Sayfa 349/907 İlkİlk ... 249299339347348349350351359399449849 ... SonSon
Arama sonucu : 7250 madde; 2,785 - 2,792 arası.

Konu: SASA - Sasa Polyester

1.  Alıntı Originally Posted by kardamadam06 Yazıyı Oku
    Valla gayet açık ve net yazıyorum. İnsanlar güvenmiş almış senin hisseni fiyatına bakmadan.. yakışıyomu sana çıkıpta kendi şirketinin fiyatını yermek. Çok yükseldiyse satarsın hisselerini. Hareket patron üstüyse, patron patronluğunu yapacak susacak. Zaten 3 taban çekmiş kağıda sabahın 7 sinde hisse fiyatı yüksek diye haber göndermek tek kelimeyle .... neyse..
    bakın bu kafa ile giderseniz kontrollü borsada bugunlerde kazanırsınız çünkü piyasanın 2 bacağıda aynı yarın karşı bacak oluştuğunda bu kafa yapınızla batarsınız bu piyasada önce MALİYET sonra STOPLOSS bunları öğrenin , bu ikisini uygularsanız PATRONA sallamazsınız .Ayrıca siz ahala borsanın nasıl yönetildiğinin farkında değilsiniz kusura bakmayın.Zararınızı en kısa zamanda çıkarırsınız dileği ile
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2. ha patron düşüremedi yazmışınız ya 1 kapa bakar tahtayı 80 çekmek istiyorsa
    bu yüzden yel değirmenleri ile kavga etmeye gerek yok.
    kolay gelsin.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by Nikopoll Yazıyı Oku
    Heee tamam bende sattın zannettim 😅
    Azıcık corba yaptım eyide oldu
    svg
    yatırım tavsıyesı degıldır

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    bakın bu kafa ile giderseniz kontrollü borsada bugunlerde kazanırsınız çünkü piyasanın 2 bacağıda aynı yarın karşı bacak oluştuğunda bu kafa yapınızla batarsınız bu piyasada önce MALİYET sonra STOPLOSS bunları öğrenin , bu ikisini uygularsanız PATRONA sallamazsınız .Ayrıca siz ahala borsanın nasıl yönetildiğinin farkında değilsiniz kusura bakmayın.Zararınızı en kısa zamanda çıkarırsınız dileği ile
    Uzunca yazmıştım ama sildim. Herek yok.. Herkes bildiğini yapsın. Ben kimseye akıl vermedim. Samimi düşüncemi paylaştım. Bu benim düşüncem. Katılmayabilirsiniz ama tavsiyeye gerek yok.

Sen benim hedefimi biliyorsun
    svg

6.  Alıntı Originally Posted by yaşlı_kurt Yazıyı Oku
    Sen benim hedefimi biliyorsun
    svg
    Çıkiyaaaahh şaşa yükseliyaaaah

7. Olaya duygusal bakmak aptalliktir evet patronun açıklaması yanlıştı halka arz olmuş hissede ky zarar görür endişendeyim yok fiyat şu vb açıklamalar yanlıştır çünkü halka acıktır malını sattıysan atarsin kabini sattım dersin konu biter ama saçmalıklar oldu neyse işimize gelelim

Hisse aylık ortalama oluşturacak fiyat belirlenecek tahviller için. Dönüşebilir hisse en az bir sene dönüşemez yani borcu veren alım opsiyonu gibi davranmış oluyor oda şu demektir ben hisseyi bu fiyattan aldım bir sene sora istediğim zaman satarım. Şirket büyük ve güvenilir ise bu durum fayda sağlar aksi takdirde hisse fiyati bulanık kalır. Ytdegil herkesin kendi kararı evet yüklü içinde değilim portföy yarışı ile dayanamadigim dan al sat yaparım bist 30 da ama yarısı herzaman sasada kalacaktır ytdegil bol kazanclar

Kuşlu Siteye Bakmaya korkuyorum
    burada da Kimseler Yok
    Svg

Sayfa 349/907 İlkİlk ... 249299339347348349350351359399449849 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz