Sayfa 35/71 İlkİlk ... 25333435363745 ... SonSon
Arama sonucu : 567 madde; 273 - 280 arası.

Konu: Dolar Kuru İner de Çıkar da...

1. Delikan alem adamsın wallahi..
    Yahu 2 saattir OBO nun yanlış olmasının nedenlerini anlatıyorum burada..

Neyse teknikçi başka arkadaşlar da var..

Onlarda Fikirlerini yazarlarsa daha güzel olur..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Delikan alem adamsın wallahi..
    Sucacam demiştin ama..

Adımı da düzgün yaz..Yazıldığı gibi yaz.. yoksa ben de seninkini okuduğum gibi yazarım..

Demedi deme sonra..

3.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Delikan alem adamsın wallahi..
    Yahu 2 saattir OBO nun yanlış olmasının nedenlerini anlatıyorum burada..

Neyse teknikçi başka arkadaşlar da var..

Onlarda Fikirlerini yazarlarsa daha güzel olur..
    Tekniğin işe yaramadığını iddaa eden birine neden teknik fikir yazılsın?
    Size bildiklerinizin eksik olduğunu belirttim.
    Bırakın tekniğe inananlar teknikleriyle, hislerine inananlar hisleriyle işlem yapsınlar.

4.  Alıntı Originally Posted by asgaridr Yazıyı Oku
    Tekniğin işe yaramadığını iddaa eden birine neden teknik fikir yazılsın?
    Size bildiklerinizin eksik olduğunu belirttim.
    Bırakın tekniğe inananlar teknikleriyle, hislerine inananlar hisleriyle işlem yapsınlar.
    Şöyleki..

Teknik analize inanmıyorum ama formasyonlarından da haberim var teknik analizden de..
    Bir zamanlar bizde teknik analizin dikenli yollarında çok saattler harcadık..
    Sonra yırtık attık o kitapları..

Neden fikir yazılsın..

Arkadaş OBO dedi..Bende hayır değil dedim..

Bana yazmayın..

OBO ya yazın o zaman..

Kişilik ile fikirleri ayırmak lazım..Şu insan bu insan yoktur..Doğru fikir yanlış fikir doğrı formasyon yanlış formasyon vardır..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3

Yok arar bulursun falan gibisinden laf edeceğine koy grafiği sustur beni..
    Koy dedin, sustur beni dedin..

Koydum..

Susmadın..

Şöyleki..

6.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Şöyleki..

Teknik analize inanmıyorum ama formasyonlarından da haberim var teknik analizden de..
    Bir zamanlar bizde teknik analizin dikenli yollarında çok saattler harcadık..
    Sonra yırtık attık o kitapları..

Neden fikir yazılsın..

Arkadaş OBO dedi..Bende hayır değil dedim..

Bana yazmayın..

OBO ya yazın o zaman..

Kişilik ile fikirleri ayırmak lazım..Şu insan bu insan yoktur..Doğru fikir yanlış fikir doğrı formasyon yanlış formasyon vardır..
    Aslında bu hamlenizin önünü kesmek için yazıyı yazmıştım silmiştim.
    "Kimse kimsenin yöntemini de eleştirmesin. benim teknik bilgim var eleştirebilirim, burası fikirlerin beyan edildiği platform derseniz, hislerinize eleştiri getirdiğimizde kişiliğiniz işe karışacaktır. "

Yani sizin yönteminizi "hislerinizi"nasıl neye dayanarak eleştirebilirim. Yani söyleminiz ilk baştan "prematüre"
    Aslında konuyla ilgili ilk yazımda obo/tobo nun yırtılan kitaplardaki obo/tobo olmadığını bilginizin eksik olduğunu da yazdım. O arkadaşı tanımam bilmem. Birşeyler paylaşıyor. Ne zaman dediğini de bilmiyorum obo yu.
    Gelelim bilgilendirmeye; benim kendi istatistiklerime göre o bir obo başlangıcıdır.
    obo tamamlanır, desteğini kırarsa işleme girersin, kırmasa %55 gibi bir oranda tepedeki obolarda sol omuzu (son omuz) kırdığında baş kadar yukarı gider. ters formasyon gerçekleşir. Ters formasyon devamı yaklaşık %15 gibi olur. Başı da geçip bir dikdörtgen sıkışma alanı oluşturur.
    Yukarıdaki bilgi ve oranlar kendi istatistiğim ve gözlemlediğim bilgilerimdir. Yanılabilirim.

Teknikçi teknikle `hissi` analizci hisleriyle karar verir , benim için önemli olan sonunda kazanmaktır. Tekniği `birazcık ` dışında anlamam hatta iplemem amma velakin teknik olmadan`da opsiyon piyasalarında, günlük ve kısa vadeli işlemlerde hareket edilemeyeceğini gayet açık ve net söyleyebilirim. Herkes bilgilerini paylaşsın kişilerde kendi yatırım kararlarını tüm bu paylaşımlardan kendi akıllarına yatanı seçerek versin, güzeli ve medenisi bu olmaz mı ? En kötüsü; hem fikri olmayıp hemde fikrini paylaşanlara saldıranlar, onlara dyecek hiç bir sözümüz olmaz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Gönderi
    1,797
    bu konu başlığını daha ılımlı daha etik daha gerçekçi bulduğumu ifade etmek istiyorum, öbürü nedir öyle yahu "dolarda yükseliş kaçınılmaz" nedir bu ya ? bak bak bak 100 lira olsa tav olacak adam ? memleket millet ne hale gelecek umurunda değil yav !

hiç düşünmüyor dolar 8 lira olsa belki yastık altındaki doları katlayacak ama boş ? çünki fırından ekmek çıkmayacak taş yiyecek, çeşmesinden su akmayacak kuyudan su çekecek, oğlunu işten atacaklar fabrika batacak, bankamatiğe gidecek devlet maaşını ödeyemeyecek sonra o yeşil kağıt parçalarını bozduracak banka bulamayacak

allah akıl fikir versin
    “Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy

Sayfa 35/71 İlkİlk ... 25333435363745 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •