Sayfa 349/1049 İlkİlk ... 249299339347348349350351359399449849 ... SonSon
Arama sonucu : 8390 madde; 2,785 - 2,792 arası.

Konu: Bitcoin & Ethereum

1. bitcoin futurelarında işlem yapmak mümkün mü arkadaşlar? bunun için tavsiye edebileceğiniz bir aracı kurum vb var mı? bitcoini direk alıp satmaktan bahsetmiyorum, future piyasasından bahsediyorum.

2. Twitter da Erkin Şahinoz diye çok bilmiş birisi var. Felsefe yapıyor.

15bin$ - 19bin$ arasından malı itekledi.

Düzen bozucu para diyor.

Düzen bozuldu da, senin sayende USD$ bazında sermaye yarıya indi. evet gerçekten düzen bozucu para bitcoin. :-) dolar bazında paranın yarısı buhar olunca insanın düzeni bozuluyor. :-)
    Son düzenleme : sadecegrafik; 16-03-2018 saat: 16:02.

3. Senaryo basit 6980 Usd bandına çek , 9080 Usd bandına at ( 24 saatlik senaryom )
    Dance devam ; 8300 usd üzeri saatlik kapanışlar Bear Flag çöp ; Reverse Long 9.000 usd
     Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    15-16 Mart geldi çattı.
    Maviden gitme isteği görüyorum. Trade Tercih yolum.
    Kırmızı ideali takmadı.
    7250 önemli olabilir.
    Çok yakın vade riskli pozitif.
    Orta uzak vade negatif.

Dansa devam, kişisel olarak dans edenleri seyretmeye devam.

Bence.

4. Etc Son durum ;
    Eski destekler , şimdi direnç olmuş hedefe gidiyor fakat dibi boylayabilir

Alıntı Originally Posted by mixolydiantr Yazıyı Oku

5. Geçen sayfalar da birisi sormuş vadelisi varmı diye !
    Buyrunuz
    https://www.bitmex.com/
    Not : Bir adet Vazelin vede Spor ayakkabılarınızı hazır edin ; Tempo yüksek ; Adrenalin had safhada

6. https://icomarks.com/ico/budbo Torbacılar da kendilerini geliştirip işlerini blockchaine uyarlamışlar. Şaka maka adamlar ico'da 150 milyon token satmış, ortalama 40 milyon dolar toplamışlar. Şu anda yasal pazar(çoğu medikal kullanım) yıllık 7 milyar dolarmış. İki yıl içinde pazarın 20 milyar dolar olması bekleniyormuş. Ben komodoları ve neoları satıp bundan alacağım. 1k olursa şaşırmam.
    Not: İroni ile ciddiyet arasındayım, düşünüyorum.

7. Net bir şey varsa oda mevcut hiç bir projenin şuan için bir işlevselliği vede geçerliliği olmadığı ,
    şuan tüm yaşanılan süreç , ileri ki on yılda kullanılacak blockchain teknolojisinin deneme tahtası olduğu , bizlerinde gönüllü denekleri olduğumuzdur ...
    Mevcut işleyişte çıkabilecek sorunlar ve çözümleri bu dönem içerisinde halledilip yeterince olgunlaştığında , bugünkü sermaye zaten işe girip kendi altyapısını kuracaktır
    ( Her büyük marka kendi altyapısını kendi kurgulayacak )
    Nasıl yani eth var neo var , bla blaa hadi len
    Bügünün sanayi , finans , teknoloji devleri'nin mars'a insansız araç yollarken , otonom araçlar üretirken , işletim sistemi yazarken sahip olduğu bilgi , birikim vede teknolojik alt yapı , zaten mevcut sistemi kurgulamaya da hayli hayli yeter , artar üstüne ikinci zinciri atar
    Ben bu süreci , dans ederek geçiriyorum ,
    alttan alıyorum , doğru analiz edebildeysem olabildiğince yukarıdan satıp kaçıyorum ...
    Bu hengame sona erdiğinde tahminim bir elin beş parmağını geçmiyecek kalan teknolojik alt yapı , bunlar da olası ihtimal , tecrube ve birikimlerini aktardıkları şirketler için yeni bir coin çıkartarak onların dertlerini çözüceklerdir ....
    Not : Bitcoin kıvılcımın çaktığı yer , üretim maliyeti malum ( mining yapan çoğaldıkça algoritma daha da karmaşıklaşıyor )
    onay süreleri ıvır kıvır ... dert büyük
    Ada ( cardano ) üretim maliyeti nedir ? yada daha doğru sormak gerekirse mine edilmeyen bu ve benzeri coinlerin üretim maliyetleri nedir ? ...
    Yani ayakta kalan projelerin mevcut birikimlerini aktardıkları şirketler için yeni bir coin çıkartmalarını engelliyecek bir maliyet ve sözleşmede aksini belirtilen bir tahudleri yok
    Bkz Ripple , finans sektörü içerisinde anlaşma yapmadıkları kurum kalmadı , Xrp ne işe yaradığını bilen varmı ?
    Aslında burada yapılan gönüllü olarak , ilgili projeyi finanse etmekten öteye gitmiyor ,
    Bu tarz projelerin hayata geçmesi için en basit oluşumda dahi bir ofis , bir ekip ve minumum masrafları karşılayabilmek için bir capital gerekiyor bu finansmanı da şuan halk sağlıyor,
    Su veren itfayiyenin hortumunu diyerek , alınız satınız
    Whitepaper'da , '' yağlı teklif gelirse şirketi tasfiye etmiyecek , ve bu coinler ile devam ediceğiz '' tahaaut eden şirketleri özen ile seçiniz
    insanlığa musallat olan tüm hastalıklara , genetik mühendisliği ile çare olucağız , 1 usd bağış yapın deseler 100 usd bağış toplanmaz
    heheee
    Son düzenleme : mixolydiantr; 18-03-2018 saat: 00:48.

8.  Alıntı Originally Posted by mixolydiantr Yazıyı Oku
    Net bir şey varsa oda mevcut hiç bir projenin şuan için bir işlevselliği vede geçerliliği olmadığı ,
    şuan tüm yaşanılan süreç , ileri ki on yılda kullanılacak blockchain teknolojisinin deneme tahtası olduğu , bizlerinde gönüllü denekleri olduğumuzdur ...
    Mevcut işleyişte çıkabilecek sorunlar ve çözümleri bu dönem içerisinde halledilip yeterince olgunlaştığında , bugünkü sermaye zaten işe girip kendi altyapısını kuracaktır
    ( Her büyük marka kendi altyapısını kendi kurgulayacak )
    Nasıl yani eth var neo var , bla blaa hadi len
    Bügünün sanayi , finans , teknoloji devleri'nin mars'a insansız araç yollarken , otonom araçlar üretirken , işletim sistemi yazarken sahip olduğu bilgi , birikim vede teknolojik alt yapı , zaten mevcut sistemi kurgulamaya da hayli hayli yeter , artar üstüne ikinci zinciri atar
    Ben bu süreci , dans ederek geçiriyorum ,
    alttan alıyorum , doğru analiz edebildeysem olabildiğince yukarıdan satıp kaçıyorum ...
    Bu hengame sona erdiğinde tahminim bir elin beş parmağını geçmiyecek kalan teknolojik alt yapı , bunlar da olası ihtimal , tecrube ve birikimlerini aktardıkları şirketler için yeni bir coin çıkartarak onların dertlerini çözüceklerdir ....
    Not : Bitcoin kıvılcımın çaktığı yer , üretim maliyeti malum ( mining yapan çoğaldıkça algoritma daha da karmaşıklaşıyor )
    onay süreleri ıvır kıvır ... dert büyük
    Ada ( cardano ) üretim maliyeti nedir ? yada daha doğru sormak gerekirse mine edilmeyen bu ve benzeri coinlerin üretim maliyetleri nedir ? ...
    Yani ayakta kalan projelerin mevcut birikimlerini aktardıkları şirketler için yeni bir coin çıkartmalarını engelliyecek bir maliyet ve sözleşmede aksini belirtilen bir tahudleri yok
    Bkz Ripple , finans sektörü içerisinde anlaşma yapmadıkları kurum kalmadı , Xrp ne işe yaradığını bilen varmı ?
    Aslında burada yapılan gönüllü olarak , ilgili projeyi finanse etmekten öteye gitmiyor ,
    Bu tarz projelerin hayata geçmesi için en basit oluşumda dahi bir ofis , bir ekip ve minumum masrafları karşılayabilmek için bir capital gerekiyor bu finansmanı da şuan halk sağlıyor,
    Su veren itfayiyenin hortumunu diyerek , alınız satınız
    Whitepaper'da , '' yağlı teklif gelirse şirketi tasfiye etmiyecek , ve bu coinler ile devam ediceğiz '' tahaaut eden şirketleri özen ile seçiniz
    insanlığa musallat olan tüm hastalıklara , genetik mühendisliği ile çare olucağız , 1 usd bağış yapın deseler 100 usd bağış toplanmaz
    heheee
    Mine edilmeyen coinlerin uretim malieti ndeir yazmışsında.

Mine edilenlerin uretim maliyeti ne ? elektirkmi ?

işte ben su kadar elektrik yaktım bu bitcoinicin .

Bu cümleye verilecek en guzel cevap aslında -banane yakmasaydın . yaktında ne oldu tabiki ama ..

tamolarak veremiyoruz bu cevabı o yakılan seyin karsılıgında alınan seyin bir GERCEK para ederi oldugu icin .

sanal bir sey icin yakılan gercek elektirik ve karsılıgında alınan sanal seyin gercek para karsılı olması su andaki cıkmazımız zaten .

Bu cıkmazdan bizi cıkarack olanda aslına ben aldım şimdi duser diyen milyonların bir araya gelip 10-20 arası bitcoin alması

Devletler blokchaine sıcaklar para baglayacaklar her şifreye , o karmasık şifrelerin her biri dolar olacak euro olacak ısınlanacak birr yerdne bir yere.

su anda yapılan dolarsız ve eurosuz boş şifreleri büyütüp , degerlendirip . onalra dijital altın demek . ama şifreler boş altın değil .. -yok yok altın .. - ha tamam altın .

Sayfa 349/1049 İlkİlk ... 249299339347348349350351359399449849 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •