığımızı iyi bilir .
İçişleri bakanı : Sayın Devlet Bahçeli’ye hakaret etti , geçen hafta sayın cumhurbaşkanına yaptığı hakaret bir insana yakışmaz , bu kadar kibir bu kadar gurur bu kadar kendini bilmezlik anlaşılabilir gibi değil
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Twiter hesabım olsa bunu paylaşana yazardım. Mesleğim muhasebecilik değil ama, yine de biraz bilgi sahibiyim.
Stok kontrolu ve/veya fatura açısından ederi çok yüksek olsa bile 1TL sembolik fiyattan işlem yapmak gerekebilir.
Yani o 1 TL karşılığı farklı bir şeydir .Ya bilgisizliğinden ya da siyasi amaçlı paylaşmış ama; elleri arkadan bağlamak gibi bir durum olmuş.
Örneğin biz hırdavatcı dan 5 kutu elmas uç aldığımız da 200 TL bedelli Kateri ücretsiz olarak verir ama faturaya 1TL bedel yansıtır.
Bu Halkbankın 4,63 TL lik dekontu ile aynı şey değildir.
1 TL BEDELLİ YARDI MI YAPANLARINDA GENELDE CHP li belediyeler olduğunu belirtmekte fayda var.
Yer İmleri