Sayfa 349/389 İlkİlk ... 249299339347348349350351359 ... SonSon
Arama sonucu : 3107 madde; 2,785 - 2,792 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade IX

Başsavcılıktan yapılan açıklama:

"Cumhuriyet Başsavcılığımızca yürütülen soruşturmalar kapsamında nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince;

Mali nitelikli soruşturma kapsamında şüpheli Ekrem İmamoğlu’nun suç örgütü kurmak ve yönetmek, rüşvet almak, irtikap, hukuka aykırı olarak kişisel verileri kaydetmek ve ihaleye fesat karıştırmak suçlarından tutuklanmasına,

Şüpheli Ekrem İmamoğlu hakkında ise üzerine atılı silahlı terör örgütüne yardım etme suçundan kuvvetli suç şüphesi bulunmakla birlikte mali nitelikli suçlardan zaten tutuklanmasına karar verildiğinden bu aşamada gerek görülmemekle talebin reddine karar verilmiştir."

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) yönetiminin bugün banka müdürleriyle toplantı yapacağı belirtildi. / Bloomberg HT

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Ekrem İmamoglu’nun terör suçundan tutuklanma talebinin reddine itiraz edecek

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,127
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Ekrem İmamoglu’nun terör suçundan tutuklanma talebinin reddine itiraz edecek
    Etsin bakalım sanırım eski fetöcü,akil adamcı emretmiştir mutlaka,bela okumaya gerek yok zaten lanetlenmiş,gözleri,yüzü vücut dili gösteriyor,zaten kendisi piyon esas geri plandaki sinsi güçler kim onu bulmak lazım,bilinen ABD,kefeller,yahudi lobisi,vatikan vs varmı bilemiyoruz,çünkü geriye dönersek devamlı bunlarlan görüştü !!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,127
    Eski CHP'li olduğumdan bugün oyumu kullandım kanımdan olan imamoğlu için,sandık başı giresun gibi yerde mahşer yeri gibiydi,kör topal ne varsa sandık başındaydı,eski AKP'li bile vardı,en dikkat edici dayanışma sandığıydı,üyelerimizin neredeyse 3 katıydı buda hesapça %70,demekki halk çok öfkeli...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,127
    Öfkeli halk gereğini yapar iktidarı ezer geçer...TÜRK ULUSUNUN UYKUSU AĞIRDIR UYANDIĞINDA GEREĞİNİ YAPAR.

7. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

8. Bugün gönüllü olarak oy kullananlara yardımcı oldum.

Çok kimse farkında değil ama, öyle bir dip dalga, öyle bir öfke oluşmuş ki gözlerime inanamadım!

Bazıları 3-5 zam alınca her şey unutulur diye ahkam kesiyor.

Bugün 70-80 yaşında ki kadınlar bile oy kullanırken beni üye yapın telaşla soruyorlardı.

Bu güne kadar 9 kez gönüllü saymanlık yaptım ama böyle bir tepki görmedim.

İzlenimim artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak.

Tarihe not düşmek için yazdım.
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

Sayfa 349/389 İlkİlk ... 249299339347348349350351359 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •