Sayfa 349/808 İlkİlk ... 249299339347348349350351359399449 ... SonSon
Arama sonucu : 6459 madde; 2,785 - 2,792 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

1.  Alıntı Originally Posted by sulzer Yazıyı Oku
    ihtiyaç varda dişinin ucuna yetmez bir ayı kurtarmak için 20 milyar $ para lazım..

alıcı her kimse bilemiyoruz tabii bunu i. tarman ve gökçene sormak lazım..?
    yine bir masal veya hikaye anlatalım nasrettin hocanın göle maya çalması gibi..
    kabaca bir hesap ile bucım elindeki %58 cemts hissesine 450 milyon $
    hisse başı ortalama 7 $ geliyor X yine ortalama fiat 4.50 =31.50 tl ediyor..devam ve 1.800 milyar tl bucım kasasında
    bizim büyük ortaklarda işbaşında habire bucım hisselerini baskılıyorlar ..
    acab bu göle maya çalınması haberi düşerse iş bitmiş yapı paydos derler,de sonrası ise dahada mühim bucım ne olacak ..
    bizim ceo Gilbert Noel Claude NATTA neden gelmişti ve enson bagımsız denetci nalan erkarakaş..
    Çemtaşın satışı ile ilgili anlatmış olduğunuz masala karşılık ben bir senaryo daha yazdım belirtmiş olduğunuz 450 milyon $ bizim patronun elinde bulunan yaklaşık olarak 48 milyon lot bucim hissesinin satış bedeli olabilirmi bu senaryo' ya göre bucimin fiyatını hesaplayacak olursak;
    450.000.000 $ /48.000.000 lot bucim = 9,375 $
    bugünkü kur = 4.82 *9,375= 45.18 senaryoya göre bucimin fiyatı, ama gerçek şuan 5,35 sürünüyor

''Yatırım tavsiyesi değildir.''

Alıntı Originally Posted by Kurtuluş48 Yazıyı Oku
    Çemtaşın satışı ile ilgili anlatmış olduğunuz masala karşılık ben bir senaryo daha yazdım belirtmiş olduğunuz 450 milyon $ bizim patronun elinde bulunan yaklaşık olarak 48 milyon lot bucim hissesinin satış bedeli olabilirmi bu senaryo' ya göre bucimin fiyatını hesaplayacak olursak;
    bugünkü kur = 4.82 *9,375= 45.18 senaryoya göre bucimin fiyatı, ama gerçek şuan 5,35 sürünüyor

masal ndinlemek bana herzaman iyi gelir ama olma ihtimali olan şeyler herhalde masal dışı şeyler.

3.  Alıntı Originally Posted by Kurtuluş48 Yazıyı Oku

tam emin olmamakla birlikte benimde tahminim en geç 2019 içerisinde cemtş hisselerinin satılması yönünde. umarım yanılmam. cemtş satıldıktan sonra bucim in fiyatını tahmin dahi edemiyorum. hadi inşallah diyelim
    "O'nun yaptıklarını ben başaramazdım. asıl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptım ama Atatürk'ün yaptıklarını başaramazdım…" Fidel Castro - Habitat Toplantısı İstanbul 1997

4.  Alıntı Originally Posted by joeyramone Yazıyı Oku
    tam emin olmamakla birlikte benimde tahminim en geç 2019 içerisinde cemtş hisselerinin satılması yönünde. umarım yanılmam. cemtş satıldıktan sonra bucim in fiyatını tahmin dahi edemiyorum. hadi inşallah diyelim
    Ondan mı 3 ün peşin hesabını yapıyorsun 4,25 olsa da alsak diye.Böyle bir beklentin var 4,8 alsan ne olur 5 alsan ne olur?O kadar yeşilli biri yazı yazarken kendisi ile bu kadar çelişmez.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

5. allahım sabır. senin sorunun nedir?
    arkadaşım benimle ilgili bir sorunun var ise yaz özelden.

ben illa düşecek kesin düşecek diyor muyum? dün yazdığım yazıya bir bak. hatta alıntı içine alayım şöyle
    ..... buradan çıkarsa daha az kazanırım......
    şimdi de diyorsun ki madem böyle fiyat uçacak diyorsun o zaman neden 3-5 falan diyosun. onun içinde tekrar bucim aldığım gün yazdığım yazıyı buraya kopyalayayım.

Alıntı Originally Posted by joeyramone Yazıyı Oku
    teşekkürler sayın hasan polat 2 gündür ufak ufak alıyorum. bu ortamda biraz daha düşürürse diye kendimce çizdiğim bir grafik var orayı bekliyorum düşeceğini sanmıyorum ama buralardan ne kadar cazip olduğunu bilsemde bu sefer daha bilinçli geldim tarmanın karşısına

herkese bol kazançlar dilerim.

ufak bir sorum daha olacak geçen sene genel kurulda cemtaş hisselerinin satılması gündeme gelmiş cemtaşın çok ucuz olduğu için satış yapılmayacağı söylenmişti. liman satışı, şişirilen bilanço ve makas fabrikası satışı gibi haberlerle cemtaşı çıkardıkça çıkarıyorlar. ben kendi baktığım grafiğe göre 5,94 - 6,02 son rakamdı bana göre belki daha da çıkacak orasını bilmiyorum ama bucim bu sene cemtaş hisselerini satabilir mi diyorum.

şahsi fikrim bu yaz/son bahar cemtş hisseleri satılacak diye düşünüyorum. her ne kadar bucimi hep takipte kalsam da biraz uzak kaldım özür. bilgisi olan var mıdır. şimdiden çok teşekkürler cevaplarınız için.
    yani kendimce çizdiğim grafikte 4,5x ve 4,1x bekliyorum. ayrıca belirttim. endeksin düşeceğini ve tarmanın bundan istifade ederek 4,5x yada 4,1x göstereceğini düşünüyorum. hisse hakkında yazdığım yazılar önceki sayfalarda mevcut. zaten kötü olduğunu düşünsem hiç almam niye alayım. tarmanı en az senin kadar tanıyorum merak etme. dün çok fazla üstelemek istemedim konu hakkında ama eğer bir sorunun varsa yaz özelden bilelim. gerçi kimsenin tavuğuna da kışt demişliğim yoktur. varsa hatamız özür dileriz. ama tekrar tekrar yazayım varsa sorunun söyle.

şahsi fikirlerim bu. şimdi gider buradan ABCD çizerim hedef 9 küsür tl. aha burası olacak ta derim. tam zıttı bir şey bulurum 2 tl de olur derim. herkesin grafikte gördüğü farklı. ben kendi gördüğümü çizdim.
    "O'nun yaptıklarını ben başaramazdım. asıl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptım ama Atatürk'ün yaptıklarını başaramazdım…" Fidel Castro - Habitat Toplantısı İstanbul 1997

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Akinonya Adası Kuzey Şato
    Gönderi
    3,990
    baktılar papıç o kadar ucuz değil çekiyorlar yukarı.
    İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.

7.  Alıntı Originally Posted by kentuf Yazıyı Oku
    baktılar papıç o kadar ucuz değil çekiyorlar yukarı.
    siyasi olarak yaşananalardan haberin yok galiba, seni memlekete davet ediyorum., her nerdeyssen ...bugün görürsün sen yukarı mı? asagi mi ?

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Akinonya Adası Kuzey Şato
    Gönderi
    3,990
     Alıntı Originally Posted by whiningman Yazıyı Oku
    siyasi olarak yaşananalardan haberin yok galiba, seni memlekete davet ediyorum., her nerdeyssen ...bugün görürsün sen yukarı mı? asagi mi ?
    bekliyorum altlarda ama gelen giden yok.
    İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.

Sayfa 349/808 İlkİlk ... 249299339347348349350351359399449 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •